Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να πάρω turbo-x εν έτει η έλλειψη χρηματοδότησης με δόσεις το Πλαίσιο βλέπω κάτι μηχανήματα πολύ καλά σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαβάζω πολύ κακές κριτικές σε διάφορα site στο ίντερνετ εξαρτήματα που έχουν μέσα επεξεργαστής η κάρτα γραφικών δεν είναι γνήσια Αφού λέει ότι είναι της Nvidia τι παίζει ξέρει κανείς υπάρχει περίπτωση να είναι δεύτερης διαλογής κινέζικα ιμιτασιόν προϊόντα

• Confused 1
Δημοσ.

Turbo x να παρεις, μια χαρα εξαρτηματα εχει, αν εισαι ενταξει με τα λεφτα. 

Αλλα ΠΟΤΕ μην παρεις turbo x τροφοδοτικο. Αν μπορεις να το παρεις με αλλη αξιοπιστη μαρκα. 

Καλη συνεχεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, gtr4460 είπε

Παιδιά θέλω να πάρω turbo-x εν έτει η έλλειψη χρηματοδότησης με δόσεις το Πλαίσιο βλέπω κάτι μηχανήματα πολύ καλά σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαβάζω πολύ κακές κριτικές σε διάφορα site στο ίντερνετ εξαρτήματα που έχουν μέσα επεξεργαστής η κάρτα γραφικών δεν είναι γνήσια Αφού λέει ότι είναι της Nvidia τι παίζει ξέρει κανείς υπάρχει περίπτωση να είναι δεύτερης διαλογής κινέζικα ιμιτασιόν προϊόντα

2 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Turbo x να παρεις, μια χαρα εξαρτηματα εχει, αν εισαι ενταξει με τα λεφτα. 

Αλλα ΠΟΤΕ μην παρεις turbo x τροφοδοτικο. Αν μπορεις να το παρεις με αλλη αξιοπιστη μαρκα. 

Καλη συνεχεια. 

Είχα πάρει παλιά ένα turbo-x pc. Για το τροφοδοτικό δεν ξέρω τι λέει ο Αριστοτέλης αλλά πάντως το δικό μου 835w 80+ bronze   δούλευε στο pc  5 χρόνια και μετά έβαλα ένα corsair και το έδωσα σε ένα φίλο και ακόμα δουλεύει μια χαρά.

Απλά άμα πάρεις έτοιμο pc να περιμένεις ότι θα έχει την πιο φτηνή μητρική, φτηνά ram sticks και φτηνά ανεμιστηράκια για να σώσουν λεφτά. Επίσης θα κοστίσει αρκετά παραπάνω απ'ότι αν το έφτιαχνες με κομμάτια από το σκρουτζ. Το δικό μου το είχα πάρει 1700 και από μόνος μου θα ξόδευα 400 ευρώ λιγότερα.

Γενικά δεν είναι η καλύτερη επιλογή αγοράς αλλά άμα  θες να πληρώσεις παραπάνω για να  μην μπλέξεις καθόλου με κομμάτια κλπ, επιλογή σου είναι.

Από ποιότητα τα turbo-x εξαρτήματα μια χαρά είναι. Ούτε τα καλύτερα ούτε για πέταμα. Την δουλειά τους την κάνουν και για τα λεφτά τους αρκετά καλά.

Επίσης ιμιτασιόν και τέτοια στο πλαίσιο δεν παίζουν. 

Επεξ/σία από XristosSp
Δημοσ.

εγω θα ελεγα οτι ειναι θεμα τυχης τι θα σου βγει.. απο pc parts μεχρι φλασακια η οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.  

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gtr4460 είπε

Digital master με δωρεάν συναρμολόγηση και δωρεάν περασμένα windows 10 pro μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις να δούμε αν γίνεται να βρεις κάτι και τι χρήση τον θες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου οπως ειπαν και οι προηγουμενοι αν δεν βιαζεσαι καλυτερα να διαλεξεις εστω και τα ιδια part απο ενα αλλο καταστημα. Εχεις τουλαχιστον την επιλογη κανα δυο πραγματακια οπως motherboard τροφοδοτικο να βαλεις κατι καλυτερο. Θα βγει τα ιδια λεφτα με καλυτερα parts. Τα περισσοτερα pre built βαζουν κραχτη επεξεργαστη k gpu για να πουλησουν αλλα τα υπολοιπα ειναι λιγο b class... Καλυτερα μονος σου και υπαρχουν ανθρωποι εδω να σε βοηθησουν.αντε με το καλο το νεο pc

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Digital master με δωρεάν συναρμολόγηση και δωρεάν περασμένα windows 10 pro μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις να δούμε αν γίνεται να βρεις κάτι και τι χρήση τον θες;

δεν μπορώ να διαθέσω χρήματα για αυτό λέω με Πλαίσιο με χρηματοδότηση

Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να κάνει χρηματοδότηση χωρίς πιστωτική κάρτα εκτός από Κωτσόβολο και Πλαίσιο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gtr4460 είπε

Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να κάνει χρηματοδότηση χωρίς πιστωτική κάρτα εκτός από Κωτσόβολο και Πλαίσιο

Δεν μπορείς να μαζέψεις σιγά σιγά 200€ να πάρεις ενα από το digital master;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, gtr4460 είπε

Άλλο μαγαζί εγώ δεν ξέρω αλλά μπορείς να αγοράσεις και κομμάτια από το πλαίσιο και να τα πληρώνεις σιγά-σιγά χωρίς πιστωτική. Το λένε Μήνα-μήνα κάπως έτσι, πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις.

Αν και το πλαίσιο είναι πανάκριβο και πάλι θα γλυτώσεις λεφτά πιστεύω και θα μπορείς να διαλέξεις και τι να βάλεις μέσα.

Δημοσ.

Ρε παιδια ο ανθρωπος εχει πει 2 φορες οτι θελει να στησει συστημα με χρηματοδοτηση οποτε Πλασιο η Κωτσοβολος.

Απλα να μας πει σε τι μπατζετ θελει να κινηθει

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Δεν μπορείς να μαζέψεις σιγά σιγά 200€ να πάρεις ενα από το digital master;

Άμα είχα 200 ευρώ εγώ τώρα ξέρεις τι θα έκανα απλά έχω κάτι θέματα υγείας

11 ώρες πριν, bonorov είπε

Ρε παιδια ο ανθρωπος εχει πει 2 φορες οτι θελει να στησει συστημα με χρηματοδοτηση οποτε Πλασιο η Κωτσοβολος.

Απλα να μας πει σε τι μπατζετ θελει να κινηθει

το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 30 ευρώ το μήνα * 36 δόσεις δηλαδή 1180 Αν και το πλαίσιο έχει και παραπάνω δόσεις Δεν ξέρω αν θα εγκριθεί βέβαια Επομένως θα αναγκαστούμε να κατέβουμε και μέχρι 700 αν δεν εγκριθεί πάλι για αυτό αν δεν εγκριθεί και στα 600 500 και παρακάτω δεν πάει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα με τα έτοιμα ελληνικά συστήματα είναι οτι έχουν 1-2 κράχτες πχ. cpu και κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι "για πέταμα" είτε λόγω ποιότητας, είτε επιδόσεων, είτε παλαιότερης τεχνολογίας, κλπ...

Το Πλαίσιο έχει option να φτιάξεις μόνος σου το pc σου

https://www.plaisio.gr/BTO/Desktop?state=3240045B49.9B1AD2020-5-23-14-15-16

αλλά φαντάζομαι δεν συμπεριλαμβάνει δωρεάν windows. Αν μπορείς να πληρώσεις και σ'αυτήν την περίπτωση με τον ίδιο αριθμό δόσεων, μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Eloy είπε

Το πρόβλημα με τα έτοιμα ελληνικά συστήματα είναι οτι έχουν 1-2 κράχτες πχ. cpu και κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι "για πέταμα" είτε λόγω ποιότητας, είτε επιδόσεων, είτε παλαιότερης τεχνολογίας, κλπ...

Το Πλαίσιο έχει option να φτιάξεις μόνος σου το pc σου

https://www.plaisio.gr/BTO/Desktop?state=3240045B49.9B1AD2020-5-23-14-15-16

αλλά προφανώς δεν συμπεριλαμβάνει windows. Αν μπορείς να πληρώσεις και σ'αυτήν την περίπτωση με τον ίδιο αριθμό δόσεων, μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές...

Κάτι τελευταίο και δεν έχω τίποτα άλλο να προτείνω 

Από το hellas phone με δώσεις το δεν ξέρω μόνο αν στο στήνουν εκεί αλλά μπορείς να ρωτήσεις μπες στο σάιτ και διάλεξε εσύ τα κομμάτια που θες ανάλογα και την χρήση που θα κάνεις 

Screenshot_2020-05-23-14-24-00-626_com.android.chrome.png

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Eloy. Άμα είναι να πάρεις από πλαίσιο θα ήταν καλύτερα να διαλέξεις εσύ τα κομμάτια του πύργου. Windows κατεβάζεις και αγοράζεις ένα key για 3-4 ευρώ από το internet.

Αν δεν ξέρεις πώς πήγαινε σε κάποιο τεχνικό και δώστου  ένα 10ρικο να σου βάλει. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις 120 ευρώ windows από το πλαίσιο, τσάμπα λεφτά είναι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...