dpolal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΗΧΟ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.<P>ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Gandalf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 paidia einai logiko na sou bgazei sthn o8onh 3 koukides enomenes,kai dipla to 8969????????????
dpolal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 Gandalf......<BR>Ναι βγάζει στην οθόνη τις κουκίδες και το 8969...
smutsen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2000 Nai pedia.Ego ekana mia volta me to elikoptero kai eixa valei rithmiseis->rithmiseis asfalias->kleisti omada->nai 89693 kai par't'arxidia mou kai mou vrike ena stilo pou eixa xasei...<P>plaka kano den 3ero<BR>filika smutsen
ADAPTORAS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Pantos o ka8e enas leei oti 8elei apo noumera opws 1111,8989,8949,8969 kai diafora alla...kai oloi autoi lene pws tous exei doulepsei...kai auto ta kanei ola akoma poio apisteuta ....
Vdellas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δεν ξέρω τι να πιστέψω τώρα!!!! <BR>Και το κακό είναι ότι το θέμα με καίει πάρα πολύ.Πάντως σύντομα θα αγοράσω κινητό NΟΚΙΑ(6210) και καλού κακού θα κάνω μία δοκιμή!!!!
fkkso Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Εγώ πάλι που το δοκίμασα συνέβη το εξής απίστευτο: Όχι μόνο μου έδειξε ότι υπάρχει ραντάρ, αλλά μου έστειλε και σε SMS τα στοιχεία των αστυνομικών που έκαναν το μπλόκο. Και μάλιστα είχε και το θρήσκευμα!!! Και μόλις το διάβασα μου έστειλε και σε SMS το πόσο θα πληρώσω αν με πιάσουν!!!<BR>Λοιπόν ας σοβαρευτούμε λίγο ετσι? Τα ΝΟΚΙΑ μπορεί να είναι ΤΕΛΕΙΑ κινητά αλλά δεν είναι και τα εργαλεία του ΕΤ ούτε τα gadget του James Bond. Απλά δεν πρέπει να είμαστε αφελείς...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Επιτελους ρε παιδια να σταματησει αυτη η μ*****α πια, μας ζαλισε.<BR>Η ολη ιστορια ξεκινησε απο δυο βλαμενους που δουλευουνε στην ALPHA COPY που γεμισανε διαδοσεις σε forum και οπου αλλου μπορουσανε μονο και μονο μηπως και πουλησει η κωλοεταιρια τους τιποτε παραπανω.<BR>Η μ****α αυτη συζητιοτανε (για πλακα) οταν δουλευε εκει συμφοιτητης μου και μας το ειχε πει. Τωρα εχει φυγει και φαινεται πως οι τυποι το κανανε πραγματικοτητα.<BR>Ας σοβαρευτουμε πια, υπαρχουν κι αλλες εταιριες που αξιζουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Επιτελους ρε παιδια να σταματησει αυτη η μ*****α πια, μας ζαλισε.<BR>Η ολη ιστορια ξεκινησε απο δυο βλαμενους που δουλευουνε στην ALPHA COPY που γεμισανε διαδοσεις σε forum και οπου αλλου μπορουσανε μονο και μονο μηπως και πουλησει η κωλοεταιρια τους τιποτε παραπανω.<BR>Η μ****α αυτη συζητιοτανε (για πλακα) οταν δουλευε εκει συμφοιτητης μου και μας το ειχε πει. Τωρα εχει φυγει και φαινεται πως οι τυποι το κανανε πραγματικοτητα.<BR>Ας σοβαρευτουμε πια, υπαρχουν κι αλλες εταιριες που αξιζουν...
ADAPTORAS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 SHMERA 21:40 OPOIOS PERASE APO SYGROU STO REYMA PROS PEIRAIA STHN DIASTAYRWSH STON IPODROMO EIXE MPLOKO ME RADAR.....KAMIA ENDEIXH DEN YPHRXE APO TO KINHTO...OPOTE...JUST FUCK IT !
gotchagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Μ' αρέσει που μερικοί το συζητάτε κιόλας...<P>Μήπως τα ΝΟΚΙΑ φτιάχνουν καφέ ή σου βρίσκουν και γκόμενα? Ρε μην παραμυθιάζεστε με ότι μαλακία σκαρφίζονται μερικοί πεοκρούστες για να σπάνε πλάκα...<P>Μα τόσο αφελείς είστε?
ntsili Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΕ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ:<BR>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ-ΝΑΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.!!!!<P><BR>η ευθύνη ειναι εξολοκλήρου δικιά σας-εμείς δε φέρουμε ουδέμια ευθύνη...καλή διασκέδαση<P>φιλικά<BR>ALPHA COPY<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.