Προς το περιεχόμενο

Wordpress Categories and Subcategories

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά κάνω ένα για εμένα να πειραματιστώ και εδώ και μια εβδομάδα δεν μπορώ να λύσω ένα πρόβλημα, προσπαθώ να φτιάξω categories και subcategories  δηλαδή στο μενού θα έχω Games και μέσα στο Games θα έχω FPS και Strategy αλλά όταν στο μενού πατάω Games δεν με εμφανίζει τις subcategories(FPS και Strategy) αλλά εμφανίζει τα post που έχω βάλει μέσα σε αυτά. Ο μόνος τρόπος που κατάφερα να το λύσω είναι με το woocommerce υπάρχει άλλη λύσει?

Δημοσ.

οταν εισαι στο μενου, εκει δηλαδη που φτιαχνεις το μενου, αν τον αποκατω τιτλο τον κανεις λιγο δεξια θα δημιουργησει υπομενου, ανεξαρτητα αν ειναι post η page

ελπιζω να εχω καταλαβει σωστα την ερωτηση σου και να σε βοηθησα αλλιως εδω ειμαι

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το γνωρίζω. Ας το πω διαφορετικά όταν βάζω το woocommerce σου δίνεται η επιλογή χωρίς να κάνεις υπομενου στο μενου να εμφανίζει την κύρια κατηγορία και την υποκατηγορία αλλά αυτό δεν γίνεται στο απλό 

ελπίζω να με καταλαβαίνεις εσύ τώρα

Δημοσ.
Στις 21/5/2020 στις 9:14 ΜΜ, ntafiduck είπε

Αυτό το γνωρίζω. Ας το πω διαφορετικά όταν βάζω το woocommerce σου δίνεται η επιλογή χωρίς να κάνεις υπομενου στο μενου να εμφανίζει την κύρια κατηγορία και την υποκατηγορία αλλά αυτό δεν γίνεται στο απλό 

ελπίζω να με καταλαβαίνεις εσύ τώρα

Aπ'όσο καταλαβαίνω τώρα έχεις το εξής: 

image.png.248f956843952ccc8bec97ed4231b8df.png

Οπότε πατώντας στο Equipment, σου εμφανίζει όλα τα άρθρα που έχουν κατηγορία Equipment. 

Μπορείς να το κάνεις έτσι ώστε να ΜΗΝ πατιέται το "Σύνδεσμος".

image.png.70029dcbcf9515ac49dc144aa58163f3.png

Αν κατάλαβα καλά αυτό θες... οπότε να "αναγκάζεται" κάποιος να πατάει στις επιλογές του υπομενού, σωστά? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...