filippos79 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Και εμενα το ιδιο φιλε.. ειχανε σταματησει οι πτησεις λογω ιου περιμενα να αρχισουν ξανα δεν αρχισε ακομα.. λογικα τα ελτα ακομα δε δεχονται απο καποιες χωρες.. το σκεφτομαι το refund πλεον.. κριμα το ειχα παρει για τα γενεθλια της μητερας μου για δωρο..
dchatz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Και σε εμενα το tracking ακόμα αγνωστο που τo δίνει. Με παραγγελία 25 Μαίου. Θα ήθελα να ζητησω refund αλλά πως μπορεί να γίνει αυτό. Αν το ζητησεις από Gearbest θα σου πουν ότι το έχουν στειλει και είναι νωρίς ακόμα. Αν το ζητήσεις από paypal θα σου πουν ότι υπάρχει tracking και να περιμένεις (να σημειωθεί ότι στο 17track δείχνει κάτι ακυρα "Parcel bag & parcel data received"). Οπότε θα φας ακυρο και από τα 2 και μετά όταν έρθει (αν έρθει) δε θα μπορείς να ξανακάνεις κάποιο claim.
WoodSell3r Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Και εγω για συγγενικο προσωπο το ηθελα, για δωρο. Κριμα που ειχαν τετοια εξελιξη οι αποστολες μας. Είναι δηλαδή μονόδρομος να περιμενουμε οταν και αν θα ξεκινησουν οι πτησεις απο Λετονία;
dchatz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 50 λεπτά πριν, WoodSell3r είπε Και εγω για συγγενικο προσωπο το ηθελα, για δωρο. Κριμα που ειχαν τετοια εξελιξη οι αποστολες μας. Είναι δηλαδή μονόδρομος να περιμενουμε οταν και αν θα ξεκινησουν οι πτησεις απο Λετονία; δλδ από Κινα πως έρχονται; Μόνο σε επιβατικές πτήσεις μπαίνουν; Εχουν σταματήσει και οι εμπορικές πτήσεις;
WoodSell3r Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 51 λεπτά πριν, dchatz είπε δλδ από Κινα πως έρχονται; Μόνο σε επιβατικές πτήσεις μπαίνουν; Εχουν σταματήσει και οι εμπορικές πτήσεις; Δεν ξέρω, έμεινα σε αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Φίλιππος
dchatz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ακόμα δεν έχει κινηθεί τιποτα. Και έχουν περάσει 3 μήνες. Τέλος Ιουλίου έκανα μια ερώτηση στο paypal πως να αντιμετωπίσω το θεμα και αυτός στο paypal μου ανοιξε case μόνος του χωρίς να με ρωτήσει. Αυτό δεν ήταν καλό γιατί έπρεπε να κάνω followup αλλιώς θα έχανα το case. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο τελικό review από το paypal με το tracking να μη δείχνει ακόμα τίποτα. Όταν ολοκληρωθεί το θεμα θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. 2
pagour3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, dchatz είπε Ακόμα δεν έχει κινηθεί τιποτα. Και έχουν περάσει 3 μήνες. Τέλος Ιουλίου έκανα μια ερώτηση στο paypal πως να αντιμετωπίσω το θεμα και αυτός στο paypal μου ανοιξε case μόνος του χωρίς να με ρωτήσει. Αυτό δεν ήταν καλό γιατί έπρεπε να κάνω followup αλλιώς θα έχανα το case. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο τελικό review από το paypal με το tracking να μη δείχνει ακόμα τίποτα. Όταν ολοκληρωθεί το θεμα θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. και σε μενα το ίδιο συνέβη. εν αναμονή...
bobirakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Κ σε μένα τίποτα 3 μήνες +. Άνοιξα απαίτηση στο PayPal από 13 Αυγούστου και ακόμα περιμένω να βγάλουν απόφαση. Με πάνε από μέρα σε μέρα.
bobirakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Κατόπιν ανοίγματος απαίτησης χρημάτων στο paypal και την απιστευτη καθυστέρηση απόφασης απο αυτό το δέμα εντοπίστηκε.Παραθέτω συννημένο!
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, bobirakos είπε Κατόπιν ανοίγματος απαίτησης χρημάτων στο paypal και την απιστευτη καθυστέρηση απόφασης απο αυτό το δέμα εντοπίστηκε.Παραθέτω συννημένο! Οπως φαινεται απο την εικονα, μαλλον δεν "εντοπιστηκε το δεμα", αλλα πιθανοτερο μετα απο 3 μηνες και την ενοχληση σου για επιστροφη χρηματων να σκεφτηκαν να το στειλουν; Η εκκίνηση μιας αποστολης ειναι αυτο που βλεπουμε με φρεσκια ημερομηνια. Και τοσο χαλια τιτλος, ας κλειδωσουμε το τοπικ, καλα ξεμπερδεματα σε οσους μπλεκουν σε τετοια πραγματα αυτες τις εποχες που ζουμε.
dchatz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε την Πέμπτη μύνημα στο κινητό να πάω στο ταχυδρομείο να το πάρω με χρέωση 25,06 λόγω τελων.. Φαίνεται ότι έπεσε κοροϊδία για δήθεν αποστολή από Λετονία ενώ στην πράξη έγινε αποστολή από Κίνα με ταχυδρομείο Λετονίας. Ήρθε και σε άλλους; Δευτέρα θα το πάρω. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από dchatz
baskon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στα 64 ευρώ οκ κάτι έλεγε.. Στα 64+25=89.. δε λέει.. Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου πάνω από χρόνο και το είχα πάρει τότε σε τιμή χώμα (περίπου 55 ευρώ). Για δευτεροτριτο καλό είναι. Αλλά για 90 ευρώ δεν αξίζει.. Ζητά refund τουλάχιστον τα λεφτά του τελωνείου αν παραλάβεις.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από baskon
WoodSell3r Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, dchatz είπε Μου ήρθε την Πέμπτη μύνημα στο κινητό να πάω στο ταχυδρομείο να το πάρω με χρέωση 25,06 λόγω τελων.. Φαίνεται ότι έπεσε κοροϊδία για δήθεν αποστολή από Λετονία ενώ στην πράξη έγινε αποστολή από Κίνα με ταχυδρομείο Λετονίας. Ήρθε και σε άλλους; Δευτέρα θα το πάρω. Ιδια περιπτωση και σε εμενα. Δεν ξερω αν εγινε αποστολη απο Κινα ή αν για κάποιο λόγο μας μπηκε καπελο με το ετσι θελω. Αν ισχύει το πρώτο, πως μπορούμε να κινηθούμε για να τα παρουμε πισω;
dchatz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δύσκολη περίπτωση. Το gearbest θα λέει εγώ τι φταίω. Δεν είναι στο χέρι μου τι χρεώνει το τελωνείο σου. Στην προσπάθεια να εξηγήσεις ότι δεν είναι έτσι γιατί από αλλού έλεγε θα το στείλει και από αλλού το έστειλε θα σε μπερδεύει στη μετάφραση μοστραροντας και το τρακιγκ που αναφέρει σαν πρώτη χώρα Λετονία. Έτσι γίνεται όμως, και οι αποστολές από Κίνα με nlpost δείχνουν ολλανδια πρώτη χώρα ενώ δεν είναι. Μπορεί το τρακιγκ να μη το δείχνει αλλά φαίνεται πάνω στο πακετο. Μόνο η priority μέθοδος των μαγαζιών το έχει ξεπεράσει αυτό και δε φαίνεται ότι η αποστολή είναι από Κίνα. Εδώ όμως είναι άλλη περίπτωση. Έλεγε από Λετονία και έστειλε από Κίνα. Θα ζητήσω refund και ότι γίνει. Update Δευτέρα Το πήρα το κινητό πληρώνοντας τα τέλη. το θέμα με το IMEI που είχε αναφερθεί παλιότερα δεν υπάρχει. το κινητό είναι ΟΚ. Μπαταρία ήταν εντελώς άδεια. Φορτίστηκε και τώρα λειτουργεί κανονικά. Δε φαίενται να υπάρχει κανενα πρόβλημα, μόνο ο πωλητής ήταν το πρόβλημα, 3,5 μήνες και τελωνείο. Το gearbest με έχει στην αναμονή, στο paypal υπάρχει case που τωρα δε μπορεί να αλλάξει, άντε να δουμε τι θα γίνει. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2020 από dchatz Νεα δεδομένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα