Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει τωρα...πολλα ζητας με ουτε 65€ ,παντως ειναι καθαρο το android του και οσες φορες το περασα με πολλα antivirus δεν βρηκαν τιποτα.Παντως αν βαλεις την Κινεζικη ρομ που εχει και Αγγλικα εχει κανονικα updates.Μονο και μονο την οθοναρα που εχει,αξιζει καποιος να το παρει..

Επεξ/σία από bill27
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ , ερχεται απο ευρωπη, οποτε δεν εχει τελωνειο

Επεξ/σία από makhs5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, makhs5 είπε

Βρε παιδια δεν ειναι με priority, με απλο registered ειναι, δηλ αυτο σημαινει 100% τελωνειο. Μη βαζετε τετοια και θα καψετε κοσμο που δεν ξερει και θα το αγορασει

Δεν ξερεις να διαβαζεις τον τιτλο???LATVIA WAREHOUSE

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill27 είπε

Δεν ξερεις να διαβαζεις τον τιτλο???LATVIA WAREHOUSE

Χαλαρωσε το διορθωσα πριν, δε χρειαζεται να φορτωνεις

• Like 2
Δημοσ.

εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει γιατι εκει που θα χρειαστεις την 800αρα (και αν την χρειαστεις) θα εχεις Η+,μικρο το κακο....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Δεν έχει B20 από ότι βλέπω. 

Καλά το είδες προσωπικά το θεωρώ μεγάλο μειονεκτήματα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό το έχω και εγώ αρκετό καιρο.. Το είχα πάρει σε προηγούμενη προσφορά πριν χρονο+ σε παρόμοια η και χαμηλότερη τιμή. 

Για πριν ενάμιση χρόνο που το πήρα η τιμή ήταν φοβερή. Τώρα δε θα το πρότεινα. 

Το κινητό έχει ωραία οθόνη και εμφάνιση. Είναι σχετικά γρήγορο αλλά μη περιμένετε κάτι τρομερό. Η κάμερα είναι ψιλό χάλια. Αποτύπωμα σε μένα τουλάχιστον δε δούλευε καλα(με την ευρωπαϊκή rom που ήρθε γιατί με τη κινεζική δουλεύει καλά). Μπαταρία κάτω του μετρίου. Αυτά μεταξύ άλλων. 

Στα θετικά το ότι υπάρχει ευελιξία και δεν είναι κλειδωμένο. Επειδή η κινεζική ρομ δουλεύει καλύτερα από την ευρωπαϊκή αλλά δεν έχει store έχω κάνει συνδυασμό των δύο(κοινώς μαγείρεμα rom) και έχω βάλει και root με magisk manager μέσα και κάνει παπάδες.. 

Α να μη ξεχάσω ότι σε φίλο του ήρθε χωρίς imei και δεν έβγαλε ποτέ άκρη με τους Κινέζους.. 

Επεξ/σία από baskon
  • Like 2
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 3/6/2020 στις 12:58 ΜΜ, dchatz είπε

ηρθε σε κανέναν κάτι; παρήγγειλα αλλα το tracking που δινουν ακομα είναι αγνωστο λένε τα ελτα.

Τελικα παρελαβες;
Στο δικο μου tracking γραφει ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ από 06/06 και εχει μεινει εκει.
Με courier που μιλησα, δεν γνωριζαν κατι παραπανω μεσω του δικου τους συστηματος και ειπαν να τους ρωτησω ξανα απο βδομαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...