ThanosR92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Είμαι στην αναζήτηση για αγορά γυαλιών ηλίου! Έχω βρει το μοντέλο που θέλω Ray Ban Justin RB4165 άλλα είμαι σε δίλημμα τι φακό να πάρω! Έχω διαβάσει αρκετά για τους Polarized φακούς,αλλά δεν έχω προσωπική άποψη από παλιά γυαλιά που είχα! Γενικά όντως έχει διάφορα και αξίζουν τα λίγα χρήματα παραπάνω η να πάρω τους Ντεγκραντέ φακούς να κάνω την δουλειά μου ; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από ThanosR92
dimos15 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 εχω ενα ray ban ντεγκραντε και ενα serengeti polarized και προτιμω τα rayban.. Βεβαια τα καινουρια rayban δεν ειναι τοσο ποιοτικα οπως τα παλια οποτε θα πρεπει να τα δοκιμασεις και να δεις τι σου αρεσει
new_guy Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω σε ρευμπαν ντεγκραντε σε καφέ πολαραιζντ. Πολύ άνετο γυαλί, σίγουρα το προτείνω αλλά δεν έχω δοκιμάσει τον ίδιο ντεγκραντε φακό σε κανονικό να σου πω. Σε συγκριση με καφέ (ούτε ντεγκραντε ούτε πολαραιζντ) δεν το συζητάμε η μέρα με τη νύχτα. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από new_guy
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) porarized ο,τι καλύτερο στον κόσμο αρκεί να μην έχεις θέμα με οθόνες κινητών ή μεμβράνες αντιλιακές, κράνη κτλ Τα Ray-Ban πάντως είναι λίγο γτπ για τα χρήματα που κοστίζουν Καλύτερα να δει κανείς persol που δεν είναι ιδιαίτερα πιο ακριβά αλλά είναι σαφώς πιο καλοφτιαγμένα αν και έχουν "δύσκολα" σχέδια, τα Ray-Ban είναι πολύ πιο εύκολο να ταιριάξουν στη φάτσα κάποιου Και από κει και πέρα αν θέλει να ανέβει budget ας δει και τίποτα στυλ Maui Jim που είναι σε τελείως άλλη κλάση, δεν ξαναφορας Ray-Ban μετά από αυτά Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από logistoulis 1 1
darkelfdvr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 δικιο εχει ο logistoulis σε όλα. persol vs ray ban, persol by far. απο κει κ περα δοκιμασα Jim Maui, απίστευτα... αλλα τελικά υπαρχει ακόμα καλύτερος φακός: serengeti αντε γεια, κ polarized κ photochromic!
logistoulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, darkelfdvr είπε ακόμα καλύτερος φακός: serengeti Δεν έχω δοκιμάσει με βάζεις σε σκέψεις Από τα Maui πάντως που έχω τα δύο τελευταία χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν πάω σε κάτι χειρότερο με τίποτα Και τα συγκεκριμένα που έχω που έχουν σκελετό από τιτάνιο είναι ξεκούραστα και από την άποψη να τα φορας πολλή ώρα. Δεν τα καταλαβαίνεις ούτε γλιστράνε το καλοκαίρι πολύ εύκολα από τον ιδρώτα
spooker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μόνο ένα rayban αξίζει. Το 3025 με polarized φακούς από γυαλί.
marmagia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Polarised με χίλια. Έχεις όμως μυωπία; Αν έχεις θέλει τους βαθμούς σου αλλιώς θα σε ενοχλεί το πολαριζε
darkelfdvr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2021 στις 12:46 ΠΜ, logistoulis είπε Δεν έχω δοκιμάσει με βάζεις σε σκέψεις Από τα Maui πάντως που έχω τα δύο τελευταία χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν πάω σε κάτι χειρότερο με τίποτα Και τα συγκεκριμένα που έχω που έχουν σκελετό από τιτάνιο είναι ξεκούραστα και από την άποψη να τα φορας πολλή ώρα. Δεν τα καταλαβαίνεις ούτε γλιστράνε το καλοκαίρι πολύ εύκολα από τον ιδρώτα Με αυτα που ειχα διαβασει εδω, απο σενα κιολας, σε διαφορα θεματα νομιζω, και συζητησεις με φιλους, + διαβασμα στο optiboard, ειχα καταληξει σε 4 μαρκες: Vuarnet, Maui, Serengeti και Persol (ειναι Luxottica, ξερω, κ ηθελα να το αποφυγω, αλλα εχει ενας φιλος τα Steve McQueen και τα δοκιμασα, πολυ καλα ειναι + foldable) Πηγα λοιπον σε ενα μαγαζι στο κεντρο και αρχισα τις δοκιμες, για καμια ωρα και βαλε... Τελικα Vuarnet δυστυχως δεν ειχαν... Οποτε η μαχη ηταν Maui vs Serengeti, εξαιρετικα ολα, δοκιμασα πολλα μοντελα. Ακομα θελω να βρω κανενα Vuarnet ετσι να μου φυγει η περιεργεια 😅 Ναι δεν υπαρχει γυρισμος τωρα. Ειχα κατι Spy Optic πριν, αστο καλυτερα... Περι μεταλλικου σκελετου (η απο τιτανιο) δεν ειμαι φαν, τα χρειαζομαι λιγο πιο sport συνηθως, αλλα αυτο ειναι θεμα συνηθειας φανταζομαι, με ενοχλουν λιγο τα στηριγματα που καθονται στην μυτη. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από darkelfdvr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα