Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/5/2020 στις 9:42 ΜΜ, mylo είπε

Στρατιωτική ταυτότητα και δίπλωμα αν έχεις βγάλει 

και αυτό παίζει

Να πω μια ιστορία που μου θυμησες

Απολύθηκα πολύ παλιά (το 2002)

Ως ΔΕΑ με τελευταία θέση στο ΓΕΣ δεν ασχολήθηκε να μου ζητήσει κανείς τίποτα πίσω, ούτε πράγματα ούτε χαρτιά.

Το 2003 δουλευα πλέον σε μια εταιρεία που έκανα ταξίδια επαγγλεματικά σε ένα ελληνικό νησι .... παω να παρω το αεροπλάνο για να γυρίσω πίσω Αθήνα και συνειδητοποιώ ότι έχω χάσει την πολιτική μου ταυτότητα (μάλλον κάπου στη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου ή την ξεχασα στο ξενοδοχείο). 

Το αεροπλάνο πετά σε λίγο και συνειδητοποιώ ότι έχω ξεχασμένη μέσα στο πορτοφόλι την στρατιωτική μου ταυτότητα ... ε και πέταξα με αυτή ... υπηρετούσα δηλαδή θεωρητικά από το 200 ως το 2003, είχα γένια κλπ .... οπότε όλα σχετικά είναι, ακόμα και αυτά μπορεί να τύχεις σε κανα χημείο και να μη στα ζητήσει κανείς.

μετά από αυτό σκέφτηκα να δω αν θα με αφηνανε να μπω με το αμάξι στο ΓΕΣ (είχα κάρτα για το παρκινγκ από πίσω) να το έχω σαν παρκινγ κοντά στο μετρό :) ... αλλά λογικέφτηκα και είπα να μη ρισκάρω να βρεθώ σε κανα υπόγειο έτσι ξαφνικά.

.

από τη μονάδα μου σε νησί (μεγα χημείο) δε θα απέκλεια να ξεχνούσανε να σου ζητήσουν πίσω και κανα G3

Επεξ/σία από DrLo
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...