Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε πώς δεν το βλέπεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Αν συνεχίσω να το έχω ανηρτημένο, θα φάω τρελό τρολλάρισμα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε επέστρεφες λουκάνικο, οπλισμό κ αξεσουάρ μάχης-εκστρατείας.... άλλες φορές, εκτός απο το g3.... μπορεί κ τπτ ;)

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

ΑΑαααα αν είναι ε.σ. ο ελληνικός στρατός ό,τι είπε ο προλαλήσαντας.

Δημοσ.

Κρατας οτι ακουμπαει δερμα!! Καλτσες φανελακι καπελο μπερε και κανα δυο κοντομανικες αν εισαι τυχερος τα αλλα τα δινεις. Εξαρταται απο τη μοναδα σου μπορει και πιο πολλα! 358 σαν σημερα πριν ενα χρονο απολυθηκα και εγω :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Καλησπέρα...

Απολυομαι από τον ε.σ. και πρέπει να ξεχρεωσω... ξέρει κάποιος τι πρέπει να δώσω πίσω?

σου δινουν λογικα ενα χαρτι. γενικα περα απο σηματα, μπερε, καλτσες, βρακια, φανελες τα επιστρεφεις ολα (ναι ακομα και τ αρβυλα. τι θελουν να κανουν σκισμενα αρβυλα μονο αυτοι ξερουν)

Δημοσ.

Εμεις τοτε 347 Σειρα ακομα και τις πετσετες προσωπου μας εβαλαν να δωσουμε πισω, Μονο το ενα μποξερακι τις καλτσες αρβυλες μπερε και καπελο μας αφησαν να κρατησουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

....(ναι ακομα και τ αρβυλα. τι θελουν να κανουν σκισμενα αρβυλα μονο αυτοι ξερουν)

Ελα ρε... τόσο πολύ έχει αλλάξει η φάση?!??

Κοίτα, τα άρβυλα (τότε) ήταν σχεδόν αθάνατα...απο τα 3 ζευγάρια που "έσωσα" έχει μείνει ένα σε φυσιολογική κατάσταση (2020 μΧ)

Αν μπορούσες να τα καταφέρεις (σπάσιμο, μαλάκωμα, δέσιμο, κ σωστό πάτο) .... ήταν πολύ άνετο παπούτσι

...2ΧΧ ΕΣΣΟ

... φυσικά σχεδόν ολόκληρος ο εξοπλισμός σου έμενε προίκα (τότε τα έφτιαχναν να αντέχουν).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Ελα ρε... τόσο πολύ έχει αλλάξει η φάση?!??

Κοίτα, τα άρβυλα (τότε) ήταν σχεδόν αθάνατα...απο τα 3 ζευγάρια που "έσωσα" έχει μείνει ένα σε φυσιολογική κατάσταση (2020 μΧ)

Αν μπορούσες να τα καταφέρεις (σπάσιμο, μαλάκωμα, δέσιμο, κ σωστό πάτο) .... ήταν πολύ άνετο παπούτσι

...2XX ΕΣΣΟ

... φυσικά σχεδόν ολόκληρος ο εξοπλισμός σου έμενε προίκα (τότε τα έφτιαχναν να αντέχουν).

1 ζευγαρι δινουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν περάσει αιώνες αλλά θυμάμαι πως σίγουρα κράτησα  το τζακετ και μάλλον και παραλλαγές/πετσέτες κτλ

Παίζει ρόλο και η μονάδα που φευγεις.

Στην ΠΑΠ δεν είχαν καν αποθήκες ρουχισμού κτλ. Οπότε να τα ζητήσουν πίσω τι να τα κάνουν; Εκτός αν είχαν συνεννοηθεί να τα στέλνουν σε κάποιο κέντρο/στρατόπεδο.

Ένα δωμάτιο με καβατζα αρβύλα ειχαν, οπότε αυτά τα ζήτησαν

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.

Θα σε ενημερώσουν αυτοί.

Επίσης υπάρχει ένα χαρτί που σου έδωσαν όταν τα πήρες και που αντίγραφο έχουν στο φάκελό σου και με βάση αυτό θα ζητάνε.

Στη περίπτωσή μου το 2016 (παίζει ρόλο η χρονιά καθώς παλιά κρατούσαν περισσότερα έως όλα) κράτησα μόνο Μπερέ, Τζόκευ, Αρβύλες, Κάλτσες, Βρακί (ναι εκείνο το λαδι μποξερακι που δε χρησιμοποίησε κανένας, Φανελάκι. Τη σαγιονάρα δεν τη αναφέρω γιατί πιστεύω βδομάδα δεν έβγαλε σε κανέναν, να ναι καλά η Admiral η παντόφλα που ζει ακόμα.

Όλα τα άλλα πάνε πίσω.

Αν σου λείπει κάτι κοίτα να το αγοράσεις εκτός στρατοπέδου (όταν είσαι άδεια) γιατί αλλιώς θα στα χρεώσουν πολύ παραπάνω απ ότι κοστίζει στην αγορά. Αλλιώς αν έχεις φιλαράκια που αργούν να απολυθούν και δε χρειάζονται κάτι μπορείς να παραδώσεις το δικό τους και αυτοί με τη σειρά τους να πάρουν από άλλον( έτσι εσσαει πάει αυτό και πάντα από κάποιον λείπει κάτι).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikos3254 είπε

Καλησπέρα...

Απολυομαι από τον ε.σ. και πρέπει να ξεχρεωσω... ξέρει κάποιος τι πρέπει να δώσω πίσω?

εμένα μονο μπερε και τζοκει με αφησανε,,, τιποτα αλλο, ολα επιστροφη ακομα και τις πετσετες με ζητησαν εγω δεν τις ειχα βεβαια και απλα με αφησαν.

Δημοσ.

το 2008 παντως δεν ζητησαν τιποτα πισω!τα εχω ακομα σε λουκανικο / στρατιωτικο σακο καποιες μοναδες τοτε ζητσουσαν το λουκανικο μονο αν θυμαμαι καλα!

Δημοσ.

Γυρνας τα παντα (ακομα και αρβυλα) εκτος απο φανελες, εσωρουχα, καλτσες, μπερε, σηματα. Μην προσπαθησεις να παρεις κατι, θα σου ερθει στην εφορια (και αρκετα πιο πανω απο οσο μπορεις να το αγορασεις εξω)

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...