chromich Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, Έχω την εξής ερώτηση, έχω μια Samsung smart TV ένα URL για iptv. Το αρχείο URL είναι προφανώς μεγάλο και δεν μπορεί να το φορτώσει. Αναγκαστικα να μικρύνω την λίστα του αρχείου ώστε να μπορέσω να δω κανάλια. Χρησιμοποιήω το smart iptv app της Samsung. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να αυξηθεί η μνήμη της τηλεόρασης για να δω όλη την λίστα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από chromich
dali13gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, chromich είπε Καλησπέρα στην παρέα, Έχω την εξής ερώτηση, έχω μια Samsung smart TV ένα URL για iptv. Το αρχείο URL είναι προφανώς μεγάλο και δεν μπορεί να το φορτώσει. Αναγκαστικα να μικρύνω την λίστα του αρχείου ώστε να μπορέσω να δω κανάλια. Χρησιμοποιήω το smart iptv app της Samsung. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να αυξηθεί η μνήμη της τηλεόρασης για να δω όλη την λίστα; Ευχαριστώ Δοκίμασε άλλη εφαρμογή. Έχω δοκιμάσει αυτή με επιτυχία. Είναι επί πληρωμή αλλά σου δίνει 7 μέρες δοκιμής.
chromich Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Αυτή την εφαρμογή έχω, αλλά μάλλον η μνήμη της τηλεόρασης είναι λίγη. Έχω τώρα μόνο 245 mb ελεύθερα.
dali13gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, chromich είπε Αυτή την εφαρμογή έχω, αλλά μάλλον η μνήμη της τηλεόρασης είναι λίγη. Έχω τώρα μόνο 245 mb ελεύθερα. Οκ, γιατί αρχικά είπες ότι έχεις το app της Samsung. Δες αν μπορείς να απεγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή που δεν χρησιμοποιείς.
master2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 1. κανε απεγκατασταση οποια εφαρμογη δε σου χρειαζεται. 2. εκει που φορτωνεις τη λιστα τσεκαρε το Save online και δοκιμασε
chromich Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ, το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει. Κολλάει. Μάλλον η λίστα είναι πολύ μεγάλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα