polinadim89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Γειά σας παιδιά, Έχω κινητό Xiaomi και έβγαλα ένα σημαντικό βίντεο στο οποίο δεν ακούγεται καθόλου ο ήχος. Δοκίμασα να βγάλω και άλλα βίντεο μετά και ακουγόταν κανονικά ο ήχος. Επίσης δεν ήταν καλυμμένο το μικρόφωνο με το χέρι μου. Μου είχε ξανασυμβεί και σε ένα παλιότερο βίντεο να μην έχει ήχο. Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τον ήχο στο βίντεο αυτό; Κάποιο πρόγραμμα ίσως; Ευχαριστώ πολύ
micos000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Έχεις μεταφέρει το βίντεο σε υπολογιστή και πάλι δεν έχει ήχο;
polinadim89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Ναι το δοκίμασα αλλά τίποτα. Όλα τα άλλα ακούγονται κανονικά εκτός από αυτό.
micos000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Με ποιον player το δοκίμασες; Τα vlc/mpc κτλ έχουν μενού να σου δείξουν τις πληροφορίες του αρχείου. π.χ. στο mpc-hc είναι στο μενού Αρχείο->Ιδιότητες και στην καρτέλα mediainfo ενώ το vlc στο μενού Εργαλεία->Πληροφορίες πολυμέσων. Δες εκεί τι λέει στο τμήμα Audio. Επίσης, στο mpc-hc μπορείς να δεις από το μενού Αναπαραγωγή->Κανάλι ήχου να έχει και άλλα audio streams και για κάποιον λόγο είναι προεπιλεγμένο κάποιο άδειο κανάλι (λέμε τώρα). Κάπως παρόμοια είναι και στο vlc. Τέλος μπορείς να δοκιμάσεις και την τύχη σου με το audacity. Να φορτώσεις δηλαδή το αρχείο και να δεις μήηηηπως και έχει ήχο αλλά είναι πολύ χαμηλός και πρέπει να τον ανεβάσεις πατώντας CTRL+A για επιλογή όλου του ήχου και μενού Εφέ->Ενίσχυση... (το πρώτο με τις τρεις τελείες και όχι το δεύτερο χωρίς τελείες). Εκεί δώσε ένα νούμερο π.χ. 12db και δες αν θα δείξει κυματομορφή. Αν είναι flat τότε δεν έχει γράψει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα