gasgounis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, LOVExVOTKA είπε Είναι και Αθήνα όλα αυτά που στέλνεις ενώ είναι πλύ καλά και σε τιμή και σε χαρακτηριστικά είναι στα μέτρα μου δηλαδή αλλά εγώ μένω Άρτα και μου είναι λίγο πρόβλημα να έρθω Αθήνα κοιτούσα για κάτι εδώ γύρω. Βρήκα στο Αγρίνιο αυτό. https://www.car.gr/28323112-seat-leon Πολυ φθαρμενος ειναι ο λεβιες για 170.000 χλμ. Μηπως εχει παραπανω? Υπαρχουν καποια σημαδια οπως αυτο ή πχ η φθορα στα πεταλ(αν ειναι φαγωμενο) που "δειχνουν" αν εχει γραψει πολλα χλμ το αυτοκινητο. Για να φθαρει ο λεβιες, το πιο λογικο ειναι να κανει πολλα χλμ σε κινηση και να ανεβοκατεβαζει ταχυτητες συνεχεια. Το οποιο ειναι κακο για το αυτοκινητο. Εγω επισης θα προτιμουσα ενα αυτοκινητο με οσο το δυνατο λιγοτερες αλλαγες σε σχεση με το πως βγηκε απο το εργοστασιο. πχ το σκουρο φιμε μου κανει για "ενθουσιωδη οδηγο" με οτι σημαινει αυτο Τελος, απο το μικρο ψαξιμο που εκανα, ειδα οτι με €6.500 παιρνεις γκολφ 6ης γενιας. Προτιμησε το
lary7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 47 λεπτά πριν, gasgounis είπε Πολυ φθαρμενος ειναι ο λεβιες για 170.000 χλμ. Μηπως εχει παραπανω? Υπαρχουν καποια σημαδια οπως αυτο ή πχ η φθορα στα πεταλ(αν ειναι φαγωμενο) που "δειχνουν" αν εχει γραψει πολλα χλμ το αυτοκινητο. Για να φθαρει ο λεβιες, το πιο λογικο ειναι να κανει πολλα χλμ σε κινηση και να ανεβοκατεβαζει ταχυτητες συνεχεια. Το οποιο ειναι κακο για το αυτοκινητο. Εγω επισης θα προτιμουσα ενα αυτοκινητο με οσο το δυνατο λιγοτερες αλλαγες σε σχεση με το πως βγηκε απο το εργοστασιο. πχ το σκουρο φιμε μου κανει για "ενθουσιωδη οδηγο" με οτι σημαινει αυτο Τελος, απο το μικρο ψαξιμο που εκανα, ειδα οτι με €6.500 παιρνεις γκολφ 6ης γενιας. Προτιμησε το Για παντρεμένο τον βρίσκω νορμάλ τον λεβιέ, τους φθείρει η βέρα. Απο εκει και πέρα δειχνει προσεγμένο για τα χλμ. καλό ειναι το παλικάρι να δει αν εχει αλλαχτεί η καδένα. Καλό και το Golf 6 γενιας αλλά εκει την είχαν πιάσει οι τσιγκουνιές την VW και νομίζω έχει πιο απλή ανάρτηση απο την πολλαπλών συνδέσμων του Leon.
zourman1981 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Επίσης το φιμέ μπορεί να σημαίνει παιδιά στο αμάξι και ήπια οδήγηση να μου πεις εξατμίσεις προγράμματα intercooler να σου πω οκ ήταν enthusiasts ο κάτοχος
gasgounis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, zourman1981 είπε Επίσης το φιμέ μπορεί να σημαίνει παιδιά στο αμάξι και ήπια οδήγηση να μου πεις εξατμίσεις προγράμματα intercooler να σου πω οκ ήταν enthusiasts ο κάτοχος Τοσο σκουρο? Ειδες την φωτο στην αγγελια? Μπορει... αλλα δεν νομιζω. Πιο πολυ για καγκουρας μου κανει παρα για συντηρητικος οικογενειαρχης
Liapisftw Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, gasgounis είπε Τοσο σκουρο? Ειδες την φωτο στην αγγελια? Μπορει... αλλα δεν νομιζω. Πιο πολυ για καγκουρας μου κανει παρα για συντηρητικος οικογενειαρχης Τι καγκουρας με 125 άλογα Λεόν? 😂😂😂 Πήρε δανεικά και τα παιδικά καθίσματα πίσω για την φωτογράφιση? Να φανταστώ θα έχει και γυρισμένα χιλιόμετρα για να μην πω ότι είναι κανένας κακοποιός επειδή έχει φιμε τζάμια? Γιατί ως γνωστόν δεν βάζουμε φιμε για να μην μας την σπάει ο ήλιος αλλά 100% για καγκουρια 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lary7 είπε Για παντρεμένο τον βρίσκω νορμάλ τον λεβιέ, τους φθείρει η βέρα. Απο εκει και πέρα δειχνει προσεγμένο για τα χλμ. καλό ειναι το παλικάρι να δει αν εχει αλλαχτεί η καδένα. Καλό και το Golf 6 γενιας αλλά εκει την είχαν πιάσει οι τσιγκουνιές την VW και νομίζω έχει πιο απλή ανάρτηση απο την πολλαπλών συνδέσμων του Leon. Σε κάποιες εκδόσεις ναι, σε αυτές με τους μικρότερους κινητήρες. Στο 1.4/122 πρέπει να το ψάξει... 1 ώρα πριν, Liapisftw είπε Τι καγκουρας με 125 άλογα Λεόν? 😂😂😂 Πήρε δανεικά και τα παιδικά καθίσματα πίσω για την φωτογράφιση? Να φανταστώ θα έχει και γυρισμένα χιλιόμετρα για να μην πω ότι είναι κανένας κακοποιός επειδή έχει φιμε τζάμια? Γιατί ως γνωστόν δεν βάζουμε φιμε για να μην μας την σπάει ο ήλιος αλλά 100% για καγκουρια Καγκουροπατέρας που πριν είχε φτιαγμένο εργαλειο αλλά τώρα τρώει λιγη παντόφλα αμα κάνει καγκουριές. 1000% Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από ProponitisTouKanape
LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Η αλήθεια είναι πως και εμένα αυτό που με φρενάρει κάπως απο την αγορά του είναι τα χιλιόμετρα επισης μίλησα και με τον μάστορα μου και μου είπε γενικά πως τα tsi και τα tfsi βγάζουν προβληματάκια στην τουρμπίνα και στο καδένα επίσης και αυτός έδειξε μία ανησυχία για τα 170κ χιλιόμετρα και εγώ συμφωνώ με τον φίλο που λεει να περιμαίνω λίγο να πάω σε κάποιο golf ίσως με 6000€ έως 6500€ εννοείται και εγω περοσσότερη εμπστοσύνη στην VW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα