LOVExVOTKA Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Καλησπέρα το φόρουμ σκέφτομαι να μεταβώ στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου και είμαι σε κάτι μεταξύ αυτών των δύο για μετα του 2007 μοντέλα εσείς ποιά προτείνεται και γιατί; Επίσης ποιά είναι η άποψή σας για τα diesel γιατί το σκέφτομαι και αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα για αυτές τις 2 μάρκες και μοντέλα γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να οδιγήσω κάτι απο αυτά εσάς ποιά είνια η άποψη σας; Ευχαριστώ πολύ
turbat0s Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Έχεις βρει συγκεκριμένα αυτοκίνητα ή απλά σκέφτεσαι αυτά τα 2 μοντέλα? Τί μπάτζετ διαθέτεις? Τί απαιτήσεις έχεις?
logistoulis Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε Καλησπέρα το φόρουμ σκέφτομαι να μεταβώ στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου και είμαι σε κάτι μεταξύ αυτών των δύο για μετα του 2007 μοντέλα εσείς ποιά προτείνεται και γιατί; Επίσης ποιά είναι η άποψή σας για τα diesel γιατί το σκέφτομαι και αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα για αυτές τις 2 μάρκες και μοντέλα γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να οδιγήσω κάτι απο αυτά εσάς ποιά είνια η άποψη σας; Ευχαριστώ πολύ εφόσον μιλάμε για αυτοκίνητα μέσα στο ίδιο group άρα "αδερφάκια" προφανώς ακολουθείς την ιεραρχία που λέει ότι ότι το α3 είναι καλύτερο από το golf και το golf καλύτερο από το leon για αυτό και οι αρχικές τιμές τους είναι ανάλογες οπότε μετά κοιτάς σε τι τιμή και κατάσταση βρίσκεις το καθένα και τι συμφέρει τη τσέπη σου, αλλά αν βρίσκεις σε παρόμοια τιμή/κατάσταση/χλμ ένα golf και ένα leon, προφανώς επιλέγεις το golf 3
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε Καλησπέρα το φόρουμ σκέφτομαι να μεταβώ στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου και είμαι σε κάτι μεταξύ αυτών των δύο για μετα του 2007 μοντέλα εσείς ποιά προτείνεται και γιατί; Επίσης ποιά είναι η άποψή σας για τα diesel γιατί το σκέφτομαι και αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα για αυτές τις 2 μάρκες και μοντέλα γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να οδιγήσω κάτι απο αυτά εσάς ποιά είνια η άποψη σας; Ευχαριστώ πολύ 1)Λαθος κατηγορια.. Υπαρχει το auto-moto για τετοια θεματα.. 2)Δεν αφορα για καινουργιο αλλα για μεταχειρισμενο! 1
gasgounis Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, LOVExVOTKA είπε Καλησπέρα το φόρουμ σκέφτομαι να μεταβώ στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου και είμαι σε κάτι μεταξύ αυτών των δύο για μετα του 2007 μοντέλα εσείς ποιά προτείνεται και γιατί; Επίσης ποιά είναι η άποψή σας για τα diesel γιατί το σκέφτομαι και αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα για αυτές τις 2 μάρκες και μοντέλα γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να οδιγήσω κάτι απο αυτά εσάς ποιά είνια η άποψη σας; Ευχαριστώ πολύ πως θα παρεις καινουργιο αυτοκινητο του 2007? πλακα κανω... Στο θεμα μας: Το golf ειναι πιο ποιοτικο απο το Leon αλλα ειναι ακριβοτερο και στην αγορα και στην συντηρηση. Και το A3 που λεει ο φιλος ακομα καλυτερο αλλα και ακριβοτερο. Αλλα πως κατεληξες σε αυτα τα μοντελα εφοσον δεν ξερεις τιποτα για αυτα. Αρα εχεις κατι στο μυαλο σου που δεν το εχεις πει σε εμας.... Ποια ειναι τα κριτηρια που σε οδηγησαν σε αυτα και οχι πχ σε focus? Αν το αφηνες εν λευκω να αποφασισω εγω, θα επαιρνα golf 1.4 tsi, με τα 122 αλογα και με χειροκινητο κιβωτιο. Με τιποτα 160 αλογα και με τιποτα DSG. Αν δεν ξερεις τι ειναι αυτα, θα πρεπει να κοιταξεις πιο σοβαρα το θεμα και να βαλεις και αλλες μαρκες στο τραπεζι και να κανεις ερευνα αγορας ή να ζητησεις βοηθεια απο φιλο σου που ασχολειται με αυτοκινητα. Το γκολφ πχ ειναι ποιοτικο και δεν θα τριζει οσο ενα αντιστοιχης παλαιοτητας αλλα ειναι και ακριβοτερο. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις πιο καινουργιο απο αλλη μαρκα, αρα και με ενδεχομενως λιγοτερες φθορες. Για το Leon δεν ξερω, οποτε δεν εχω να πω κατι ΥΓ εγω εχω Α3 του 2008, μετα απο golf του 2002. Ενω ειχα πει οτι δεν ξανααγορασω γκολφ, τελικα δεν το εχω μετανοιωσει καθολου και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος απο την αποφαση μου Πρεπει να δεις τι θελεις και ποια αυτοκινητα καλυπτουν τα θελω σου. Οχι απλα οτι θες ενα μοντελο
kostakiss Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πολλά θα ακούσεις , θα χαθείς , πάντως είσαι σε σωστό δρόμο . για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση κοίτα το 1.4 tsi golf highline (122ps manual) Φορεμένος ανθεκτικός Κινητήρας ,πιο ολοκληρωμένο και πλήρως παραμετροποίησιμο αισθητικά Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από kostakiss
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, turbat0s είπε Έχεις βρει συγκεκριμένα αυτοκίνητα ή απλά σκέφτεσαι αυτά τα 2 μοντέλα? Τί μπάτζετ διαθέτεις? Τί απαιτήσεις έχεις? το μπάτζετ μου είναι περίπου στα πεντέμιση με 6μιση χιλιάρικα. Οι απαιτήσεις μου είναι παν απ όλα οικονομικό θέμα καυσίμων και μετά θέλω μέχρι 1600 κυβικά. Απλά μου αρέσουν πολύ αυτά τα 2 μοντέλα στο στυλάκι τους και φυσικά έχω ακούσει και μηχανικά πως είναι καλά. 12 ώρες πριν, gasgounis είπε πως θα παρεις καινουργιο αυτοκινητο του 2007? πλακα κανω... Στο θεμα μας: Το golf ειναι πιο ποιοτικο απο το Leon αλλα ειναι ακριβοτερο και στην αγορα και στην συντηρηση. Και το A3 που λεει ο φιλος ακομα καλυτερο αλλα και ακριβοτερο. Αλλα πως κατεληξες σε αυτα τα μοντελα εφοσον δεν ξερεις τιποτα για αυτα. Αρα εχεις κατι στο μυαλο σου που δεν το εχεις πει σε εμας.... Ποια ειναι τα κριτηρια που σε οδηγησαν σε αυτα και οχι πχ σε focus? Αν το αφηνες εν λευκω να αποφασισω εγω, θα επαιρνα golf 1.4 tsi, με τα 122 αλογα και με χειροκινητο κιβωτιο. Με τιποτα 160 αλογα και με τιποτα DSG. Αν δεν ξερεις τι ειναι αυτα, θα πρεπει να κοιταξεις πιο σοβαρα το θεμα και να βαλεις και αλλες μαρκες στο τραπεζι και να κανεις ερευνα αγορας ή να ζητησεις βοηθεια απο φιλο σου που ασχολειται με αυτοκινητα. Το γκολφ πχ ειναι ποιοτικο και δεν θα τριζει οσο ενα αντιστοιχης παλαιοτητας αλλα ειναι και ακριβοτερο. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις πιο καινουργιο απο αλλη μαρκα, αρα και με ενδεχομενως λιγοτερες φθορες. Για το Leon δεν ξερω, οποτε δεν εχω να πω κατι ΥΓ εγω εχω Α3 του 2008, μετα απο golf του 2002. Ενω ειχα πει οτι δεν ξανααγορασω γκολφ, τελικα δεν το εχω μετανοιωσει καθολου και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος απο την αποφαση μου Πρεπει να δεις τι θελεις και ποια αυτοκινητα καλυπτουν τα θελω σου. Οχι απλα οτι θες ενα μοντελο Να σου πω τα κριτίρια μου φίλε μου. Λοιπόν κααρχάς θέμα αισθητικό μου αρέσουν πολύ σαν αμάξια αυτά τα 2 και ειδικά μερικά με προφυλακτήρες gti και cupra αντίστοιχα είναι απολύ μουράτα. Μετά είναι και το μηχανολιγικό που έχω ακούσει πως είναι πολύ καλά. Τέλος το συμαντιότερο για μένα είναι και τα κυβικά. Απο τα τεκμίρια δεν μπορώ να πάω σε κάτι μεγαλύτερο των 1600 κυβικών επίσης ψάχνω κάποιο τουρμπάτο και βρήκα αυτά τα 2 επειδή είναι και λίγα κυβικά έχουν και ιπποδύμη.
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, gasgounis είπε Το golf ειναι πιο ποιοτικο απο το Leon αλλα ειναι ακριβοτερο και στην αγορα και στην συντηρηση. Και το A3 που λεει ο φιλος ακομα καλυτερο αλλα και ακριβοτερο. Καλά όχι απαραίτητα, πχ στο α3 οτιδήποτε είναι "κοινό" μπορείς να το πληρώσεις το ίδιο επίσης δεν κρεμάνε και τα παράθυρα όπως στα golf Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από logistoulis
imr Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Σε συντηρηση το ιδιο θα ειναι, μηχανικα εινια ακριβως τα ιδια και αλλαζουν τα πλαστικα κτλ. Προφανως δεν θα πας σε αντιπροσωπεια vw αλλα σε εξουσιοδοτημενο εξωτερικα (υπαρχουν και φτηνες αντιπροσωεπειες , απλα θελει ψαξιμο, στην karenta θα σε δαγκωσουν ειτε εχεις σεατ ειτε audi) Ποιοτηταν οπως ειπαν ολοι οι προηγουμενοι ειναι a3>golf>leon ολα εξαρτωνται απο την τιμη κατασταση εξοπλισμο που ειναι το καθενα
tsofras Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα θα πήγαινα σε αυτό https://www.car.gr/27012788-seat-leon-tsi-1400cc-125hp-6 Αλλιώς https://www.car.gr/27008450-volkswagen-golf https://www.car.gr/classifieds/cars/?engine_power-from=>120&engine_size-from=>1400&engine_size-to=<1600&fuel_type=1&gearbox_type=manual&make=232&make=251&model=769&model=828&pg=2&price-from=>5000&price-to=<6000&rg=3&significant_damage=f&sort=mia Πάντως εγώ θα κοίταγα και αυτό επειδή το είχα και μου άρεσε πάρα πολύ σαν αμάξι και δεν έχει καμία σχέση το γκάζι του με τα 2 παραπάνω https://www.car.gr/27878297-opel-astra-gtc-turbo Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από tsofras
KoreanW Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ακόμα κι αν το Golf είναι προσεγμένο σε ορισμένες λεπτομέρειες, δε σημαίνει ότι και το Leon δεν είναι ένα ποιοτικό αυτοκίνητο ή ότι δεν έχει προτερήματα. Πχ στο απερχόμενο Leon η οθόνη mutlimedia είναι πιο ψηλά ενώ στο Golf είναι πιο χαμηλά και αυτό παίζει ρόλο στην εργονομία. Ή led προβολείς υπήρχαν στο Leon από το 2013 όταν δεν υπήρχαν στο Golf. Ή μπορεί απλά κάποιος να προτιμά οδηγικά-εμφανισιακά το ένα από το άλλο. Κατά τα άλλα, μιλάμε για δυο αυτοκίνητα σχεδόν πανομοιότυπα κατασκευαστικά, που κινούνται πάνω από το μέσο όρο. Και επειδή στην ίδια τιμή αποκλείεται να βρεις και τα δύο σε αντίστοιχες εκδόσεις, το πιθανότερο είναι ότι στο Leon θα βρεις περισσότερο εξοπλισμό για τον ίδιο κινητήρα σε χαμηλότερη τιμή. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από KoreanW
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, tsofras είπε Αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα θα πήγαινα σε αυτό https://www.car.gr/27012788-seat-leon-tsi-1400cc-125hp-6 Αλλιώς https://www.car.gr/27008450-volkswagen-golf https://www.car.gr/classifieds/cars/?engine_power-from=>120&engine_size-from=>1400&engine_size-to=<1600&fuel_type=1&gearbox_type=manual&make=232&make=251&model=769&model=828&pg=2&price-from=>5000&price-to=<6000&rg=3&significant_damage=f&sort=mia Πάντως εγώ θα κοίταγα και αυτό επειδή το είχα και μου άρεσε πάρα πολύ σαν αμάξι και δεν έχει καμία σχέση το γκάζι του με τα 2 παραπάνω https://www.car.gr/27878297-opel-astra-gtc-turbo Είναι και Αθήνα όλα αυτά που στέλνεις ενώ είναι πλύ καλά και σε τιμή και σε χαρακτηριστικά είναι στα μέτρα μου δηλαδή αλλά εγώ μένω Άρτα και μου είναι λίγο πρόβλημα να έρθω Αθήνα κοιτούσα για κάτι εδώ γύρω. Βρήκα στο Αγρίνιο αυτό. https://www.car.gr/28323112-seat-leon
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Στις 21/5/2020 στις 1:29 ΜΜ, LOVExVOTKA είπε Καλησπέρα το φόρουμ σκέφτομαι να μεταβώ στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου και είμαι σε κάτι μεταξύ αυτών των δύο για μετα του 2007 μοντέλα εσείς ποιά προτείνεται και γιατί; Επίσης ποιά είναι η άποψή σας για τα diesel γιατί το σκέφτομαι και αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα για αυτές τις 2 μάρκες και μοντέλα γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να οδιγήσω κάτι απο αυτά εσάς ποιά είνια η άποψη σας; Ευχαριστώ πολύ Τα ντίζελ αυτής της εποχής είναι όλα εισαγωγής κι επειδή ήταν ανθεκτικά, θα έχουν κάνει άπειρα χιλιόμετρα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το TDI αλλά δε προτείνεται για την περίπτωση σου...
tsofras Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε Είναι και Αθήνα όλα αυτά που στέλνεις ενώ είναι πλύ καλά και σε τιμή και σε χαρακτηριστικά είναι στα μέτρα μου δηλαδή αλλά εγώ μένω Άρτα και μου είναι λίγο πρόβλημα να έρθω Αθήνα κοιτούσα για κάτι εδώ γύρω. Βρήκα στο Αγρίνιο αυτό. https://www.car.gr/28323112-seat-leon Δεν το γνώριζα φίλε μου συγνώμη , δεν ξέρω μου κάνουν πολλά τα 171000 χλμ, εγώ δεν θα αγόραζα με τόσα πολλά Αυτά που σου έβαλα είναι κάτω από 100. Θα προτιμούσα στη θέση σου να δώσω 200€ να κατέβεις μία ημέρα Αθήνα μαζί με τους ελέγχους στα συνεργεία και την διανυκτέρευση αν δεν έχεις κανά φίλο να μείνεις , τα έλεγχεις και τα 3 σε μία ημέρα και την επόμενη κάνεις μεταβίβαση αν θες και φεύγεις Αυτή η επένδυση των 200€ είναι αρκετά πιθανό να σε γλυτώσει από έξοδα που θα βγάλει ένα αμάξι με διπλάσια χιλιόμετρα Δεν έχεις κανά φιλαράκι Αθήνα να ρίξει μία ματιά για εσένα? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από tsofras
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν το γνώριζα φίλε μου συγνώμη , δεν ξέρω μου κάνουν πολλά τα 171000 χλμ, εγώ δεν θα αγόραζα με τόσα πολλά Αυτά που σου έβαλα είναι κάτω από 100. Θα προτιμούσα στη θέση σου να δώσω 200€ να κατέβεις μία ημέρα Αθήνα μαζί με τους ελέγχους στα συνεργεία και την διανυκτέρευση αν δεν έχεις κανά φίλο να μείνεις , τα έλεγχεις και τα 3 σε μία ημέρα και την επόμενη κάνεις μεταβίβαση αν θες και φεύγεις Αυτή η επένδυση των 200€ είναι αρκετά πιθανό να σε γλυτώσει από έξοδα που θα βγάλει ένα αμάξι με διπλάσια χιλιόμετρα Δεν έχεις κανά φιλαράκι Αθήνα να ρίξει μία ματιά για εσένα? Κατι έχω φίλε μου απλά κοιτάζω αρχικά για κάπου εδώ κοντά. Καλά εννοείται πως στην χειρότερη θα έρθω και Αθήνα και Θεσσαλονίκη που εκεί έχω βρει κάποια καλά μοντελάκια. Πάντως αυτά είναι πολύ καλά που δείχνεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα