Προς το περιεχόμενο

NEC ND2500 ή LG W409???

Revan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βέβαια υπάρχουν και άλλες προτάσεις, είναι δεκτές αρκεί να κυμαίνονται στις ίδιες τιμές... :D

Δημοσ.

eho dokimasei ta eksis diskakia me to nec2500

samsung 4x,benq4x,ice princo 4x,verbatim 4x,mirror 2x kai se 2x speed ola eixan read errors kai dixromo,trixromi ktl epifaneia.

ta mona pou kataferno na grapso ikanopoitika einai ta that's tayo yuden 4x

Δημοσ.

Εγω που εχω το ΝΕC1300 δινω μια ψηφο NEC ND2500 γιατι αν κρινω απο το δικο μου που δεν μου εχει καψει κανενα δισκακι πιστευω οτι ειναι κορυφη!!!

Δημοσ.

kanena provlima??? gia dokimase na antigrapsis ta prota diskakia pou exeis kanei kai tha doume posa erorr tha vreis kai an katafereis na ta antigrapseis, eimai pathon opos katalavenis, tayio yuden kai ksero psomi file mou, akou kai kapoion palio pou kserei :)

Δημοσ.

Πιθανόν μια σημαντική παράμετρος που μπαίνει τώρα πιά για την επιλογή DVDR, είναι το κατά πόσο αναβαθμίζετε ώστε να κάνει εγγραφή σε νέα δισκάκια των 9.4

Δημοσ.

Pε παιδιά.Να πώ μιά παπαριά.Τα νέα dvd των 9.4 (όταν κυκλοφορήσουν)θα είναι dual, που άν καταλαβαίνω καλά, θα είναι διπλής εγγραφής πάνω-κάτω.Οπότε αν είναι έτσι τα πράγματα θα γράφεις από τη μία όψη, θα το βγάζεις και θα γράφεις και από την άλλη με το ίδιο DVDRW που χρησιμοποιείς και σήμερα για τα 4.7.Μήπως είναι έτσι απλά και θέλουν να μας τα πάρουν, ή μήπως λέω καμμιά μαγάλη μ@#$@α???

Δημοσ.

Κανά άλλο μοντέλο της αγοράς έχει δοκιμάσει κανένας να προτείνει και σε εμάς που ενδιαφερόμαστε για αγορά DVD-RW; Τα firmware update έχουν ήδη βγει ή αναμένονται να βγουν;

Δημοσ.
Pε παιδιά.Να πώ μιά παπαριά.Τα νέα dvd των 9.4 (όταν κυκλοφορήσουν)θα είναι dual, που άν καταλαβαίνω καλά, θα είναι διπλής εγγραφής πάνω-κάτω.Οπότε αν είναι έτσι τα πράγματα θα γράφεις από τη μία όψη, θα το βγάζεις και θα γράφεις και από την άλλη με το ίδιο DVDRW που χρησιμοποιείς και σήμερα για τα 4.7.Μήπως είναι έτσι απλά και θέλουν να μας τα πάρουν, ή μήπως λέω καμμιά μαγάλη μ@#$@α???

den 8a einai dyo opseon...einai dual layer.san na exei dyo stromata eggrafhs.

mia psifo kai apo emena sto nec.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...