Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα team

Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6G Ram 128Gb

Πρώτον σκέφτομαι την μετάβαση σε iPhone για να ξαναγυρίσω στο οικοσύστημα της Apple , έχω ήδη ένα iPad mini 5 και ετοιμάζομαι και για αγορά macbook pro

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το car play γιατί στο δικό μου δεν έχει βγεί ακόμη το android 10 που έχει ενσωματωμένο το android auto και μόλις διάβασα ότι το πάγωσαν και θα αργήσει λίγο. Όταν με το καλό βγεί θα το έχω δώσει στη γυναίκα μου για να έχει και αυτή android auto στο αμάξι της γιατί έχει ένα Moto G που δεν παίρνει πλέον updates.

Οπότε θέλω κάποια βοήθεια σε ποιο μοντέλο αξίζει να πάω

Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου οπότε δεν με ενδιαφέρει

Φωτογραφίες τραβάω με το κινητό αλλά δεν είμαι και επαγγελματίας οπότε απλά να βγαίνουν καλές σε απλό μάτι ενός χρήστη

Το δικό μου αυτή τη στιγμή είναι 6.5 ίντσες , δεν με χαλάει να είναι στις 6 αλλά όχι μικρότερο

Απο χώρο θα ήθελα να έχει τουλάχιστον 128 γιατί έχω και spotify και κατεβάσω τραγούδια για να ακούω στο αμάξι, περπάτημα , γενικά ακούω μουσική

Οπότε το ποιο Value for Money μοντέλο σύμφωνα με τα παραπάνω

Κοιτάω και για μεταχειρισμένο με εγγύηση

Αυτά

Υ.Γ. για όσους πέρασαν απο το θέμα μου με το αυτοκίνητο μην αγχώνεστε  εδώ πιστεύω θα ξεμπερδέψουμε γρήγορα πόσα μοντέλα να δούμε :D

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλησπέρα team

Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6G Ram 128Gb

Πρώτον σκέφτομαι την μετάβαση σε iPhone για να ξαναγυρίσω στο οικοσύστημα της Apple , έχω ήδη ένα iPad mini 5 και ετοιμάζομαι και για αγορά macbook pro

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το car play γιατί στο δικό μου δεν έχει βγεί ακόμη το android 10 που έχει ενσωματωμένο το android auto και μόλις διάβασα ότι το πάγωσαν και θα αργήσει λίγο. Όταν με το καλό βγεί θα το έχω δώσει στη γυναίκα μου για να έχει και αυτή android auto στο αμάξι της γιατί έχει ένα Moto G που δεν παίρνει πλέον updates.

Οπότε θέλω κάποια βοήθεια σε ποιο μοντέλο αξίζει να πάω

Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου οπότε δεν με ενδιαφέρει

Φωτογραφίες τραβάω με το κινητό αλλά δεν είμαι και επαγγελματίας οπότε απλά να βγαίνουν καλές σε απλό μάτι ενός χρήστη

Το δικό μου αυτή τη στιγμή είναι 6.5 ίντσες , δεν με χαλάει να είναι στις 6 αλλά όχι μικρότερο

Απο χώρο θα ήθελα να έχει τουλάχιστον 128 γιατί έχω και spotify και κατεβάσω τραγούδια για να ακούω στο αμάξι, περπάτημα , γενικά ακούω μουσική

Οπότε το ποιο Value for Money μοντέλο σύμφωνα με τα παραπάνω

Κοιτάω και για μεταχειρισμένο με εγγύηση

Αυτά

Υ.Γ. για όσους πέρασαν απο το θέμα μου με το αυτοκίνητο μην αγχώνεστε  εδώ πιστεύω θα ξεμπερδέψουμε γρήγορα πόσα μοντέλα να δούμε :D

Το πιο  value for money iphone για εμένα είναι το xr .ειδικά για τη χρήση που το θέλεις. 

Με 400€ βρίσκεις μεταχειρισμένο. 

Τώρα ανάλογα και τι λεφτά θες να δώσεις βέβαια...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...