Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν έχω λάβει λογαριασμό ΔΕΗ εδώ και ένα χρόνο. Μετακόμισα τον Νοέμβριο του 2018 έλαβα 2 έναντι λογαριασμούς του οποίους πλήρωσα αλλά στις αναγραφόμενες ως ημερομηνίες επόμενης καταμέτρησης ποτέ δεν έλαβα εκκαθαριστικό. Πήρα τηλεφωνο ΔΕΗ είπαν θα στείλουν να ελέγξουν το ρολοι δεν ήρθαν. Πήρα δεδδηε μου ζήτησαν να τους πω την μέτρηση την είπα αλλά πάλι δε εκδόθηκε λογαριασμός. Έχω τικαρισμενη την επιλογή για ebill. Το ρολοι είναι προσβάσιμο η πόρτα του μηχανοστασίου της πολυκατοικίας δεν είναι κλειδωμένη. Έλειπα από Ελλάδα για ένα εξάμηνο και τώρα επέστρεψα και το ρεύμα είναι ακόμη συνδεδεμένο αλλά λογαριασμός δεν έχει έρθει. Ποιες συνέπειες θα έχει για εμένα όταν θα έρθει εν τέλη ο λογαριασμός; Θα κληθώ να πληρώσω τόπο επι ημερών καθυστέρησης; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreas_23 είπε

Έχω τικαρισμενη την επιλογή για ebill

Έχεις απαντήσει ήδη φίλε μου. Πρέπει να μπεις στο e-bill και να δεις τους λογαριασμούς σου. Έχεις κωδικούς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, pgavalito είπε

Έχεις απαντήσει ήδη φίλε μου. Πρέπει να μπεις στο e-bill και να δεις τους λογαριασμούς σου. Έχεις κωδικούς?

Ναι δεν υπάρχει ούτε στο ebill λογαριασμός δεν τον περιμένω να έρθει μέσο ελτα εννοώ ότι δεν έχει εκδοθεί άλλος λογαριασμός πλην των έναντι που επίσης έλαβα ηλεκτρονικά 

Επεξ/σία από andreas_23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...