xristakos95 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Με το ιδιο σκεπτικο μπορει αργοτερα να αλλαξει cpu οταν αρχισουν τα παιχνιδια να χρησιμοπουν πανω απο 6 πυρηνες. Αυτη την στιγμη καλυτερα θα ειναι με τον συνδυασμο που του προσφερουμε.
niko13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μα τι λες? Τι αλλαζεις πιο συχνα? Εκτος του οτι ειπε πως gpu θα αλλαξει στο μελλον.. Καλα ενταξει.. Φιλε οπως ειπα αποφασισε μονος σου.. Μαζεψε γνωμες και κανε το δικο σου... Δεν θα κατσω να τσακωθω. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από niko13
xristakos95 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Θα περασει αρκετος καιρος ωστε να μην του αποδιδουν οι 6 πυρηνες στο Gaming. Ενω μπορει να βαλει τωρα μια πολυ καλη καρτα που θα τον εξυπηρετησει και τωρα και στο μελλον με αρκετα καλα αποτελεσματα. Δεν καταλαβαινω πραγματικα ποιο ειναι το κολλημα σου στο να παει σε υποδυεστερη καρτα αυτη την στιγμη? Ας συμφωνησουμε απλα οτι διαφωνουμε και εχουμε 2 διαφορετικες προτασεις και ας επιλεξει οποια ταιριαζει στα μετρα του. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, niko13 είπε @thetiesthatbind ο ανθρωπος ανεφερε τα παιχνιδια που παιζει cs, dota και cod warzone. Σε 1440 p η 1660 super που ειχε διαλεξει ο ιδιος εξ αρχης καλυπτει 2κ 144 hz. Ασε που λεει πως το 2κ/144hz το στοχευει με μελλοντικη αναβαθμιση gpu..Tα 20 ευρο παραπανω σε gold psu του δινουν 5 χρονια παραπανω εγγυηση απο τα 2 του bronze σε 7.εκτος της καλυτερης καταναλωσης. Δεν αξιζει? Δεν εχω διαθεση για τσακωμο αλλα ολα τα build που βλεπω ειναι σε εικονικο budget... Τι εννοω? Παιρνετε την χαμηλοτερη τιμη ανεξαρτητου διαθεσιμοτητας και καταστηματος ενω σας λεει οτι προτιμαει επωνυμο καταστημα. Με λιγα λογια δεν ακουτε αυτο που σας ζηταει ο αλλος αλλα λετε τι θα αγοραζατε εσεις.. Ειμαι λαθος? Ναι είσαι λάθος και μάλλον δεν έχεις ιδέα από το αντικείμενο. Προχωράμε. Το Seasonic έχει 5 χρόνια εγγύηση. Για 1440p και 1660 γελασα. Η 5700ΧΤ θα τον κρατήσει για καιρό. Καλημερα. ΥΓ. Το 2Κ το παίρνει από σήμερα στα χρήματα που προσφέρει. Εσυ άμα θες να ψωνίζεις από καταστήματα με άμεση διαθεσιμότητα εν μέσω κορονοϊού καλή επιτυχία. Δεν υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα με άμεση διαθεσιμότητα σε όλο το hardware που έχει listed στο site του. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από thetiesthatbind 2
dimitrismito Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καταρχην, ευχαριστω για τις προτασεις και ας αντιφασκουν μεταξυ τους...Καλο κανει αυτο.. Να διευκρινησω πως δεν βιαζομαι σχετικα με την διαθεσιμοτητα.. Η αποψη μου,συμφωνα με αυτα που διαβαζω, ειναι πως η 1660s μπορει να βγαλει 1440/144 στα συγκεκριμενα games που ανεφερα ευκολα.. Αν παλι, σε 3-4 χρονια, ανεβουν οι απαιτησεις μου στο gaming θεωρω πως μπορω να κανω ενα single-upgrade σε gpu καθως το υπολοιπο συστημα θα μου ειναι αρκετο.. Σχετικα με το gold series ενος PSU εχω μεινει στην 'old school' φαση , να ναι μαρκα κ να χει εγγυηση !! Και εφοσον μιλαμε για διαφορα στο 20€,θα παω σε gold.. Στο πανελ της tn βλεπω διαφωνιες...Δεν προοριζεται καθολου για ταινιες..Στο monitor δεν θελω να παω σε 'λαθος pick' καθως θα θελα να με βγαλει και τυχον επομενο build.. 1
xristakos95 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Αρα πας πιο πολυ στη συνθεση με την 1660 super που διαφωνω(για αυτο το budget τουλαχιστον ) . Μη δωσεις παραπανω απο 800 ευρω για το pc αν πας με 1660super Σε αυτο να σε βοηθησει ο φιλος που την προτεινε λοιπον, εγω δεν εχω κατι παραπανω να προσθεσω. Φιλικα παντα. 1
TheMechanic1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimitrismito είπε Καταρχην, ευχαριστω για τις προτασεις και ας αντιφασκουν μεταξυ τους...Καλο κανει αυτο.. Να διευκρινησω πως δεν βιαζομαι σχετικα με την διαθεσιμοτητα.. Η αποψη μου,συμφωνα με αυτα που διαβαζω, ειναι πως η 1660s μπορει να βγαλει 1440/144 στα συγκεκριμενα games που ανεφερα ευκολα.. Αν παλι, σε 3-4 χρονια, ανεβουν οι απαιτησεις μου στο gaming θεωρω πως μπορω να κανω ενα single-upgrade σε gpu καθως το υπολοιπο συστημα θα μου ειναι αρκετο.. Σχετικα με το gold series ενος PSU εχω μεινει στην 'old school' φαση , να ναι μαρκα κ να χει εγγυηση !! Και εφοσον μιλαμε για διαφορα στο 20€,θα παω σε gold.. Στο πανελ της tn βλεπω διαφωνιες...Δεν προοριζεται καθολου για ταινιες..Στο monitor δεν θελω να παω σε 'λαθος pick' καθως θα θελα να με βγαλει και τυχον επομενο build.. Στην οθόνη, προσωπικά, όπως και οι περισσότεροι, δεν θα πήγαινα σε TN. Τα IPS είναι πλέον αρκετά "γρήγορα" και σε ποιότητα αρκετά ανώτερα απο ΤΝ. Ακόμα και αν είναι λίγο γρηγορότερο ένα ΤΝ, δεν νομίζω πως αξίζει να θυσιάσεις την ποιότητα εικόνας για αυτήν την ελάχιστη διαφορά. Η ποιότητα θα επηρεάσει συνολικά την εμπειρία σου, τόσο σε παιχνίδια όσο και στις άλλες χρήσεις. Ακόμα και τα VA προσωπικά τα θεωρώ ανώτερα. Υπάρχουν πάντως αρκετά συγκριτικά τόσο σε σελίδες τεχνόλογίας όσο και στο yt για να δεις και να αποφασίσεις μόνος σου. Για παράδειγμα: https://www.youtube.com/watch?v=1BM0P7J1EPM https://www.techspot.com/article/1788-display-tech-compared/ Η 1660 super για games επιπέδου cs και dota η είναι υπερκετή ακόμα και σε 1440P. Μιλάμε για games που σε οποιοδήποτε νορμαλ PC βγάζουν 200-300+ fps. Τα battle royale είναι συνήθως πιο βαρια. Στο COD σε 1440P η 1660S θα ζορίζεται και δεν θα είναι ούτε καν κοντά στα 144fps (πιο πολύ για 60fps το βλέπω, αν και δεν έχω εμπειρία από το παιχνίδι). Αν θες πολλά fps και σε τέτοια games θες καλύτερη κάρτα όπως σου έγραψαν και πιο πανω. Τέλος, το τροφοδοτικό. Κατά κανόνα τα gold είναι ποιοτικότερα, αλλα δεν είναι απόλυτο, αφού αυτή η κατηγοριοποίηση είναι με βάση το efficiency. Πάλι κοιτάς reviews και αποφασίζεις. Προσωπικά θα πήγαινα σε κανένα Corsair σειρά ΤΧ ή ακόμα καλύτερα αν έχεις budget σειρά RMx. Είναι gold με άριστα reviews και modular ( το ΤΧ είναι semi-modular). Αντίστοιχα ποιοτικά θα βρεις και από άλλες εταιρίες όπως seasonic, evga κτλ. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από TheMechanic1 1
dimitrismito Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Αν εξαιρεσουμε το monitor..Το build αυτη την στιγμη με τις προτασεις σας κ με καποιες επιλογες δικες μου ειναι στα 850-880.. Το μονιτορ ανεβαζει το συνολο κοστος πολυ.. 1 ώρα πριν, dimitrismito είπε Η αποψη μου,συμφωνα με αυτα που διαβαζω, ειναι πως η 1660s μπορει να βγαλει 1440/144 στα συγκεκριμενα games που ανεφερα ευκολα.. Εδω διαφωνεις ?
niko13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ναι είσαι λάθος και μάλλον δεν έχεις ιδέα από το αντικείμενο. Προχωράμε. Το Seasonic έχει 5 χρόνια εγγύηση. Για 1440p και 1660 γελασα. Η 5700ΧΤ θα τον κρατήσει για καιρό. Καλημερα. ΥΓ. Το 2Κ το παίρνει από σήμερα στα χρήματα που προσφέρει. Εσυ άμα θες να ψωνίζεις από καταστήματα με άμεση διαθεσιμότητα εν μέσω κορονοϊού καλή επιτυχία. Δεν υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα με άμεση διαθεσιμότητα σε όλο το hardware που έχει listed στο site του. Ναι εγω δεν εχω σχεση με το αντικειμενο αλλα εσυ δεν ξερεις τι λες.. Δες το build που ανεβασες και ανοιξε το bronze τροφοδοτικο που προτεινεις.. Δυο χρονια εγγυηση τα 5 που τα ειδες? Αλλα ελα μωρε τωρα.. Οποιος χτιζει καιρο pc και μια φορα την εχει πατησει απο τροφοδοτικο αυτα τα κοιταει.. Αντε καλημερα κ σε εσενα.δικο σου link με τα 5 χρονια εγγυηση 😁😆 https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=69970&cat=17 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από niko13
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, niko13 είπε Ναι εγω δεν εχω σχεση με το αντικειμενο αλλα εσυ δεν ξερεις τι λες.. Δες το build που ανεβασες και ανοιξε το bronze τροφοδοτικο που προτεινεις.. Δυο χρονια εγγυηση τα 5 που τα ειδες? Αλλα ελα μωρε τωρα.. Οποιος χτιζει καιρο pc και μια φορα την εχει πατησει απο τροφοδοτικο αυτα τα κοιταει.. Αντε καλημερα κ σε εσενα.δικο σου link με τα 5 χρονια εγγυηση 😁😆 https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=69970&cat=17 Εκτίθεσαι και ειναι κρίμα. Είδαμε την εμπειρία σου στο χώρο μετα απο αυτο το όμορφο πόστ. https://seasonic.com/s12iii Έλα φτάνει, τα πάμε. Καλη συνεχεια Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από thetiesthatbind
niko13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλο βραδυ και περαστικα.. εσυ δεν με αφηνεις ησυχο.. Ξερω τωρα. Οτι κ να θελει ο αλλος ryzen 5 3600 b450 max και 5700 xt. Σε ευχαριστω για τη γνωση
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Αμα ειχε μπάτζετ να βάλει 2080 Super , θα του ελεγα να βαλει αυτη. Δε το εχει ομως, οποτε παμε στην καλυτερη δυνατη λυση. Απλα τα πραγματα. Δε ξερω τι προσπαθείς να κερδίσεις εδώ πέρα, σίγουρα όχι τις εντυπωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα