Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,εφτασε η ωρα της αλλαγης!Το νεο pc θα ναι αποκλειστικα για gaming..Σχετικα ελαφρυ (cs,dota,cod warzone)..

Budget δεν εχει οριστει αλλα θα ηθελα να παραμεινει κοντα στις πρωτες μου επιλογες που αναφερω..

Εχω βρει καποια parts και θα ηθελα διορθωση και βοηθεια στα υπολοιπα...

Θα χρειαστω και μονιτορ, η σκεψη μου ειναι να παω σε 1440/144 κ για μελλοντικη αναβαθμιση της GPU..

Σχετικα με το case,δεν με ενδιαφερουν καθολου RGB , θα ηθελα ιδιαιτερη εμφαση στο air flow..

Απο καταστημα , θα παω σε μεγαλο brand..(plaisio,e-shop)

MONITOR  https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html?o=Dell+S2719DGF

CPU    https://www.skroutz.gr/s/19344850/AMD-Ryzen-5-3600-Box.html

GPU    https://www.skroutz.gr/s/20828137/Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-Gaming-OC-GV-N166SGAMING-OC-6GD.html

MOBO  https://www.skroutz.gr/s/19600276/MSI-B450-Tomahawk-Max.html

RAM  

SSD  https://www.skroutz.gr/s/14863627/Samsung-970-Evo-500GB.html

PSU  

CASE  

COOLER  

Τα υπολοιπα περιφερειακα+λογισμικο υπαρχουν..

Thanks in advance

Επεξ/σία από dimitrismito
Δημοσ.

Δωσε ενδεικτικα ενα ποσο που διαθετεις να ξερουμε μεχρι που να φτασουμε. Επισης οτι σου προτεινουμε θα ειναι αρκετα ακριβοτερα σε πλαισιο και eshop.Υπαρχει συγκεκριμενος λογος που θες να παρεις απο αυτα τα μαγαζια ?

Αν το θεμα ειναι η συναρμολογηση υπαρχουν μαγαζια που στηνουν κιολας.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γνωριζω αλλα με βολευει εταιρικα να γινει απο κει η αγορα..

Ενδεικτικα budget να πω 1300(με τιμες σκρουτζ)..

Δημοσ.

Πολυ καλυτερη καρτα, καλυτερη οθονη(εκτος αν ες ΤΝ και παιζεις σε τοπ κατηγοριες στα shooters ), εριξα λιγο σε μητρικη αλλα ειναι πολυ καλη και αυτη δεν εχεις κατι να φοβηθεις.(Η tomahwk εχει φτασει στο θεο)

https://buildr.gr/build/hcbipbaf

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Πολυ καλυτερη καρτα, καλυτερη οθονη(εκτος αν ες ΤΝ και παιζεις σε τοπ κατηγοριες στα shooters ), εριξα λιγο σε μητρικη αλλα ειναι πολυ καλη και αυτη δεν εχεις κατι να φοβηθεις.(Η tomahwk εχει φτασει στο θεο)

https://buildr.gr/build/hcbipbaf

HDD δεν θα χρειαστω..

SSD γιατι οχι m2?

GPU ελεγα για πιο χαμηλο κοστος και ελεγα την 'σταθεροτητα' της nvidia καθως για τα game που ειπα θεωρω πως ειναι high..

Σχετικα με το monitor,οι προτασεις που εχω διαβασει ειναι tn σχετικα με shooting..Για αυτο και η αρχικη επιλογη μου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dimitrismito είπε

HDD δεν θα χρειαστω..

SSD γιατι οχι m2?

GPU ελεγα για πιο χαμηλο κοστος και ελεγα την 'σταθεροτητα' της nvidia καθως για τα game που ειπα θεωρω πως ειναι high..

Σχετικα με το monitor,οι προτασεις που εχω διαβασει ειναι tn σχετικα με shooting..Για αυτο και η αρχικη επιλογη μου..

Οι m.2 έχουν μικρή διαφορά στην τιμή, οπότε και εγώ συμφωνώ για m.2. Μπορεί στο 95% αυτών που θα τρέξεις να μην δεις διαφορά στην πράξη, αλλά όταν μιλάμε για 10-20 ευρώ τα δίνεις. O samsung που έβαλες πάντως είναι ακριβός, χωρίς να κερδίζεις κάτι σε σχέση με έναν 8200 pro για παραδειγμα. 

GPU αν παίζεις μόνο "ευκολα" παιχνίδια όπως λες, η 1660 super είναι μια χαρά. Αν τρέχεις και πιο βαρία και θες να πάρεις και 1440p οθόνη, πάρε καλύτερη.

Για μητρική, όντως η Tomahawk έχει ξεφύγει σε τιμή χωρίς λόγο. Μπορείς να πας σε καμια MSI B450 Α-Pro Max που σου πρότεινε και ο προηγούμενος φίλος.

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimitrismito είπε

HDD δεν θα χρειαστω..

SSD γιατι οχι m2?

Οκ βγαλτον  hdd αν δεν θες.

Δεν θα παρατηρησεις καποια διαφορα ουσιαστικη ειτε ειναι σατα ειτε ειναι m2.(Επισης το θεμα ειναι να ειναι nvme, γιατι υπαρχουν και m2 που δεν ειναι nvme, αλλη κουβεντα αυτη απλα το αναφερω) Παρε αυτον που σου προτεινε ο φιλος πιο πανω αν εχεις τοσο θεμα...

Ειναι η πιο vfm επιλογη αυτη την στιγμη. Εχει αποδοση ισαξια με 2070super  και ειναι αρκετα φθηνοτερη.Δεν βρισκω λογο να μην την παρεις.

Για το μονιτορ σου εβαλα και μια παρενθεση. Το θεμα ειναι οτι το προτειναν γιατι εχει τα χαμηλοτερα response time σε σχεση με τα αλλα πανελ. Αλλα τωρα πια και τα αλλα πανελ εχουν φθασει σχεδον τα ιδια response time.Σε ολα τα υπολοιπα τα ΤΝ ειναι χειροτερα( χρωματα,γωνιες θεασης). Αν δεν παιζει επαγγελαμτικα ρε παιδι μου δεν χρειαζεται να πας σε ΤΝ, δεν θα σε περιορισει καπου το μονιτορ που σου προτεινα.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitrismito είπε

HDD δεν θα χρειαστω..

SSD γιατι οχι m2?

Δες αυτο που σου πόσταρα, πάρε και την οθονη μαζι ή πάρε το ΤΝ Πάνελ (δεν αξιζει το ΤΝ Πανελ για εμενα αλλα οκ). 

Εχει αλλαξει η τεχνολογια και εχεις μεινει πισω στα νεα της, ειδικα στο κομματι μονιτορ, φιλικα παντα στο λεω ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Δες αυτο που σου πόσταρα, πάρε και την οθονη μαζι ή πάρε το ΤΝ Πάνελ (δεν αξιζει το ΤΝ Πανελ για εμενα αλλα οκ). 

Εχει αλλαξει η τεχνολογια και εχεις μεινει πισω στα νεα της, ειδικα στο κομματι μονιτορ, φιλικα παντα στο λεω ;)

Σχετικα με το τροφοδοτικο,ειναι bronze σειρας το προτεινομενο σου..Δεν πρεπει να παμε σιγουρα σε gold ?

Για το μονιτορ θα ξαναμελετησω!!

dfg.png

Δημοσ.

Μαζεψε αποψεις, διαβασε και αποφασισε μονος σου.. Οι αρχικες σου επιλογες μια χαρα για τη χρηση που περιγραφεις βαλε και ενα τροφοδοτικο gold οπως προειπε καποιος και καλα να περασεις. Ολες αυτες οι προτασεις για build αν βαλεις αμεσα διαθεσιμα προιοντα οι τιμες εκτοξευονται οποτε ειναι εικονικες αν βιαζεσαι. 

• Confused 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω τι ουσιαστικό έχεις προσφέρει με την απάντηση σου στον TS και στο τοπικ γενικότερα και δε το βρίσκω 

14 ώρες πριν, dimitrismito είπε

Σχετικα με το τροφοδοτικο,ειναι bronze σειρας το προτεινομενο σου..Δεν πρεπει να παμε σιγουρα σε gold ?

Για το μονιτορ θα ξαναμελετησω!!

dfg.png

Νόμιζα σου απάντησα αλλά μάλλον δε το έκανα ποτέ. Δε θα δεις πραγματική διαφορά σε κάτι είτε πας σε Gold είτε σε Bronze. Η εγγύηση είναι αρκετά μεγάλη και στα 2 για να είσαι καλυμμένος. Αν σου επιτρέπει η τσέπη σου να δώσεις 20€ παραπάνω χωρίς να πειράξεις κάτι άλλο από αυτό που σου πρότεινα (χωρίς να βάλεις και τον HDD) μέσα τότε ναι βάλε Gold. Αλλά μη κόψεις από κάτι που θα έχει πραγματική επιρροή στην απόδοση του συστήματος όπως πχ η κάρτα γραφικων.

Με τη 1660S δε μπορείς να τρέξεις 2Κ αναλύσεις σε παιχνίδια. Πάρε κονσόλα για κάτι τετοιο

Δημοσ.

@thetiesthatbind  ο ανθρωπος ανεφερε τα παιχνιδια που παιζει cs, dota και cod warzone. Σε 1440 p η 1660 super που ειχε διαλεξει ο ιδιος εξ αρχης  καλυπτει 2κ 144 hz. Ασε που λεει πως το 2κ/144hz το στοχευει με μελλοντικη αναβαθμιση gpu..Tα 20 ευρο παραπανω σε gold psu του δινουν 5 χρονια παραπανω εγγυηση απο τα 2 του bronze σε 7.εκτος της καλυτερης καταναλωσης. Δεν αξιζει? Δεν εχω διαθεση για τσακωμο αλλα ολα τα build που βλεπω ειναι σε εικονικο budget... Τι εννοω? Παιρνετε την χαμηλοτερη τιμη ανεξαρτητου διαθεσιμοτητας και καταστηματος ενω σας λεει οτι προτιμαει επωνυμο καταστημα. Με λιγα λογια δεν ακουτε αυτο που σας ζηταει ο αλλος αλλα λετε τι θα αγοραζατε εσεις.. Ειμαι λαθος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδωσε ενα budget 1300 ευρω με τιμες σκρουτζ και με αυτο απαντησαμε. Ειπε καπου οτι το θελει αμεσα και μας νοιαζουν τοσο οι διαθεσιμοτητες? Επισης προφανως στο επώνυμο μαγαζι θα ειναι πιο ακριβο το αντιστοιχο build και πολυ πιθανο να μην εχει ολες τις επιλογες.

Εφοσον μπορει να διαθεσει 1300 ευρω(1000 περιπου για pc) οχι ρε φιλε δεν θα βαλει 1660 super. Και εγω του εχω βαλει και gold τροφοδοτικο αν σε καιει τοσο με πολυ καλυτερη καρτα.

Kαι να μια συνθεση απο visionstudio με ολα μαζι σε 10 εργασιμες οπως αναφερει ( πολυ πιθανο να κανει και παραπανω βεβαια )

Screenshot_3.png

Και με την οθονη που ειπαμε πιο πανω https://www.skroutz.gr/s/20562075/Viewsonic-VX2758-2KP-mhd.html

Επεξ/σία από xristakos95
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@xristakos95Αν διαβασεις το ποστ του ανθρωπου θα δεις πως περα της 1660 super τωρα σκοπευει να αναβαθμισει την gpu στο μελλον. Το λογικο θα ηταν να παρει τωρα την 1660 super και να παει με την διαφορα που θα γλιτωσει απο την 5700 σε  καλυτερο ryzen 2700x η 3700x ωστε να εχει μια next gen console απο πλευρα cpu και να ειναι καλυμμενος για χρονια.κανεις δεν το προτεινε.. Βλεπω τα ιδια build copy paste παντου χωρις να πολυβλεπουμε τι σκοπευει να κανει ο αλλος η τι θελει... 

Επεξ/σία από niko13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...