czarjuly Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Mesqal είπε Κανε και Subscribe to the GOG.com newsletter που παω για να το κανω αυτο;
Mesqal Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, czarjuly είπε που παω για να το κανω αυτο; Κανε ενα log in και στο site, καπου το γραφει
czarjuly Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mesqal είπε Κανε ενα log in και στο site, καπου το γραφει απο οτι φαινεται ειμαι ηδη subscribed αλλα δεν.....μηπως φταιει το οτι δημιουργησα το λογαριασμο απο το ταμπλετ με android? Τα πηρα στο κρανίο και το σβησα... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από czarjuly
Choutas Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Όταν πας στο καρότσι για αγορά στο μηδενίζει εκεί. 1
emmanuel5 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Αναφορά σε κείμενο Το έδινε και παλιά. Δεν ξέρω όμως άμα σταμάτησε κάποια στιγμή. Βασικά παιδιά, τα δύο πρώτα Witcher τα έχει ξαναδώσει δωρεάν στο παρελθόν το gog. Ουσιαστικά, κάθε τόσο δωρίζει τα ίδια και τα ίδια παιχνίδια.
kostasgpa Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, jmirko15 είπε Προφανώς GoG > Steam/Epic/w.e μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να θεωρήσω κάτι καλύτερο από DRM Free software/game/etc.. Ναι, γιατί χωρίς drm free το παιχνίδι δεν φορτώνει, λολ Επίσης, όσα εγκατέστησα από το epic store drm free ήταν. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά αυτά που κατέβασα μια χαρά ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα