Nik1239 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το παιχνίδι του τίτλου από το digital master όπου το έχει 18€ και λέω γτ όχι αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορά παιχνίδι από εκεί είναι ασφαλές;;
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 πάρτο 1€ https://www.allkeyshop.com/blog/buy-wrc-7-cd-key-compare-prices/ δεν αξίζει και παραπάνω η σειρά αυτή
ilos Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Nik1239 είπε Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το παιχνίδι του τίτλου από το digital master όπου το έχει 18€ και λέω γτ όχι αλλά δεν έχω ξανακάνει αγορά παιχνίδι από εκεί είναι ασφαλές;; Η πλάκα είναι ότι δεν είναι καν retail για να δικαιολογεί έστω το "premium". https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/PC_Games|WRC 7 World Rally Championship PC (No DVD Steam Key Only)/SearchFor/wrc 7 Αγοράζω από κλειδάδικο sub 1 euro games και τα πουλάω με καπέλο 20x στην Ψωροκώσταινα. Ez money ez life. Τζάμπα φάγαμε τα νιάτα μας στα θρανία μου φαίνεται. edit: ίσως είναι retail αλλά μπορεί να μην έχει καν μέσα dvd το case. Συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια αλλά τουλάχιστον έχουν τον steam client συνήθως για install σε cd. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από ilos
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ilos είπε Η πλάκα είναι ότι δεν είναι καν retail για να δικαιολογεί έστω το "premium". https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/PC_Games|WRC 7 World Rally Championship PC (No DVD Steam Key Only)/SearchFor/wrc 7 Αγοράζω από κλειδάδικο sub 1 euro games και τα πουλάω με καπέλο 20x στην Ψωροκώσταινα. Ez money ez life. Τζάμπα φάγαμε τα νιάτα μας στα θρανία μου φαίνεται. edit: ίσως είναι retail αλλά μπορεί να μην έχει καν μέσα dvd το case. Συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια αλλά τουλάχιστον έχουν τον steam client συνήθως για install σε cd. βρε, εχεις καποιο θεμα με την όραση σου; μόνο κλειδί στέλνουν, δεν αναφέρει ότι είναι retail πουθενά. PC Games [Key Codes Only] WRC 7 World Rally Championship PC (No DVD Steam Key Only) Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από xtrmsnpr 1
ilos Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε υπάρχει κάποιο θέμα με την όραση σου; το γράφει ξεκάθαρα ότι είναι key only! WRC 7 World Rally Championship PC (No DVD Steam Key Only) Υπάρχει.😁 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα να καταλάβεις τι γράφω? 😁 Άντε να στο κάνω τάλαρα. Μπορεί να είναι κανονικά retail συσκευασία και να μην έχει μέσα DVD, παρά μόνο το steam key σε κάποιο χαρτί. Όπως βγαίνει από τη φάμπρικα δηλαδή και προορίζεται για πώληση στην ελληνική αγορά. Το γιατί δεν έχει DVDs από μαμά είναι θέμα του publisher/κατασκευαστή που μπορεί να θεωρεί ασύμφορο να βάλει 4-5 DVDs μέσα και ρίχνει το μπαλάκι στον καταναλωτή. Συνήθως όμως όπως έγραψα βάζουν ένα cd με τον steam client έστω γιατί ο άλλος μπορεί να είναι άσχετος από αυτά. έτσι ήταν πχ το sf5 που είχα αγοράσει retail, είχε μόνο ένα cd με τον steam client. Ή μπορεί απλά να σου στείλουν οι τύποι με τίποτα email το κλειδί. Οπότε τότε κάνεις σκέψεις εκ του πονηρού από που προέρχεται. Στη πρώτη περίπτωση είναι καθόλα νόμιμοι και φυσιολογική τιμή, στη δεύτερη είναι γκρίζα τα πράγματα.
Spawn13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καθόλου γκρίζα δεν είναι.Τσιμπα το από HRK και είσαι άρχοντας.
Nik1239 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Spawn13 είπε Καθόλου γκρίζα δεν είναι.Τσιμπα το από HRK και είσαι άρχοντας. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα ; Η αγορά pc games από το kinguin είναι ασφαλής;;; 1
mclein² Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, Spawn13 είπε Kinguin και G2A αποφυγε τα. κινγκουιν εδω και 3-4 χρονια με 10αδες παιχνιδια δεν ειχα κανενα προβλημα. 1
Brandtobrand Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, mclein² είπε κινγκουιν εδω και 3-4 χρονια με 10αδες παιχνιδια δεν ειχα κανενα προβλημα. Agree. Kinguin όλα καλά. G2A ήδη δύο φορές λάθος παιχνίδι ή μη λειτουργικό κλειδί και για να πάρω πίσω τα χρήματα έπρεπε να κάνω dispute στην paypal. Μακριά και αγαπημένοι. 1
Nik1239 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε Agree. Kinguin όλα καλά. G2A ήδη δύο φορές λάθος παιχνίδι ή μη λειτουργικό κλειδί και για να πάρω πίσω τα χρήματα έπρεπε να κάνω dispute στην paypal. Μακριά και αγαπημένοι. Εγώ πάντως θα πάρω τελικά το 8 που βρήκα στο epic store 25€ δεν θέλω να ρισκάρω για μια αγορά από σάιτ και να γίνει τίποτα να χάσω τα λεφτά μου με λάθος / μη λειτουργικα κλειδιά ή κάτι άλλο
mclein² Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Εγώ πάντως θα πάρω τελικά το 8 που βρήκα στο epic store 25€ δεν θέλω να ρισκάρω για μια αγορά από σάιτ και να γίνει τίποτα να χάσω τα λεφτά μου με λάθος / μη λειτουργικα κλειδιά ή κάτι άλλο πεταμενα λεφτα χωρις λογο.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 να στο πάρω δώρο ρε φίλε; πραγματικά δεν αξίζει αυτή η σειρά τα χρήματα αυτά
Nik1239 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε να στο πάρω δώρο ρε φίλε; πραγματικά δεν αξίζει αυτή η σειρά τα χρήματα αυτά Γιατι;;
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Γιατι;; για να σε γλυτώσουμε από τα 25€ που θες να δώσεις! (βέβαια άλλος τίτλος αυτός που είδες, κάπως καλύτερος,αλλά δεν αξίζει..αν θες παίξε το dirt rally 1)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα