Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω τις ταινιες και σειρες μεσω του MPC-HC και χρησιμοποιω και τις ρυθμισεις του MadVR. Εχω ενεργοποιησει σχεδον τα παντα για μεγιστη ποιοτητα. Το θεμα ειναι πως εαν παιξω την ιδια ταινια με το BsPlayer, δεν μπορω να καταλαβω διαφορα. Ισως θα καταλαβαινα, εαν ειχα 2 τηλεορασεις και επαιζα το ιδιο περιεχομενο ταυτοχρονα..

Επισης σημερα που εβλεπα μια ταινια, σε καποιες σκηνες μου φαινοταν σα να κολλουσε λιγο, λες και τα FPS επεφταν αρκετα.. Την ειδα στην τηλεοραση μεσω HDMI. Οταν εβαλα την ιδια σκηνη στο monitor του υπολογιστη, δεν παρατηρησα κατι. Η αναλυση και στις 2 οθονες ειναι στα 1080p. Παιζει ρολο το μεγεθος της οθονης; Μηπως φταιει που εχω ενεργοποιησει τα παντα για καλυτερη εικονα; Εχω ryzen 3600 και gtx 2070s, πιστευω ειναι αρκετα για να αναπαραγαγουν 1080p περιεχομενο, χωρις προβλημα.

Ποια η αποψη σας;

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει ενα καρο ρυθμισεις, δε νομιζω να γυρισω πισω σε ενα shader μονο.

Δημοσ.

Διαφορά έχει, όχι τεράστια, αλλά εχει.

Πες μας και τι ρυθμίσεις έχεις κανει;

Ποια εκδοση έχεις;

Δημοσ.

ότι καλύτερο με τους neural network shaders

η tv πολυ σπάνια κανεις σωστο upscale θελει video post-processing που δεν εχουν σηνηθως καλο , πλήρωνες μερικα χιλιάρικα για box που έκανε αυτη την δουλειά τωρα υπάρχει software που ειναι αρκετά καλο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aris_ είπε

ότι καλύτερο με τους neural network shaders

η tv πολυ σπάνια κανεις σωστο upscale θελει video post-processing που δεν εχουν σηνηθως καλο , πλήρωνες μερικα χιλιάρικα για box που έκανε αυτη την δουλειά τωρα υπάρχει software που ειναι αρκετά καλο

Που βρισκονται αυτοι οι shaders; Upscale/Downscale γινεται μονο εαν το βιντεο ειναι σε διαφορετικη αναλυση απο αυτην της τηλεορασης; Τις περισσοτερες φορες βλεπω 1080p, οποτε φανταζομαι δεν γινεται καποια επεξεργασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...