Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TilemahosS είπε

Ακόμα και το iPhone 5s παίρνει updates, εχθές πήρε το 12.4.7 και είναι κινητό του 2013.

Και μετά? Έγινε καλύτερο κινητό? Τρέχει πιο γρήγορα?τραβάει καλύτερες φωτογραφίες η τι?

Στον ανδροιδ μπορεί να μην περνούν πάνω από 2 χρόνια αναβαθμίσεις αλλά περνούν τα security updates που είναι πολύ πιο χρήσιμο από το να λες εχω την τελευταία έκδοση του iOS σε προπολεμικό hardware ;)

Και από το ανδροιδ 10 επίσημα η Google μας δίνει τα security updates !!

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Και μετά? Έγινε καλύτερο κινητό? Τρέχει πιο γρήγορα?τραβάει καλύτερες φωτογραφίες η τι?

Στον ανδροιδ μπορεί να μην περνούν πάνω από 2 χρόνια αναβαθμίσεις αλλά περνούν τα security updates που είναι πολύ πιο χρήσιμο από το να λες εχω την τελευταία έκδοση του iOS σε προπολεμικό hardware ;)

Και από το ανδροιδ 10 επίσημα η Google μας δίνει τα security updates !!

Έχω ένα Samsung Galaxy Tab pro, σουπερ ανάλυση οθονης, κλπ, κλπ. Πρέπει να είναι του 2015. Φορούσε  Android  4.4 και φυσικά έμεινε εκεί. Τώρα που τα παιδιά έκαναν μάθημα μέσω zoom, δεν μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν, γιατί καμία σύγχρονη εφαρμογή δεν παίζει σε Android 4.4. Εγώ το έχω για πέταμα από το 2018, τα παιδιά το έχουν για κανα youtube.

Ταυτόχρονα έχω και το iPad Air 1. Του 2013. Παίρνει όλες τις συγχρονες εφαρμογές, παίζει μπόμπα, και θα μου κρατησει σίγουρα 2 χρόνια ακόμη, μέχρι οι developers  να σταματήσουν να υποστηρίζουν το iOS 12.

Μάντεψε ποιο από τα 2 νιώθω ότι χρυσοπλήρωσα.

Επεξ/σία από nikosgalis
  • Like 8
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikosgalis είπε

Έχω ένα Samsung Galaxy Tab pro, σουπερ ανάλυση οθονης, κλπ, κλπ. Πρέπει να είναι του 2015. Φορούσε  Android  4.4 και φυσικά έμεινε εκεί. Τώρα που τα παιδιά έκαναν μάθημα μέσω zoom, δεν μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν, γιατί καμία σύγχρονη εφαρμογή δεν παίζει σε Android 4.4. Εγώ το έχω για πέταμα από το 2018, τα παιδιά το έχουν για κανα youtube.

Ταυτόχρονα έχω και το iPad Air 1. Του 2013. Παίρνει όλες τις συγχρονες εφαρμογές, παίζει μπόμπα, και θα μου κρατησει σίγουρα 2 χρόνια ακόμη, μέχρι οι developers  να σταματήσουν να υποστηρίζουν το iOS 12.

Μάντεψε ποιο από τα 2 νιώθω ότι χρυσοπλήρωσα.

Κοίταξε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πάντα , π.χ στο iPhone 6 δεν μπορείς να παίξεις το fortnite και κάποια άλλα games λόγω του 1gb ram σε αντίθεση με το galaxy S6 που τρέχει τα πάντα ,θέλω να σου πω πως η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση δεν βοηθάει παντού και πάντα ;)

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Κοίταξε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πάντα , π.χ στο iPhone 6 δεν μπορείς να παίξεις το fortnite και κάποια άλλα games λόγω του 1gb ram σε αντίθεση με το galaxy S6 που τρέχει τα πάντα ,θέλω να σου πω πως η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση δεν βοηθάει παντού και πάντα ;)

καταλαβαίνεις ότι άλλο είναι πράγμα είναι το "Στην συσκευή μου δεν παίζει το 90% των σύγχρονων εφαρμογών" και άλλο πράγμα το "στη συσκευή μου δεν παίζει το 10% των σύγχρονων εφαρμογών".

Στην πρώτη περίπτωση η συσκευή είναι ουσιαστικά για πέταμα.
Επειδή λόγω δουλειάς πρέπει να είμαι up to date  με τις συσκευές, αγοράζω τις 3πλάσιες συσκευές Android σε σχέση με αυτές με iOS. Οπότε το ότι το iPad είναι πιο ακριβό από το Galaxy tab, το ακούω και χαμογελώ με νεύρα.

• Like 5
Δημοσ.
9 hours ago, nikos5800 said:

π.χ στο iPhone 6 δεν μπορείς να παίξεις το fortnite και κάποια άλλα games λόγω του 1gb ram σε αντίθεση με το galaxy S6 που τρέχει τα πάντα ,θέλω να σου πω πως η αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση δεν βοηθάει παντού και πάντα ;)

Προφανώς, γιατί αν το κινητό σου δεν παίζει φορτναιτ, είναι πρακτικά άχρηστο.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κομπλέ... iPhone και iPad updated..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...