Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Runner25 είπε

δεν το εχω συναντησει σε μακ αυτο αρα δεν ειναι κατι στανταρ

Ίσως επειδή σε Mac δε βάζουν νέα features! Το changelog των τελευταίων 2-3 macOS μοιάζει περισσότερο με security update παρά με OS upgrade 😅

• Like 5
Δημοσ.

Έφυγα από τη γάγγραινα της Microsoft και έμαθα και πέντε πράγματα. Τώρα εγώ δε θέλω τα windows να γίνουν Linux και δεν πιστεύω ότι θα γίνουν. Ο λύκος και προβιά να αλλάξει λύκος ειναι και βλέπει το linux ως πρόβατο.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, liberostelios είπε

Ίσως επειδή σε Mac δε βάζουν νέα features! Το changelog των τελευταίων 2-3 macOS μοιάζει περισσότερο με security update παρά με OS upgrade 😅

Μην απαντάτε σε τρολ. Το MacOS βρίθει από bugs. Αυτά τα λένε απλοί χρήστες, που δεν προγραμματίζουν για MacOS.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κλασική MS, https://en.wikipedia.org/wiki/Embrace,_extend,_and_extinguish

Μπράβο τους πάντως, αντί να ξαναεφεύρουν τον τροχό, παίρνουν 90% linux, 10% macOs, και τα κουμπώνουν πάνω στα windows. Εξελίσεται σε πολύ ωραία πλατφόρμα το λειτουργικό

Προφανώς και δεν δίνουν τίποτα πίσω στην κοινότητα που έκανε όλη αυτή τη δουλειά, αλλά το θετικό τουλάχιστον είναι οτι μπορει ο καθέ developer να γράψει μια εφαρμόγη που αν δουλεύει σε linux, δουλεύει και σε windows - μεγάλο πράγμα..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενδιαφερουσες αποπειρες . Εαν ευδοκιμησουν και φυσικα εχουν ικανοποιητικο αποτελεσμα (ie gaming) μπορει να ζησουμε μεγαλες στιγμες . Τουλαχιστον για το gaming κομματι παντα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nextp είπε

Ενδιαφερουσες αποπειρες . Εαν ευδοκιμησουν και φυσικα εχουν ικανοποιητικο αποτελεσμα (ie gaming) μπορει να ζησουμε μεγαλες στιγμες . Τουλαχιστον για το gaming κομματι παντα.

Μπά.. Πάλι στην καλύτερη θα χρειάζεσαι τα closed source binaries της MS. Μπορεί έπειτα να τρέχουν οι DirectX τίτλοι, που προφανώς και είναι σημαντικό για μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων, αλλα δεν το λές και μεγάλες στιγμές για το μέλλον. 1000 φορές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν οι devs Directx και να κινηθούν σε openGL. Ακόμη καλύτερα, ας αρχίσει να κάνει contribute η MS σε κανα Proton, Wine η κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
13 hours ago, Xzidique said:

Στην τελική τα προβλήματα των Windows δεν βασίζονται στο Kernel, αλλά όπως δουλεύουν τα άλλα υποσυστήματα του λειτουργικού.

Το οποίο σημαίνει πως και το kernel να αλλάξουν, τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. (Και θα παρουσιαστούν ακόμα περισσότερα γιατί θα αλλάξει το kernel)

Ναι βλέπε πχ, registry.

Δημοσ.

Μόλις γίνει σωστά η ενσωμάτωση, θα έχουμε ασφάλεια και αξιοπιστία του linux, με ευχρηστία, universality και ομορφιά των windows. Το μήλο αρχίζει να σαπίζει....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετά απο αρκετά χρόνια με αππλε υπολογιστές βρέθηκα με ένα μικρό ταπεινό λαπτοπακι που τρέχει Windows 10...

Στην καθημερινή μου χρήση δεν είδα διαφορα...

μια χαρά ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...