ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια. Είχα μια συζήτηση με ενα φίλο πριν λίγο και κάτι μου πέταξε οτι θα παιχθεί απόσυρση για αγορά υβριδικού και θα έχει καλό όφελος..ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι, θα ψηνόμουν για swift gl+ σαν πρώτη σκέψη αλλά δεν έχω ιδέα για τα περι αξιοπιστίας και οφέλη ενός υβριδικού... Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία στο θέμα η κάποια συμβουλή καλοδεχούμενη! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από ZAFIRIOSNT 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω ακουσει οτι σε μεγαλες ταχυτητες τα υβρδικα καινε αρκετη βενζινη ... Δεν εχουν ιδια οικονομια καυσιμου οπως την πολη με μικρες ταχυτητες Με επιφυλλαξη αναλογα που κινησαι Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από Γιάννης Platano
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω ακουσει οτι σε μεγαλες ταχυτητες τα υβρδικα καινε αρκετη βενζινη ... Δεν εχουν ιδια οικονομια καυσιμου οπως την πολη με μικρες ταχυτητες Με επιφυλλαξη αναλογα που κινησαι Εκτός πόλης, σε εθνικη οδό, καινε οπως τα συμβατικά βενζινης.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 σε επαρχία κυρίως κινούμαι και όχι πολλά χμ.. δουλεύω 5 λεπτά με τα πόδια απο το σπίτι και γενικά έχω ελαφρύ πόδι. απλά θα με ενδιέφερε το θέμα αν είναι να μου βγει αρκετά φθηνά ενα καινούριο αυτοκίνητο.
ziaba Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, ZAFIRIOSNT είπε σε επαρχία κυρίως κινούμαι και όχι πολλά χμ.. δουλεύω 5 λεπτά με τα πόδια απο το σπίτι και γενικά έχω ελαφρύ πόδι. απλά θα με ενδιέφερε το θέμα αν είναι να μου βγει αρκετά φθηνά ενα καινούριο αυτοκίνητο. τότε τι το θες το αυτοκίνητο? υβριδικό κιόλας?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, ziaba είπε τότε τι το θες το αυτοκίνητο? υβριδικό κιόλας? γιατί έτσι. θέλω να έχω αμάξι. και όπως ανέφερα κάτι άκουσα για "απόσυρση με γενεά οφέλη" για αγορά υβριδικού, και δεν έχω ιδέα απο υβριδικά για αυτό ρωτάω, μπας και αλλάξω αμάξι.
NT1G Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ZAFIRIOSNT είπε Καλησπέρα παιδια. Είχα μια συζήτηση με ενα φίλο πριν λίγο και κάτι μου πέταξε οτι θα παιχθεί απόσυρση για αγορά υβριδικού και θα έχει καλό όφελος..ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο? Αν ναι, θα ψηνόμουν για swift gl+ σαν πρώτη σκέψη αλλά δεν έχω ιδέα για τα περι αξιοπιστίας και οφέλη ενός υβριδικού... Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία στο θέμα η κάποια συμβουλή καλοδεχούμενη! Δεν είναι κανονικό υβριδικό το swift. Mild hybrid είναι. 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 καλά όσο το ψάχνω παπάτζα μου φαίνεται. η επιδότηση μαλών θα είναι για ηλεκτρικά.
manasta Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Η απόσυρση θα ισχύει για αγορά ηλεκτρικού, όχι υβριδικού, πόσο μάλλον mild υβριδικού.
ptwma Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Ναι για ηλεκτρικό λέει, οπότε μόλις πάρω τα τελευταία 5 χιλιάρικα θα πάω να πάρω τη Jaguar , βλέπεις τα 75 τα μαζεύω σε δύο μήνες. Εκτός τόπου και χρόνου το ελληνικό κράτος
merkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, NT1G είπε Δεν είναι κανονικό υβριδικό το swift. Mild hybrid είναι. Τι ακριβως δηλαδη ειναι το mild hybrid; 2 ώρες πριν, ptwma είπε Ναι για ηλεκτρικό λέει, οπότε μόλις πάρω τα τελευταία 5 χιλιάρικα θα πάω να πάρω τη Jaguar , βλέπεις τα 75 τα μαζεύω σε δύο μήνες. Εκτός τόπου και χρόνου το ελληνικό κράτος Ακριβως... Με εισοδημα 500-900 ευρω, ποιος θα παει να παρει ηλεκτρικο αμαξι; Εδω με το ζορι αγοραζεις αμαξι πλεον και το συντηρεις, για τι ηλεκτρικο μιλαμε; Μας κοροιδευουν ξεκαθαρα Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από merkon 1
ptwma Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι ρε σεις. Και μπήκα να δω απο περιέργια το πρωί τι παίζει με τα ηλεκτρικά και τι είναι διαθέσιμο. Όλα είναι απο 30+ κατηγορίας γκολφ και 70+ για κάτι σοβαρό. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις αμάξι + εξοχικό. Αν είχε κάτι στα 35 , πχ κάνα BMW X1 X2, κάνα Q3 κάνα Tiguan ,T-roc κάνα Hatchback καλό θα το σκεφτόμουν. Εκεί που θα έδινες 25 πχ να κάνεις την υπέρβαση για να πάρεις ηλεκτρικό. Μέχρι 30-35 μπορώ να δώσω για ένα καλό αμάξι. Με 70 χιλιάρικα και να μην έχεις να το φορτίσεις είναι υπερβολή. Χώρια που δε ξέρεις τι θα γίνει με τις μπαταρίες μετά από 10 χρόνια. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από ptwma
NT1G Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, merkon είπε Τι ακριβως δηλαδη ειναι το mild hybrid; ... Έχεις ένα βελτιωμένο δυναμό που βοηθάει στο ξεκίνημα από στάση τον κινητήρα και στις επιταχύνσεις.
bill_zaf Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, hountalas είπε Τα υβριδικά όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω είναι για καθαρά χρήση πόλης. Σε ταξίδι μεγαλύτερο και με ταχύτητες πάνω από 100 - 110 δουλεύει κανονικά ο κινητήρας όπου καίει και σαν ένα κανονικό αυτοκίνητο. Εξαρτατε το υβριδικο. Τα plug in υβριδικα εχουν αρκετα χαμηλοτερες καταναλωσεις. Εχω ενα mercedes c350e plug in , ειναι 2000cc turbo και σε ταξιδι αθηνα-λαρισα απο τον παλιο επαρχιακο (γιατι μ αρεσει η διαδρομη απο θηβα μπραλο δομοκο) εγραψα 310 χιλιομετρα και για 147 χιλιομετρα ειχα engine off. Βεβαια η οδηγηση για επαρχιακο ηταν 80 με 130. Με ρευμα μπορει να παει μεχρι τα 120 απο εκει κ πανω παει μονο με βενζινη. Εκει που κερδιζεις στην εθνικη ειναι οταν θα κοψεις ταχυτητα, οταν θα ακολουθεις νταλικα κ στα σταματα ξεκινα στα διοδια γιατι στην επιταχυνση καιει τα διπλα ενα αυτοκινητο απο οτι καιει στην διατηρηση μιας νορμαλ ταχυτητας
agnostos13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, merkon είπε Τι ακριβως δηλαδη ειναι το mild hybrid; Ακριβως... Με εισοδημα 500-900 ευρω, ποιος θα παει να παρει ηλεκτρικο αμαξι; Εδω με το ζορι αγοραζεις αμαξι πλεον και το συντηρεις, για τι ηλεκτρικο μιλαμε; Μας κοροιδευουν ξεκαθαρα Θα πάρουν αυτοί που έχουν να τα δώσουν... Είναι trend στους φραγκάτους τα ηλεκτρικά! Οι υπόλοιποι βλέπω να δίνουν ρυπαντικά τέλη για να βγαίνουν οι επιδοτήσεις για τα ηλεκτρικά των 150 χιλιάδων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα