Panoz_88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας!Τελικά η 65αρα LGsm9010 που πήρα πριν 2 μήνες και θεωρούσα ευκαιρία,έβγαλε πρόβλημα με γραμμές στο panel...To είδαν οι τεχνικοί και η LG επιβεβαίωσε τα καλά λόγια που είχα ακοήυσει για το service της και προχώρησε σε αντικατάσταση...Το θέμα είναι πως αυτό το μοντέλο καταργήθηκε....Οπότε μου έκαναν 2 πολύ δελεαστικές προτάσεις...(να σημειώσω πως είχα κάνει και την επέκταση εγγύησης γιατί πλέον οι ΤV's έχουν γίνει υπερβολικά ευαίσθητες...) Έχουμε και λέμε.. 1)Sony KD-65XF9005 που ναι μεν είναι μοντέλο του 18 αλλά πλέον πάμε σε VSA ..και διάβασα ότι για ταινίες που τη θέλω κυρίως έχει καλύτερα χρώματα...Φοβερό μαύρο..καλύτερο local dimming...χάνει μόνο σε γωνία θέασης που δε με νοιάζει γιατί ο καναπές είναι κέντρο με ένα εύρος 2,5 μέτρα από αριστερά μέχρι δεξιά... 2)65NANO916NA η αντίστοιχη σειρά 9 της LG για το 2020 με όλα τα καλούδια της προηγούμενης ΑΛΛΑ ...πολύ πιο future proof γιατί θα υποστηρίζει πολλά νέα πρωτόκολλα σε ήχο και εικόνα(HDR 10 Pro & HLG Pro)καλύτερο dimming (Full Array Dimming)και επεξεργαστή 3ης γενιάς αντί για 2ης.... Πφφφ...ξέρω πως ό,τι και να πάρω ευχαριστημένος θα μείνω...απλά είδα ότι τη SONY την έχει πάρα πολύς κόσμος και μόνο για το αργό λογισμικό βρήκα παράπονα...και λίγο για το remote control...αντιθέτως η προηγούμενη LG δεν είχε τόση "απήχηση".... Αναμένω... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από Panoz_88
wolfskinn Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Εγώ θα έπαιρνα την lg κυρίως επειδή είναι νέο μοντέλο... Από που σου πρότειναν αντικατάσταση αν επιτρέπεται; 2
Panoz_88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, wolfskinn είπε Εγώ θα έπαιρνα την lg κυρίως επειδή είναι νέο μοντέλο... Από που σου πρότειναν αντικατάσταση αν επιτρέπεται; Η αντιπροσωπία της LG την επιβεβαίωσε και θα μου την κάνει ο Κωτσόβολος...
listener Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Panoz_88 είπε Καλησπέρα σας!Τελικά η 65αρα LGsm9010 που πήρα πριν 2 μήνες και θεωρούσα ευκαιρία,έβγαλε πρόβλημα με γραμμές στο panel...To είδαν οι τεχνικοί και η LG επιβεβαίωσε τα καλά λόγια που είχα ακοήυσει για το service της και προχώρησε σε αντικατάσταση...Το θέμα είναι πως αυτό το μοντέλο καταργήθηκε....Οπότε μου έκαναν 2 πολύ δελεαστικές προτάσεις...(να σημειώσω πως είχα κάνει και την επέκταση εγγύησης γιατί πλέον οι ΤV's έχουν γίνει υπερβολικά ευαίσθητες...) Έχουμε και λέμε.. 1)Sony KD-65XF9005 που ναι μεν είναι μοντέλο του 18 αλλά πλέον πάμε σε VSA ..και διάβασα ότι για ταινίες που τη θέλω κυρίως έχει καλύτερα χρώματα...Φοβερό μαύρο..καλύτερο local dimming...χάνει μόνο σε γωνία θέασης που δε με νοιάζει γιατί ο καναπές είναι κέντρο με ένα εύρος 2,5 μέτρα από αριστερά μέχρι δεξιά... 2)65NANO916NA η αντίστοιχη σειρά 9 της LG για το 2020 με όλα τα καλούδια της προηγούμενης ΑΛΛΑ ...πολύ πιο future proof γιατί θα υποστηρίζει πολλά νέα πρωτόκολλα σε ήχο και εικόνα(HDR 10 Pro & HLG Pro)καλύτερο dimming (Full Array Dimming)και επεξεργαστή 3ης γενιάς αντί για 2ης.... Πφφφ...ξέρω πως ό,τι και να πάρω ευχαριστημένος θα μείνω...απλά είδα ότι τη SONY την έχει πάρα πολύς κόσμος και μόνο για το αργό λογισμικό βρήκα παράπονα...και λίγο για το remote control...αντιθέτως η προηγούμενη LG δεν είχε τόση "απήχηση".... Αναμένω... Δεν υπάρχει σύγκριση για θέαση ταινιών, η τηλεόραση με το VA panel είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα εικόνας (λόγω υψηλότερης αντίθεσης) από οποιαδήποτε με IPS panel, και αφού η θέαση είναι στην ευθεία δεν υπάρχει κανένα όφελος να έχεις τηλεόραση με IPS panel. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από listener 1
Panoz_88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, listener είπε Δεν υπάρχει σύγκριση για θέαση ταινιών, η τηλεόραση με το VA panel είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα εικόνας (λόγω υψηλότερης αντίθεσης) από οποιαδήποτε με IPS panel, και αφού η θέαση είναι στην ευθεία δεν υπάρχει κανένα όφελος να έχεις τηλεόραση με IPS panel. όλα τα νέα reviews λένε πως η νεα LG έρχεται πολυ βελτιωμένη,με πολύ βελτιωμένο μάυρο που πλησιάζει ένα κλικ κάτω τις OLED...Επίσης,έμεινα ευχαριστημένος απο την αντιπροσωπια της LG, απο SONY μεριά ξέρουμε τι παίζει;Επίσης στη SONY δεν μου αρέσει που δεν εχει το DOLBY VISION ενω η LG ερχεται με DOLBY VISION ΙQ που είναι η βελτιωμένη έκδοσή του και το FILMAKER που δίνει άλλη διασταση στις ταινίες... παραθέτω σχετικά review που είναι ημερών και ίσως απασχολήσουν κάποιους τους επόμενους μήνες... https://www.t3.com/reviews/lg-nano-90-review-65-inch-4k-tv
listener Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Panoz_88 είπε όλα τα νέα reviews λένε πως η νεα LG έρχεται πολυ βελτιωμένη,με πολύ βελτιωμένο μάυρο που πλησιάζει ένα κλικ κάτω τις OLED...Επίσης,έμεινα ευχαριστημένος απο την αντιπροσωπια της LG, απο SONY μεριά ξέρουμε τι παίζει;Επίσης στη SONY δεν μου αρέσει που δεν εχει το DOLBY VISION ενω η LG ερχεται με DOLBY VISION ΙQ που είναι η βελτιωμένη έκδοσή του και το FILMAKER που δίνει άλλη διασταση στις ταινίες... παραθέτω σχετικά review που είναι ημερών και ίσως απασχολήσουν κάποιους τους επόμενους μήνες... https://www.t3.com/reviews/lg-nano-90-review-65-inch-4k-tv Σε Sony με Dolby Vision XG85 ,XG9505, και ολες οι καινούργιες android tv 2020 σειρές,αυτή που θα τα έχει όλα είναι η νέα XH90 που λανσάρεται τον Ιούνιο. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από listener
Panoz_88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, listener είπε Σε Sony με Dolby Vision XG85 ,XG9505, και ολες οι καινούργιες android tv 2020 σειρές,αυτή που θα τα έχει όλα είναι η νέα XH90 που λανσάρεται τον Ιούνιο. Ναι το θεμα είναι πως δεν εχω προσφορα γι αυτή...Η συγκριση ειναι καθαρα μεταξύ των 2 μοντελων που γράφω στην αρχή...
listener Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Panoz_88 είπε Ναι το θεμα είναι πως δεν εχω προσφορα γι αυτή...Η συγκριση ειναι καθαρα μεταξύ των 2 μοντελων που γράφω στην αρχή... LG 75NANO90 (2020 IPS FALD MODEL) vs SONY 65X900F (2018 VA FALD) - DIMMING TEST - https://www.youtube.com/watch?v=sZum68yVGNg Έχουν διαφορά αρκετή σε ποιότητα εικόνας υπέρ του VA panel,και ειδικά για την χρήση που λες ότι κάνεις ,ταινίες σε ευθεία θέαση. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από listener
Panoz_88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, listener είπε LG 75NANO90 (2020 IPS FALD MODEL) vs SONY 65X900F (2018 VA FALD) - DIMMING TEST - https://www.youtube.com/watch?v=sZum68yVGNg Έχουν διαφορά αρκετή σε ποιότητα εικόνας υπέρ του VA panel,και ειδικά για την χρήση που λες ότι κάνεις ,ταινίες σε ευθεία θέαση. πολύ βοηθητικό βίντεο...φαίνεται πως ακόμα και το μοντέλο δεν εχει λύσει τα θέματα του....
teoqq Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Με άγχωσες φίλε γιατί έχω περίπου 2-3 μήνες και εγώ την 65 SM9010 με χρήση netflix,youtube και ελάχιστο gaming σχεδόν 0 θα έλεγα. Το θέμα είναι ότι φίλος εντυπωσιάστηκε με τη τηλεόραση γιατί υπάρχει γωνία θέασης στο σπίτι λόγω πάσου κουζίνας και έκανε παραγγελία πριν 2-3 ημέρες τη συγκεκριμένη από κατάστημα που του επιβεβαίωσε με σχετικό mail από την εταιρεία(LG) ότι θα την παραλάβει στις 28/5. Λες να κάνει ερώτηση για το νέο μοντέλο; ή θα φάει άκυρο στο τέλος με την SM9010 και τζάμπα περιμένει... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από teoqq
Panoz_88 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, teoqq είπε Με άγχωσες φίλε γιατί έχω περίπου 2-3 μήνες και εγώ την 65 SM9010 με χρήση netflix,youtube και ελάχιστο gaming σχεδόν 0 θα έλεγα. Το θέμα είναι ότι φίλος εντυπωσιάστηκε με τη τηλεόραση γιατί υπάρχει γωνία θέασης στο σπίτι λόγω πάσου κουζίνας και έκανε παραγγελία πριν 2-3 ημέρες τη συγκεκριμένη από κατάστημα που του επιβεβαίωσε με σχετικό mail από την εταιρεία(LG) ότι θα την παραλάβει στις 28/5. Λες να κάνει ερώτηση για το νέο μοντέλο; ή θα φάει άκυρο στο τέλος με την SM9010 και τζάμπα περιμένει... εγω μέχρι πριν το προβλημα μια χαρα ευχαριστημενος ημουν...τωρα η καινουρια θα παιξει για αρχη πανω απο 1500..ομως μιλανε για επανασταση στο μαυρο σε βαθμο που δεν καταλαβαίνεις οτι προκειται για ΙPS πανελ...γενικα απ την αντιπροσωπια οτι αυτο το μοντελο δε βγαζει προβληματα και μάλλον επεσα στην περιπτωση...απο πού την παρηγειλε;η LG δεν εχει αποθεμα γιατι το εχει δωσει ολο στους εμπορους και ο Κωτσοβολος...αλλου μπορει ακομα να την εχουν σε αποθεμα...μην πανικοβαλλεται ο φιλος σου... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από Panoz_88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα