Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ougxar είπε

Οταν το σοπ44 ειχε μονο θετικες στο σκρουτζ(στην αρχη) πηρα τηλ για να ρωτησω για ενα κινητο αν υπαρχει διαθεσιμο να περασω να το παρω απο εκει

Το σηκωσε μια με την τριτη φορα και μιλουσε λες και εκανε και χαρη κιολας να πουμε,ηθελαν και τα λεφτα μπροστα για προπαραγγελια

Εφαγαν Χ απο εδω μεχρι το βλαδιβοστοκ

Το Σκρουτζ δυστυχώς έχει τεράστια ευθύνη διότι ο συγκεκριμένος που είχε το D-KLIK, είχε ανοίξει και άλλα τόσα μαγαζιά που τα είχε στο σκρουτζ με την ίδια τακτική, καλή εξυπηρέτηση για 2 χρόνια για να αποκομίσει μόνο θετικές κριτικές και μετά ξαφνικά κανόνι. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είχα ξαναγράψει κάπου.

Σκρούτζ - κατάστημα έχουν σύμβαση παροχής υπηρεσιών. Αν τηρούνται τα συμφωνημένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Πελάτης - κατάστημα επίσης έχουν σύμβαση (όταν πατάτε το κουτάκι αποδοχή όρων χρήσης ή αναγράφεται π.χ. "συνεχίζοντας αποδέχεστε τους όρους χρήσης").

Από εκεί και πέρα συζήτηση παρέας ή καφενείου "πρέπει να κάνει αυτό κι εκείνο" μπορεί να γίνει για καμιά 50αρια σελίδες και βάλε.

Δημοσ.

Κράτος - μηχανές σύγκρισης τιμών - επιχειρηματίες τέτοιου είδους - καταναλωτής . Η σειρά με την οποία φέρουν ευθύνη όλοι από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Αν δεν γίνει η αρχή από το κράτος ότι και να λέμε, εδώ θα μένει. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, eko13 είπε

Όλοι όσοι λέτε για το Σκρουτζ είστε αλλού για αλλού. Αν ένας οδηγός του taxibeat σκοτώσει κάποιον θα φταίει το taxibeat? Ένας κατάλογος είναι εταιριών και δεν είναι ούτε κράτος ούτε δικαστήριο να κρίνει... Αν σβήνει αρνητικές κριτικές είναι κατακριτεο, δεν έχω δει να συμβεί, αντίθετα βλέπω ότι οι μισές αρνητικές κριτικές είναι από ανίδεους ανθρώπους. Όταν πχ αγοράζεις κινητό από σκρουτζομαγαζο και σου λέει δύο χρόνια εγγύηση από εμάς (και όχι την αντιπρόσωπια) και εσύ το πας στην αντιπροσωπεία και δεν στο καλύπτει, γιατί να βάλεις αρνητική κριτική? Προφανώς και θα υπάρχουν επιτήδειοι, δεν είναι δουλεια όμως του Σκρουτζ να τους βρει. Η δουλειά του Σκρουτζ (και αυτό κάνει) είναι άμα τιμωρηθουν οι εταιρίες να τις βγάλει από την λίστα του... Είναι σαν να ζητάς τα ρέστα από τον Χρυσο οδηγό, γιατι ο οδοντογιατρός που βρήκε από αυτόν που δεν σου έκανε καλή δουλειά...

To Uber ομως το κοπανησαν επειδη οδηγοι του εκαναν ασχημα πραγματα, που δεν ηταν δικοι του οδηγοι. Απλα υπαρχουν σοβαρες χωρες και μπατε σκυλοι αλεστε χωρες.

Οταν φανερα καποιος πουλα κατω του κοστους διοτι κλεβει τον ΦΠΑ, το Σκρουτζ φερει ευθυνη που παραθετει τον απατεωνα.

2 ώρες πριν, polaki είπε

Το Skroutz είναι μηχανή σύγκρισης τιμών. Πουθενά και ΠΟΤΕ δεν έχει αναφέρει κάπου ότι δημιουργήθηκε για να μας προστατέψει. Μην γράφετε ότι να 'ναι.

Λαθος, οι εταιρειες εχουν και κατι που λεγεται εταιρκη ευθυνη και πρεπει να το εφαρμοζουν.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, InAux είπε

Ποιός αγοράζει άτομα με προπληρωμή? 

Babiniotis has left the chat

ρε σατανα...εχω σκασει στα γελια...

ακου , ποιος αγοραζει ατομα με προπληρωμη...να τους παρουμε με δοσεις αμα ειναι ...😄

παντως το θεμα με τις αξιολογησεις, εχω να πω το εξης:

ειχα κανει μια οχι και τοσο καλη κριτικη σε ενα μαγαζι που αγορασα κατι μεσω amazon.de ...

μεσα σε δυο ωρες επικοινωνησε μαζι μου το μαγαζι και με ρωτησε τι δεν μου αρεσε ετσι ωστε την επομενη φορα να προσεξουν περισσοτερο.

...

η αληθεια ειναι οτι ψαρωσα οταν ειδα το μαιλ απο το μαγαζι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

H media markt 1μιση μήνα τώρα να μου επιστρέψει 725 ευρώ από ακύρωση αγοράς κινητού που ποτέ δεν έστειλε. Άπειρα τηλέφωνο και όλο το προωθούν. 

Δημοσ.

Επειδή πολλοί γράφουν για το Σκρουτζ, ειναι αλήθεια πως για να γράψεις αρνητική κριτική για κατάστημα, είναι σχεδόν αδύνατον!
Κατάστημα με εργαλεία, μου έστειλε λάθος προϊόν, το γύρισα πίσω, μου το ξανάστειλαν και πλήρωσα 3 φορές μεταφορικά (για επαρχία)! Το ΣΚΡ δεν δέχθηκε την κριτική, και όταν πήγα να την ξαναγράψω με άλλα λόγια, μου απάντησαν πως δεν μπορώ να κάνω ξανά κριτική για τον ιδιο αριθμό παραστατικου!!!
Οι άνθρωποι ειναι απίστευτοι!

Δείτε τις κριτικές που εχουν , εκει που δεν μπορούν να τις σβήσουν....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, akatsim είπε

To Uber ομως το κοπανησαν επειδη οδηγοι του εκαναν ασχημα πραγματα, που δεν ηταν δικοι του οδηγοι. Απλα υπαρχουν σοβαρες χωρες και μπατε σκυλοι αλεστε χωρες.

Οταν φανερα καποιος πουλα κατω του κοστους διοτι κλεβει τον ΦΠΑ, το Σκρουτζ φερει ευθυνη που παραθετει τον απατεωνα.

Λαθος, οι εταιρειες εχουν και κατι που λεγεται εταιρκη ευθυνη και πρεπει να το εφαρμοζουν.

Δε νομίζω ότι ισχύει τίποτα από αυτά που λες, ή τουλάχιστον δεν έχει εφαρμογή σε αυτά που συζητάμε. Όπως και να έχει μιας και δεν με απασχολεί το θέμα, να προσέχετε σε ποιούς εμπιστεύεστε τα λεφτά σας. Δεν σας φταίει κανένα Skroutz και κανένα Best Price. 

Με αυτά και μ'αυτά θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει η ειρωνία από τους και καλά ψαγμένους για το ότι προτιμάει κάποιος μια μεγάλη αλυσίδα για τις αγορές του. Θα κρατήσετε το ρημάδι το τηλέφωνο 2 και 3 χρόνια, μην πω παραπάνω. Τόσο πολύ σας κόφτει να πληρώσετε 30€ παραπάνω για να το πάρετε από μία ΣΟΒΑΡΗ εταιρεία? 

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.
23 ώρες πριν, MrJulius είπε

Δυστυχως και εγω την ειχα πατησει απο μια γνωστη σχετικα εταιρεια με refurbished υπολογιστες στην Θεσσαλονικη και οταν εκανα αρνητικη ψηφο μιλοντας με γεγονοτα με απελυσαν με μηνυση. Kακως που δεν ειχα κανει καταγγελια και εγω τοτε.

Χαχ, ξέρω ποια λες. Μακρυά.

21 ώρες πριν, Choutas είπε

Από ότι φαίνεται πάμε και για το Mobilepoint.gr

Απλά επειδή ο ιστότοπος είναι ανοιχτός και τώρα που μιλάμε μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε να αγοράσει αυτά που ακύρωσαν και χρωστούν σε εμάς καλύτερα να αναφερθεί τώρα για να μην πάει άλλος άτυχος και αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Παθών με λάπτοπ επειδή ήταν πάνω 500 εγώ ήξερα ότι η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση/κάρτα και όχι με αντικαταβολή. Φυσικά την έπαθα γιατί η παραγγελία ακυρώθηκε και τα λεφτά παρόλο που εισπράχθηκαν μέσω συστήματος epos δεν επιστράφηκαν ποτέ εδώ και οχτώ μέρες.

Για να τα λέμε και για τις τράπεζες που με κάρτα αντί να διασφαλίσουν τον καταναλωτή διασφαλίζουν τον απατεώνα.

κανε chargeback.

18 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Δεν ξέρω αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να κάνετε αρνητική κριτική σε κατάστημα του Σκρούτζ. Πρόσφατα που προσπάθησα να αφήσω για μαγαζί που κλασικά δίνει πολύ χαμηλή τιμή Παρασκευή και τη Δευτέρα σου ακυρώνει ότι δήθεν τελείωσε το στόκ, πρέπει να περάσεις ολόκληρη διαδικασία πιστοποίησης και σου απαγορεύουν για παράδειγμα να γράψεις "μακριά απο το κατάστημα" κτλ κτλ. μπας και σώσεις κανέναν να μην προπληρώσει.

Αυτό δεν γίνεται να καταγγελθεί στις αρχές;

6 ώρες πριν, akatsim είπε

Δεν είναι αστυνομία το skroutz, αν δεν υπάρχει δικαστική απόφαση για απάτη, δε μπορεί να κάνει κάτι. Ναι οκ, αρεστό θα ήταν να του ρίχνει μπαν, αλλά δεν έχει υποχρέωση.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/5/2020 στις 8:22 ΜΜ, KoreanW είπε

4 στις 4 είναι ΙΚΕ (Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες).
Την προηγούμενη φορά ΙΚΕ ήταν 4 στις 5.

Προσέχουμε για να έχουμε, όταν βλέπουμε e-shop ΙΚΕ.

Στα eshop είναι υποχρεωμένα να έχουν σε κάποιο σημείο, πχ στο ποιοι είμαστε, τα φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης. Ελάχιστα eshop τα έχουν.

οταν δεν έχουν στοιχεία απλα δεν ψωνίζω. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostasgpa είπε

Δεν είναι αστυνομία το skroutz, αν δεν υπάρχει δικαστική απόφαση για απάτη, δε μπορεί να κάνει κάτι. Ναι οκ, αρεστό θα ήταν να του ρίχνει μπαν, αλλά δεν έχει υποχρέωση.

κανείς δεν είπε οτι ειναι αστυνομία το σκρουτζ, αλλα λέμε είναι συνυπευθυνο εφόσον συγκαλύπτει και αποτρέπει καθε κακή κριτική που θα κάνεις σε κατάστημα του μετά απο επιβεβαιωμενη αγορά! 

Επεξ/σία από pacahontas III milagros
Δημοσ.

Εφόσον συνεχίσει έτσι το skroutz σβήνοντας αρνητικές κριτικές στους απατεώνες προκαλώντας χάσιμο χρημάτων στον καταναλωτή μελλοντικά δεν θα το εμπιστεύεται κανένας. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, pacahontas III milagros είπε

κανείς δεν είπε οτι ειναι αστυνομία το σκρουτζ, αλλα λέμε είναι συνυπευθυνο εφόσον συγκαλύπτει και αποτρέπει καθε κακή κριτική που θα κάνεις σε κατάστημα του μετά απο επιβεβαιωμενη αγορά! 

Κοίτα, εγώ προσωπικά αγοράζω μόνο από μεγάλες αλυσίδες σε εκπτώσεις.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει στο skroutz.

Εν πάσει περιπτώσει, αν κάποιος σε εξαπατήσει και σου φάει τα λεφτά σε μια οποιαδήποτε πλατφόρμα, και γράψεις αρνητική κριτική και σβηστεί, κατευθείαν μήνυση και στους 2, στον έναν για απάτη, στον άλλον για συγκάλυψη. Δωρεάν είναι.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες, λέω γενικά τι μπορεί να κάνεις με οποιαδήποτε πλατφόρμα χρησιμοποιεί ένας απατεώνας.

Δημοσ.
Στις 20/5/2020 στις 9:45 ΜΜ, tsifotis είπε

Πειτε με σοβαροφανη και δηθεν αλλα δεν θα προπληρωνα παραγγελια σε μαγαζι με ονομασια Ο ΚΙΝΗΤΑΚΙΑΣ. Δεν μου γεμιζει το ματι, οχι οτι αν λεγοταν Athens General Mobile Phones Trade Inc LTD χαλαρωνεις αλλα λεμε τωρα. Θα εμπαινα περαστικος να αγορασω μια θηκη, αλλα ως εκει.

Αγαπάμε απαξίωση στον κινητάκια ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ πάντως περιμένω με ανυπομονησία να δω το επόμενο ύψος προστίμου που θα ρίξουν σε παρόμοια καταστήματα...

άλλωστε δεν θα εισπραχθεί κανένα πρόστιμο....

οι (πραγματικοί) ιδιοκτήτες αυτών των επιχειρήσεων κάνουν ήδη διακοπές σε τροπικούς προορισμούς εις υγείαν όσων τους εμπιστεύτηκαν τα χρήματα τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...