broxopios Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Καλησπέρα. Έχω δημιουργήσει ένα έγγραφο Word το οποίο μετέτρεψα σε PDF. Θέλω λοιπόν αυτό το PDF να το κλειδώσω από επεξεργασία, αντιγραφή και εκτύπωση. Βρήκα κάποιες σελίδες δωρεάν online, ωστόσο μπορεί εύκολα κανείς να το προσπεράσει το κλείδωμα και να έρθει στην αρχική του κατάσταση. Παλαιότερα είχα βρει ένα κλειδωμένο αρχείο, και όταν προσπάθησα να το ξεκλειδώσω για να κάνω copy-paste κάποια κείμενα, στην επικόλληση μου έβγαιναν ακαταλαβίστικα. Αυτό δεν μπόρεσα να το καταφέρω με τα προγράμματα που βρήκα. Δε με ενοχλεί τόσο η εκτύπωση αλλά η αντιγραφή του περιεχομένου. Υπάρχει κάτι;
1ns0mn1a Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Wondershare PDFelement NitroPDF Foxit.PhantomPDF Master PDF Editor 5 1
broxopios Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 18 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε Wondershare PDFelement NitroPDF Foxit.PhantomPDF Master PDF Editor 5 Δοκίμασα το τελευταίο, αλλά κάνει την ίδια δουλειά με τα online εργαλεία. Όταν επιλέγω να το ξεκλειδώσω (από web), μου το ξεκλειδώνει κανονικά και μπορεί κάποιος να κάνει αντιγραφή το περιεχόμενο. Τα άλλα τα γνωρίζεις έχουν κάποια καλύτερη προστασία?
tarantules Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, broxopios είπε Τα άλλα τα γνωρίζεις έχουν κάποια καλύτερη προστασία? Χρησιμοποιώ χρόνια το Foxit Phantom που έχει κρυπτογράφηση 256-ΑΕS.Δοκίμασέ το να δεις αν σου κάνει ή δώσε κανένα link για online ξεκλείδωμα να το τεστάρω εγώ και να σου πω.Λογικά δεν θα ξεκλειδώνει. 1
broxopios Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, tarantules είπε Χρησιμοποιώ χρόνια το Foxit Phantom που έχει κρυπτογράφηση 256-ΑΕS.Δοκίμασέ το να δεις αν σου κάνει ή δώσε κανένα link για online ξεκλείδωμα να το τεστάρω εγώ και να σου πω.Λογικά δεν θα ξεκλειδώνει. Ωραία θα το δοκιμάσω σε ευχαριστώ. Αν δε σου κάνει κόπος, που πάω και τι επιλέγω σε αυτό το πρόγραμμα για να βάλω προστασία?
tarantules Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Secure - Password Encrypt... και τσεκάρεις το box που λέει Require a password to open the document και κάτω κάτω στην καρτέλα έχει επιλογή τι encryption θες να εφαρμόσεις : 128-bit AES , 256-bit AES και 128-ARC-FOUR.
1ns0mn1a Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Secure-PDF Professional Edition https://www.ascompsoftware.com/fullversion/?l=D1S68-3UL7S-VVAHZ-ONSALE 1
micos000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/5/2020 στις 5:57 ΜΜ, broxopios είπε Θέλω λοιπόν αυτό το PDF να το κλειδώσω από επεξεργασία, αντιγραφή και εκτύπωση. Εγώ αν μου έστελναν ένα τέτοιο pdf θα το έπαιρνα ένα screenshot και θα το αποθήκευα σε εικόνα. Μετά ή θα το τύπωνα ή θα το περνούσα από ocr για να το κάνω επεξεργάσιμο. Αυτό βέβαια και για κάποιον αριθμό σελίδων. Αν όμως πρόκειται για εργασία 200+ σελίδων θα το έκανα αν ήμουν απελπισμένος και το ήθελα όπως και να 'χει. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από micos000 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Εαν πραγματικα χρειαζεσαι κατι, ακομη και στο απολυτως χειροτερο σεναριο -> που δεν μπορει να σου δωθει καθολου κειμενο, με OCR η αλλο τροπο!- αν λοιπον το χρειαζεσαι το ξαναγραφεις! Η και και το δινεις να το κανει καποιος για εσενα. Υπο αυτη την εννοια, δεν υφισταται καποια "σπουδαια" προστασια του 😝 (γιατι οποιος το θεωρει σπουδαιο, ναι θα το παρει ετσι απλως γλιτωνεις βασικα τους μη αποφασισμενους να ταλαιπωρηθουν προσωπικα αρκετα, η να πληρωσουν αλλους γι αυτο!) 1
Γιαούρτι Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 προσωπικά ό,τι pdf κλειδωμένο έχει πέσει στα χέρια μου (και ήταν αρκετά αρχεία) το ξεκλείδωσα με το PDF Password Remover 3.0. δε ξέρω αν υπάρχουν διαφόρων ειδών κλειδώματα και σε μένα έτυχαν τα απλά. αυτό με την αντιγραφή μου έχει τύχει με ελληνικά. Εκεί υπάρχει γνωστό θέμα αλλά δεν είναι θέμα κλειδώματος αλλά κωδικοποίησης. Κάνοντας χρήση και του fine reader τα έχω μετατρέψει σε επεξεργάσιμη μορφή στο τσακ μπαμ. Και συμπτωματικά. αυτή την περίοδο κάνω τη συγκεκριμένη εργασία με διάφορα αρχεία που λαμβάνω σε pdf και τα μετατρέπω με το ocr σε xlsx. Πιστεύω δεν αξίζει να ασχοληθείς, αν κάποιος καίγεται (όπως εγώ) θα βρει λύση. Εκτός αν υπάρχει κλείδωμα που δε σπάει 1
tarantules Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε προσωπικά ό,τι pdf κλειδωμένο έχει πέσει στα χέρια μου (και ήταν αρκετά αρχεία) το ξεκλείδωσα με το PDF Password Remover 3.0. δε ξέρω αν υπάρχουν διαφόρων ειδών κλειδώματα και σε μένα έτυχαν τα απλά. αυτό με την αντιγραφή μου έχει τύχει με ελληνικά. Εκεί υπάρχει γνωστό θέμα αλλά δεν είναι θέμα κλειδώματος αλλά κωδικοποίησης. Κάνοντας χρήση και του fine reader τα έχω μετατρέψει σε επεξεργάσιμη μορφή στο τσακ μπαμ. Και συμπτωματικά. αυτή την περίοδο κάνω τη συγκεκριμένη εργασία με διάφορα αρχεία που λαμβάνω σε pdf και τα μετατρέπω με το ocr σε xlsx. Πιστεύω δεν αξίζει να ασχοληθείς, αν κάποιος καίγεται (όπως εγώ) θα βρει λύση. Εκτός αν υπάρχει κλείδωμα που δε σπάει Επειδή τυχαίνει να το έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αναφέρεις και έκανα μια δοκιμή κλειδώνοντας ένα pdf με το Foxit Phantom , απλά σε ενημερώνω οτι δεν ξεκλειδώνεται.
Γιαούρτι Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, tarantules είπε Επειδή τυχαίνει να το έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αναφέρεις και έκανα μια δοκιμή κλειδώνοντας ένα pdf με το Foxit Phantom , απλά σε ενημερώνω οτι δεν ξεκλειδώνεται. δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κλειδώσω pdf απλά όπως ανέφερα έχω ξεκλειδώσει πολλά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τώρα αν έτυχε και όλα αυτά τα αρχεία ήταν με κλειδώματα της πλάκας τι να πω... μιλάω για κλείδωμα να μη μπορείς να επεξεργαστείς το αρχείο, όχι να μη το ανοίξεις. Γιατί αν είναι έτσι το κάνεις και rar με κωδικό και δε στο ανοίγουν αν δε σου είναι κόπος, ανέβασε ένα τέτοιο αρχείο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Ειναι σιγουρα απο τα απλα -> εκεινα που ξεκλειδωνουν σε δευτερολεπτα! Και τα αλλα ιιισως θα μπορουσαν, αλλα ποιος θα τα περιμενει τοσο πολυ?
broxopios Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Νομίζω το καλύτερο τελικά είναι να μετατρέψεις το αρχείο σε jpeg και ύστερα σε pdf. Δεν το κάνω για να μην πάρει κάποιος το περιεχόμενο (πχ εργασία), αλλά για να μην παραποιήσει κάποια από τα αναγραφόμενα μου (υπηρεσία).
micos000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, broxopios είπε Δεν το κάνω για να μην πάρει κάποιος το περιεχόμενο (πχ εργασία), αλλά για να μην παραποιήσει κάποια από τα αναγραφόμενα μου (υπηρεσία). Έχεις σκεφτεί την περίπτωση της ψηφιακής υπογραφής (ΑΔΔΥ); 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα