Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!! Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα θεμα που με προβληματισε.Μετα απο μια συντομη περιηγηση στο skroutz μπορει καποιος να δει οτι το Xiaomi Mi 10 ξεκιναει απο 750+ και το Xiaomi Mi 10 Pro ξεκιναει απο 900+ τη στιγμη που το Xiaomi Mi 9 μολις βγηκε ξεκινησε με λιγοτερα απο 500Ε. Δυστυχως η Xiaomi απογοητευσε οχι μονο εμενα αλλα και πολλους αλλους πιστους φαν κανωντας τα κινητα της premium κατηγοριας της απλησιαστα. Ειμαι κατοχος pocophone f1 και οι οχι τοσο μεγαλες διαφορες με το mi 10 δεν δικαιολογουν τη διαφορα σχεδον 500Ε(!) .Η μεχρι τωρα ιδεολογια της ηταν οτι δεν αξιζει να δωσει καποιος πανω απο 450-500 ευρω για κινητο εστω και αν ειναι premium( pocophone f1, xiaomi mi9) . Θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα γιατι ειμαι χρονια κατοχος κινητων τηλεφωνων Xiaomi απο τοτε που αρχισαν να κυκλοφορουν στην Ελλαδα και πραγματικα εχω απογοητευτει.

Δημοσ.

Όταν έρθει εκείνη η ώρα, αγοράζεις άλλης εταιρίας κινητό που προσφέρει αυτά που προσέφερε η χιαομι. 

Δημοσ.

Συγκρίνεις τώρα σοβαρά το Mi10 Pro με το Pocophone;

Και αναρωτιέσαι για ποιο λόγο υπάρχει η διαφορά στην τιμή;

Και χαρακτηρίζεις και premium κινητό το poco;

Το poco ήταν ένα τίμιο κινητό και εξαιρετικό value for money για το πόσο κόστιζε. Μέχρι εκεί.

Από 'κει και πέρα το να μπούνε έστω και στην ίδια πρόταση οι 2 συσκευές είναι αστείο, ασχολείσαι καθόλου με κινητά ή απλά σκέφτηκες Xiaomi το ένα, Xiaomi και το άλλο, 

γιατί το ένα είναι τόσο πολύ πιο ακριβό;

Δεν χρειάζεται καν να γνωρίζεις από κινητά, μια σύγκριση να κάνεις σε ένα οποιοδήποτε site, τα χαρακτηριστικά τους είναι μέρα με τη νύχτα, δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις για να το καταλάβεις.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι ιδια.Το poco εχει βγει εδω και 2 χρονια και ακομα θεωρειται απο τα καλυτερα κινητα που εχει βγαλει. Ειναι μακραν καλυτερο απο το redminote 8 και το 9 που βγηκε φετος.Οταν ειχε βγει πολλοι το θεωρουσαν premium, αν οχι premium fragship killer. θεωρεις δηλαδη οτι ο Snapdragon 865 και η λιγο καλυτερη μπαταρια δικαιολογουν τα 500 ευρω παραπανω? Το μονο που μπορει να δικαιολογησει τη τιμη του ειναι η αριστη καμερα. Αλλα οχι ρε φιλε και 750Ε. Και μην ακουσω για 5g γτ πριν το 2022  μη πω για αργοτερα δεν θα εχεις 5g οποτε μετα απο 2 χρονια τα περισσοτερα κινητα θεωρουνται ξεπερασμενα

Δημοσ.
Στις 20/5/2020 στις 5:53 ΜΜ, Noname96 είπε

Καλησπερα παιδια!! Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα θεμα που με προβληματισε.Μετα απο μια συντομη περιηγηση στο skroutz μπορει καποιος να δει οτι το Xiaomi Mi 10 ξεκιναει απο 750+ και το Xiaomi Mi 10 Pro ξεκιναει απο 900+ τη στιγμη που το Xiaomi Mi 9 μολις βγηκε ξεκινησε με λιγοτερα απο 500Ε. Δυστυχως η Xiaomi απογοητευσε οχι μονο εμενα αλλα και πολλους αλλους πιστους φαν κανωντας τα κινητα της premium κατηγοριας της απλησιαστα. Ειμαι κατοχος pocophone f1 και οι οχι τοσο μεγαλες διαφορες με το mi 10 δεν δικαιολογουν τη διαφορα σχεδον 500Ε(!) .Η μεχρι τωρα ιδεολογια της ηταν οτι δεν αξιζει να δωσει καποιος πανω απο 450-500 ευρω για κινητο εστω και αν ειναι premium( pocophone f1, xiaomi mi9) . Θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα γιατι ειμαι χρονια κατοχος κινητων τηλεφωνων Xiaomi απο τοτε που αρχισαν να κυκλοφορουν στην Ελλαδα και πραγματικα εχω απογοητευτει.

δε θα ελεγα premium το poco κ η συγκριση με το mi 9 ειναι ατυχης ..ποσο μαλλον με το mi 10 !!!!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/5/2020 στις 7:34 ΜΜ, Noname96 είπε

Δεν ειπα οτι ειναι ιδια.Το poco εχει βγει εδω και 2 χρονια και ακομα θεωρειται απο τα καλυτερα κινητα που εχει βγαλει. Ειναι μακραν καλυτερο απο το redminote 8 και το 9 που βγηκε φετος.Οταν ειχε βγει πολλοι το θεωρουσαν premium, αν οχι premium fragship killer. θεωρεις δηλαδη οτι ο Snapdragon 865 και η λιγο καλυτερη μπαταρια δικαιολογουν τα 500 ευρω παραπανω? Το μονο που μπορει να δικαιολογησει τη τιμη του ειναι η αριστη καμερα. Αλλα οχι ρε φιλε και 750Ε. Και μην ακουσω για 5g γτ πριν το 2022  μη πω για αργοτερα δεν θα εχεις 5g οποτε μετα απο 2 χρονια τα περισσοτερα κινητα θεωρουνται ξεπερασμενα

Ποτέ δεν ήταν premium το Poco. Ένα mid-range με επεξεργαστή ναυαρχίδας ήταν. Η φουλ πλαστική κατασκευή μιλάει από μόνη της.

Το mi 10 έχει 4Κ 60 fps, πολύ καλύτερη φωτογραφία, stereo speakers, πιο γρήγορη φόρτιση, fingerprint στην οθόνη, AMOLED, ufs 3.0, ασύρματη φόρτιση, NFC. Επίσης το ότι δεν αξιοποιείται το 5G δεν σημαίνει ότι το βάζουν δωρεάν οι εταιρίες. 

Premium χαρακτηριστικά που λείπουν όλα από το Poco και όλο και κάτι θα μου διαφεύγει. Μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες κινητών. 

Δημοσ.

Το Xiaomi Mi 10 Pro μην ξεχνάς οτι έχει και τον 865 που ειναι 5G και ανεβάζει την τιμή μιας και αγοράζει ακριβότερα επεξεργαστή. Βέβαια και τα υπόλοιπα που φοράει και έχουν γραφτεί παραπάνω είναι αξιοσημείωτα επίσης.

Το F1 όντως δεν ηταν premium απλά βγήκε με τοπ επεξεργαστή και μέτρια τα υπόλοιπα για να σκοτώσει λίγο τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Η σύγκριση της τιμής του mi10 πρέπει να γίνει με αυτήν του mi9 (και όχι φυσικά με το...poco). To συμπέρασμα λοιπόν αυτής της σύγκρισης (σχεδόν διπλά λεφτά θέλει πλέον η xiaomi για τα premium κινητά της)  είναι οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η xiaomi μας χαιρέτησε από την κατηγορία των flagship killers (όπως πιο παλιά η huawei και η one+). Πάμε για άλλα (βλ. real me)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/5/2020 στις 5:53 ΜΜ, Noname96 είπε

Ξεχνάς το mi 10/10 pro,

Επικεντρώνεσε στο poco f2 κ problem solved(που ναι μεν είναι λίγο τσιμπημενο σε σχέση με το f1, αλλά είναι πιο προσεγμένο σαν κατασκευή).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...