Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω αυτό το build στο μυαλό μου και θέλω να μάθω αν με αυτό το τροφοδοτικό που είναι στην παρακάτω λίστα  θα τρέχει μια χαρά το σύστημα ή αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να προκαλέσει ζημιά

• Ryzen 5 2600
  • RX 570 armor oc
  • G.Skill Aegis 16gb DDR4 3000MHz
  • MSI B450M-A Pro Max
  • Kingston A400 240GB
  • Corsair vs450 (το έχω απο πρίν αυτό το τροφοδοτικό)
  • Toshiba DT01ACA050 500GB (το έχω απο πρίν)
  • Cougar MX330-X (κουτί)

Το μπάτζεντ είναι το πολύ 420-430 ευρώ. Τροφοδοτικό και hdd δεν θέλω να αλλάξω καθώς τα έχω ήδη στην κατοχή μου επομένως τα 420-430 είναι για όλα τα υπόλοιπα απλά μνήμες ραμ και επεξεργαστή νομίζω έχουν κλειδώσει ως επιλογές. Οι απαιτήσεις μου είναι εφαρμογές γραφείου, πολύ μουλτιτάσκινγκ, photoshop και απο gaming GTA και FIFA και γενικότερα δεν νομίζω να θέλω κάτι πιο βαρύ απο το GTA rp . Τα περιφερειακά τα έχω .  Φοβόμουν μην υπερφορτωθεί το σύστημα λόγο των 450 watts του τροφοδοτικού και για αυτό σκεφτόμουν την gtx 1650 αντί της rx 570 λόγο αρκετά χαμηλότερης κατανάλωσης. Να σημειώσω οτι αν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για το σύστημα τότε δεν έχω κανένα θέμα συμβιβασμού με την gtx 1650  καθώς η διαφορά σε εναν όχι και τόσο απαιτητικό gamer δεν νομίζω να είναι και πολύ μεγάλη αλλά αν δεν υπάρχει καθόλου κίνδυνος τότε ίσως πήγαινα στην rx570

Επεξ/σία από tzekos daf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κανεις OC, δεν βαλεις πολλους ανεμηστηρες και RGB λογικα δεν θα εχεις προβλημα αλλα δεν ειναι και απο καλυτερα τροφοδοτικα.
βαλε κατι παραπανω και παρε πχ
https://www.skroutz.gr/s/21704095/Corsair-CV550.html

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε

Αν δεν κανεις OC, δεν βαλεις πολλους ανεμηστηρες και RGB λογικα δεν θα εχεις προβλημα αλλα δεν ειναι και απο καλυτερα τροφοδοτικα.
βαλε κατι παραπανω και παρε πχ
https://www.skroutz.gr/s/21704095/Corsair-CV550.html

To τροφοδοτικό το έχω απο πριν οπότε δεν θέλω να παω σε άλλο γιατι θα βγώ +50 ευρώ. Στον επεξεργαστή δεν έχω σκοπό να κάνω overclock αλλά η κάρτα γραφικών έχει απο μόνη της(στα specs ζητάει 450watt τροφοδοτικό απο οτι βλέπω) . RGB δεν θα βάλω και ανεμιστήρες οτι έχει το κουτί. Νομίζω 1 έχει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzekos daf είπε

To τροφοδοτικό το έχω απο πριν οπότε δεν θέλω να παω σε άλλο γιατι θα βγώ +50 ευρώ. Στον επεξεργαστή δεν έχω σκοπό να κάνω overclock αλλά η κάρτα γραφικών έχει απο μόνη της(στα specs ζητάει 450watt τροφοδοτικό απο οτι βλέπω) . RGB δεν θα βάλω και ανεμιστήρες οτι έχει το κουτί. Νομίζω 1 έχει.

οπως σου ειπα λογικα δεν θα εχεις προβλημα
εγω στην θεση σου θα πουλαγα κανα 35αρι το παρον τροφοδοκικα και θα εβαζα ενα 20αρικο ακομα για να παω σε κατι καλυτερο
αλλα αυτη ειναι η δικη μου επιλογη

Δημοσ.

οπως σου ειπα λογικα δεν θα εχεις προβλημα
εγω στην θεση σου θα πουλαγα κανα 35αρι το παρον τροφοδοκικα και θα εβαζα ενα 20αρικο ακομα για να παω σε κατι καλυτερο
αλλα αυτη ειναι η δικη μου επιλογη

Καλή ιδέα. Όμως δεν ξέρω αν θα το πάρει κανείς γιατί δεν έχω ούτε το κουτί ούτε απόδειξη (ήταν το τροφοδοτικό στο προηγούμενο pc ενός φίλου μου)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzekos daf είπε

Καλή ιδέα. Όμως δεν ξέρω αν θα το πάρει κανείς γιατί δεν έχω ούτε το κουτί ούτε απόδειξη (ήταν το τροφοδοτικό στο προηγούμενο pc ενός φίλου μου)

βαλτο 30 θα φυγει

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

βαλτο 30 θα φυγει

Με χαμηλότερη τιμή πώλησης στον skroutz τα 45 ευρώ και αφού τά έχει τα χρονάκια του το πολύ ένα 20ρι ευρώ και αν θα καταφέρει να το δώσει.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dpolal είπε

Με χαμηλότερη τιμή πώλησης στον skroutz τα 45 ευρώ και αφού τά έχει τα χρονάκια του το πολύ ένα 20ρι ευρώ και αν θα καταφέρει να το δώσει.

μια χαρα φευγει 30-35€ δεδομενου οτι ειναι σε καλη κατασταση
σιγα μην το δωσει λιγοτερο απο το 50% τις τιμης του
τα τροφοδοτικα δεν χανουν την αξια τους με τον ιδιο ρυθμο οπως αλλα hardware

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο vs έχεις το γκρι ή το πορτοκαλί?

Αν έχει το το πρώτο κράτα το αν έχεις το δεύτερο πάρε το sp9 ή το s12iii

To cv είναι λίγο καλύτερο από το vs γκρι  αλλά και πάλι είναι χειρότερο από τα παραπάνω.

Το σύστημα σου δεν καταναλώνει πάνω απο 250w

Επεξ/σία από grmaster2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, grmaster2 είπε

ποιο vs έχεις το γκρι ή το πορτοκαλί?

Αν έχει το το πρώτο κράτα το αν έχεις το δεύτερο πάρε το sp9 ή το s12iii

To cv είναι λίγο καλύτερο από το vs γκρι  αλλά και πάλι είναι χειρότερο από τα παραπάνω.

Το σύστημα σου δεν καταναλώνει πάνω απο 250w

Έχω το γκρι. Να ρωτήσω και κάτι που είναι λίγο εκτός θέματος. Επειδή θα είναι ο πρώτος μου υπολογιστής τι διάταξη ανεμιστήρων μου προτείνετε και πως κάνω τον ανεμιστήρα να βγάζει έξω τον αέρα ή να βάζει μέσα ανάλογα;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzekos daf είπε

Έχω το γκρι. Να ρωτήσω και κάτι που είναι λίγο εκτός θέματος. Επειδή θα είναι ο πρώτος μου υπολογιστής τι διάταξη ανεμιστήρων μου προτείνετε και πως κάνω τον ανεμιστήρα να βγάζει έξω τον αέρα ή να βάζει μέσα ανάλογα;;

στο συγκεκριμενο κουτι Cougar MX330-X
βαλε 
2-3 120mm μπροστα να βαζουν 
1 120mm πισω να βγαζει
αυτοι θα ειναι αρκετοι 
μετα αν εχεις λεφτα για "πεταμα"
βαλε 1-2 120mm πανω να βγαζουν ( αλλα δεν πολυ αξιζει)

και μιας που θα παρεις την εκδοση με το πλαινο πανελ που περνει 200mm δεν θα ηταν ασχημη επιλογη να βαλεις εναν εκει

Δημοσ.

στο συγκεκριμενο κουτι Cougar MX330-X
βαλε 
2-3 120mm μπροστα να βαζουν 
1 120mm πισω να βγαζει
αυτοι θα ειναι αρκετοι 
μετα αν εχεις λεφτα για "πεταμα"
βαλε 1-2 120mm πανω να βγαζουν ( αλλα δεν πολυ αξιζει)

και μιας που θα παρεις την εκδοση με το πλαινο πανελ που περνει 200mm δεν θα ηταν ασχημη επιλογη να βαλεις εναν εκει

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...