adminaros Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Στη εγκατασταση του BSplayer , μου προτεινει να εγκαταστησω αυτα τα codecs. Ειναι ΟΚ και ασφαλή αυτά για το windows 10 συστημά μου?
micos000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Υπάρχουν ακόμα ανθρώποι που εγκαθιστούν codecs; 😕 Φίλε θέλεις αποκλειστικά το bs για κάποιον συγκεκριμένο λόγο ή απλά θέλεις έναν καλό all around player; Δοκίμασε το mpc-be ή το potplayer.
adminaros Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέχρι στιγμής, για μένα, με το βσπλαυερ ειναι το πιο ευκολο κατέβασμα υποτίτλων, Αλλιώς, vlc forever.
marios28 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, adminaros είπε Μέχρι στιγμής, για μένα, με το βσπλαυερ ειναι το πιο ευκολο κατέβασμα υποτίτλων, Δες και τη δική μου εφαρμογή (Best Player & IPTV) όσον αφορά το κατέβασμα υποτίτλων. Κυρίως προτείνεται για IPTV, αλλά νομίζω είναι αρκετά γρήγορο και το κατέβασμα υποτίτλων, αν και παίρνει βελτίωση. Σημείωση: Δεν χρειάζεται να την αγοράσεις για local αρχεία. Χρησιμοποίησε την trial. Δες στο 11:55 δευτερόλεπτο στο παρακάτω demo.
micos000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, adminaros είπε Μέχρι στιγμής, για μένα, με το βσπλαυερ ειναι το πιο ευκολο κατέβασμα υποτίτλων, Το κακό είναι ότι θέλει και codecs για να δουλέψει σωστά. 4 ώρες πριν, adminaros είπε Αλλιώς, vlc forever. no way. Καλό το vlc αλλά μόνο ως δεύτερος Player για τίποτα εξωτικά αρχεία ή για πειραματισμούς. Κατά τ' άλλα νομίζω ότι παραείναι μπλεγμένα τα μενού του και το hardware acceleration δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά τώρα γιατί είχε πολλά θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα