Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,  θα ήθελα έναν απλό Η/Υ μέχρι 300 ευρώ και αν γίνεται να μπορεί να δεχτεί καμία αναβαθμισούλα κάποια στιγμή .

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε : μέχρι 300 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : απλό σερφάρισμα στο ίντερνετ 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη : έχω οθόνη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : τα έχω και αυτά.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) : Πάτρα, λογικά από e-shop.gr θα βολεύει.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : από 1 καλύτερα!

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : όχι δεν γνωρίζω, να συναρμολογηθεί από το κατάστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο  : windows10

Επεξ/σία από adiasistoss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, adiasistoss είπε

Καλησπέρα,  θα ήθελα έναν απλό Η/Υ μέχρι 300 ευρώ και αν γίνεται να μπορεί να δεχτεί καμία αναβαθμισούλα κάποια στιγμή .

Για αγορά υπολογιστή

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη : έχω οθόνη

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) : Πάτρα, λογικά από e-shop.gr θα βολεύει.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : από 1 καλύτερα!

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? : όχι δεν γνωρίζω, να συναρμολογηθεί από το κατάστημα.

Μια γρήγορη πρόταση (χωρίς να δω διαθεσιμότητες) είναι αυτή. 331€

Κάνει δωρεάν συναρμολόγηση και σου περνάει και windows αν δεν κάνω λαθος. Στην Κρήτη είναι το κατάστημα. 

Αν δεν μπορείς να ανέβεις 30€ ,βάλε 8gb ram κι όχι 16gb που σου έχω βάλει. 

Κουτί έβαλα ένα ενδεικτικά , δες και ποιο σου αρέσει σ αυτά τα λεφτά. 

IMG_20200520_170958.jpg

Επεξ/σία από Geothekiller
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Geothekiller είπε

Μια γρήγορη πρόταση (χωρίς να δω διαθεσιμότητες) είναι αυτή. 331€

Κάνει δωρεάν συναρμολόγηση και σου περνάει και windows αν δεν κάνω λαθος. Στην Κρήτη είναι το κατάστημα. 

Αν δεν μπορείς να ανέβεις 30€ ,βάλε 8gb ram κι όχι 16gb που σου έχω βάλει. 

Κουτί έβαλα ένα ενδεικτικά , δες και ποιο σου αρέσει σ αυτά τα λεφτά. 

Ναι αλλά αν βάλει windows 10 θέλει 100+ ευρώ.

Θέλω κάτι πιο οικονομικό με windows 10. Τα άτομα που θα το χρησιμοποιούν μπαίνουν το πολύ 2 ώρες την ημέρα

στο ίντερνετ άντε να δουν καμία αγγελία, είδηση κτλ. Γι αυτό αυτό το εύρος τιμής 🙂

9 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

🤓

Αυτά τα pc δεν έχουν λειτουργικό και αφενός εγώ δεν ξέρω,ούτε κάποιος φίλος, αφετέρου και μετά να βάλουν θα το πληρώσω οπότε δεν νομιζω ότι μου κάνουν.

Το ξέρω ότι γίνεται να πάρω και έτοιμο με ένα απλό search αλλά ρωτάω εδώ που ξέρουν πολλοί μπας και πάρω κάποιον κομάτι κομάτι με καλύτερα σπεκς στο ίδιο εύρος τιμής.

Δημοσ.

Ειναι σχεδον <αστειο> -αν δεν ηταν σοβαρο!- ομως, να πληρωσεις: σε τιμη
κοσμηματος αντι χρυσου(!) για τα Windows...Το καταλαβαινεις αυτο ετσι??
😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω...συγνώμη που δεν ξέρω..

αλλά τότε γιατί υπάρχει η ερώτηση αν επιθυμούμε κάποιο λειτουργικό σύστημα ; 

τόσο δύσκολο είναι να εφόσων ξέρετε να πείτε σύμφωνα με αυτά που ζητάω μία σύνθεση pc ;

Αλλιώς αν πάρω έτοιμο να δεις αστείο που θα είναι 😛

Επεξ/σία από adiasistoss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, adiasistoss είπε

τόσο δύσκολο είναι να εφόσων ξέρετε να πείτε σύμφωνα με αυτά που ζητάω μία σύνθεση pc ;

Δωρεάν στα βάζουν με τη σύνθεση σου εκεί. Αυτό εννοώ σου βάζουν Windows. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Geothekiller είπε

Δωρεάν στα βάζουν με τη σύνθεση σου εκεί.

Kαι γιατί όταν πάω σε αυτό το σαιτ, στο τελευταίο πεδίο που λέει λειτουργικό σύστημα έχει τα windows 10 100 ευρώ+

Για την συναρμολόγηση βλέπω ότι είναι δωρεάν.

10.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adiasistoss είπε

Για αγορά υπολογιστή

https://buildr.gr/build/gkfmxbip

Αυτό με 8αρα RAM όμως

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, adiasistoss είπε

Μα καλα, ειμαστε στο 2020 και οχι στο 2000...δεν υπαρχει καποιος: συγγενης-φιλος-γνωστος
να επιμεληθει καπως για την εγκατασταση των Windows εκει? Δεν γινεται κανενας να μην..! 🤪

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adiasistoss είπε

Kαι γιατί όταν πάω σε αυτό το σαιτ, στο τελευταίο πεδίο που λέει λειτουργικό σύστημα έχει τα windows 10 100 ευρώ+

10.jpg

Φίλε το κάθε μαγαζί είναι διαφορετικο 

Στο digital master είναι πιο χαμηλά οι τιμές ενώ στο eshop είναι ακριβά και δεν αξίζει ενώ στο digital master σου βάζουν windows δωρεάν αλλά και από το eshop να το πάρεις χωρίς windows τα περνάς εσύ δωρεάν με ένα usb stick χωρίς να πληρώσεις απλός δεν θα μπορείς να αλλάξεις φόντο αυτήν είναι η διαφορά των δωρεάν που βάζει ο καθένας μας από αυτήν  που βάζουν στα καταστήματα ως "δωρεάν " που τα έχουν πληρωμένα αυτοί

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, adiasistoss είπε

10.jpg

Μα σου λέω στα βάζουν δωρεάν στο digital master. Μπες στο σάιτ τους το λένε κιόλας. Δεν καταλαβαίνω που κολλάς φίλε μου. Στο είπα γιατί λες δεν μπορείς να τα περάσεις. Οπότε σου λύνει τα χέρια αυτό. 

Παρτους τηλ αν θες να βεβαιωθεις. Απλά κατά 99,9% το κάνουν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, adiasistoss είπε

Για αγορά υπολογιστή

Asrock DeskMini A300 Black  https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=67229&cat=77

2 x Crucial 4GB SODIMM DDR4  https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=70175&cat=4&sub=406&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

AMD Ryzen 3 3200G https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=67351&cat=2&sub=408&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

Crucial 240GB BX500 https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=63805&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, leros2004 είπε

Το γλυκοκοιτάζω ένα μινι σαν αυτό για να είναι μαζεμένο κλπ. Θα άξιζε να αντικαταστήσει εναν i5-2400 ; Η καλύτερα με τον 3400g; Απλά θέλω μνήμη 16GB σίγουρα .

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Geothekiller είπε

Μα σου λέω στα βάζουν δωρεάν στο digital master. Μπες στο σάιτ τους το λένε κιόλας. Δεν καταλαβαίνω που κολλάς φίλε μου. Στο είπα γιατί λες δεν μπορείς να τα περάσεις. Οπότε σου λύνει τα χέρια αυτό. 

Παρτους τηλ αν θες να βεβαιωθεις. Απλά κατά 99,9% το κάνουν. 

Nαι έχεις απόλυτο δίκιο. Το είδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ 😃😃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...