skiabox Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MikeKata είπε Δεν το έλεγα για το υλικό, αλλά για το support. Όπως και να το κάνουμε, όμορφο το Mac, αλλά δεν έχει το gaming library των Windows επ'ουδενί... Και φυσικά όσο ωριμάζει το cloud gaming τότε από οποιoδήποτε mac μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε game των windows. Εγώ για παράδειγμα είμαι founder member του Geforce Now. 1 λεπτό πριν, MetroStar είπε Επιστροφή στις ρίζες για την Microsoft, επικεντρώνεται επιτέλους σε αυτό ξέρει να κάνει καλύτερα, στο να κλέβει Αυτό ισχύει γενικά στην πληροφορική. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από skiabox 1
MetroStar Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, skiabox είπε Αυτό ισχύει γενικά στην πληροφορική. Το ξέρω, δε με πειράζει να κλέβουν ο ένας απ' τον άλλον. Μακάρι να κλέβουν όλοι από όλους και να δίνουν περισσότερες δυνατότητες στον χρήστη. Για παράδειγμα η Apple κατέκλεψε αισχρά το session view του Ableton στο τελευταίο Logic Pro 10.5 και το δίνει και ως δωρεάν αναβάθμιση. Με χάλασε; Καθόλου!
MikeKata Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, skiabox είπε 17 λεπτά πριν, MikeKata είπε το support. Όπως και να το κάνουμε, όμορφο το Mac, αλλά δεν έχει το gaming library των Windows επ'ουδενί... Και φυσικά όσο ωριμάζει το cloud gaming τότε από οποιoδήποτε mac μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε game των windows. Εγώ για παράδειγμα είμαι founder member του Geforce Now. Δε με ελκύει το cloud gaming. Και όσον αφορά το "Games as a Service" και όσον αφορά το απίστευτο latency που έχει σε σχέση με το local. Τουλάχιστον όχι για τα επόμενα 5 χρόνια όπως δείχνει η κατάσταση. Τώρα αν γίνει θαύμα και αλλάξει κάτι, ίδωμεν... Άλλωστε, Linux προτιμώ σαν πλατφόρμα. Αν γινουν τα games OS agnostic, θα έχω ένα λόγο λιγότερο να χρησιμοποιώ Windows
skiabox Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, MikeKata είπε Δε με ελκύει το cloud gaming. Και όσον αφορά το "Games as a Service" και όσον αφορά το απίστευτο latency που έχει σε σχέση με το local. Τουλάχιστον όχι για τα επόμενα 5 χρόνια όπως δείχνει η κατάσταση. Τώρα αν γίνει θαύμα και αλλάξει κάτι, ίδωμεν... Άλλωστε, Linux προτιμώ σαν πλατφόρμα. Αν γινουν τα games OS agnostic, θα έχω ένα λόγο λιγότερο να χρησιμοποιώ Windows Πάντως το Geforce Now σε σχέση με πριν μερικούς μήνες που ξεκίνησε είναι μέρα με τη νύχτα πάντως! 1
Exoskeletor Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Γιατί δε φτιάχνει την αναζήτηση στο σταρτ μενου να.. Δουλεύει? Και φτιάχνει μετα και αυτα 1 1
KilliK Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) πφφ, χρησιμοποιω εδω και χρονια το εξαιρετικο Executor ως launcher με πολλαπλα features: http://executor.dk/ Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από KilliK
nikaki71 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Dev1l είπε Σκέτη συγκίνηση.... Α ρε Apple πως σε πετσόκοψαν έτσ.... ώπα.... τι αντιγραφή είναι αυτή ρε ;;; 😂😂 Clopyright...
verylife78 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 αχ τα powertoys...αχ τα windows 95 !!! γυρισαμε 25 χρονια πισω στις παλιες καλες εποχες. τι clopy και mac, windows 95 και ξερο ψωμι...
masteripper Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexiko είπε Μακάρι να δουλεύει σωστά. Στο macbook ψάχνω ένα pdf στο φάκελο του onedrive και το βρίσκει άμεσα. Στην αναζήτηση των 10 παίρνω τα 3 μου και γυρνάω στο μακ ή το ψάχνω με το χέρι. Agent Ranshack και οι αναζητήσεις θα είναι γρήγορεεεες Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από masteripper
tsarouc Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Αν και εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το everething και είναι μοναδικό στο search (μόνο για αρχεία) και ότι ποιο γρήγορο υπάρχει αφού δημιουργεί database από όλους τους δίσκους μια φορά και μάλιστα σε χρόνο dt ας το δοκιμάσουμε και αυτό δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.
georgepppo Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, skiabox είπε Once you go Mac you never go back! Προσεχε μη σου σβησει 1
alexiko Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, masteripper είπε Agent Ranshack και οι αναζητήσεις θα είναι γρήγορεεεες Δηλαδή να πληρώσω έξτρα πρόγραμμα, ενώ στο μακ έχω πρόσβαση σε δευτερόλεπτα με συντόμευση στο πληκτρολόγιο;
tsagas_lr Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Στις 20/5/2020 στις 5:49 ΜΜ, skiabox είπε Πάντως το Geforce Now σε σχέση με πριν μερικούς μήνες που ξεκίνησε είναι μέρα με τη νύχτα πάντως! Πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα