Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω μια μητρική Gigabyte Z77-DS3H με τον i5-3570 και αυτη την στιγμή έχει 2x4gb RAM, οι οποίες πάνω γράφουν KHX1600C9D3B1, αλλά απο το dmidecode βλέπω διαφορετικό part number :

Part Number: 9905403-442.A00LF 

Με μια γρήφορη αναζήτηση που έκανα μαλλον και τα δύο αναφέρονται στο ίδιο μοντέλο.

Anyway, θέλω να αγοράσω 2 dimm ακομα απο 4gb, απλα τα πιο κοινά μοντέλα που βλέπω σε αγγελίες δεν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με τις δικές μου, αλλα π.χ. HyperX Fury 1600 κτλπ. Τι πρέπει να προσέξω;

Επίσης το dimm πάνω έγραφε 1.65V το οποίο νομίζω έχει σημασία.

Επεξ/σία από Alouvatar
typo
Δημοσ.

Οπωσδήποτε πρέπει να είναι 1.65v κ οι νέες μνήμες από εκεί κ πέρα είναι λίγο τζόγος. Εμένα πχ φαινομενικά ίδιες fury 1833mhz στη μητρικη μου δεν έπαιζαν (μάλλον άλλες φορές έβλεπαν 12gb άλλες 8gb) αλλά στη μητρική του αδελφού μου έπαιζαν κανονικά . Βέβαια τελικά πολλές μητρικές έχουν αλλεργία με 3 dim...

Τελικά έκανα τραμπα τις μνήμες κ τελείωσα αλλά για να είσαι σίγουρος αγοράζεις 2x 8gb κ πουλάς τις δικές σου 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε

Οπωσδήποτε πρέπει να είναι 1.65v κ οι νέες μνήμες από εκεί κ πέρα είναι λίγο τζόγος. Εμένα πχ φαινομενικά ίδιες fury 1833mhz στη μητρικη μου δεν έπαιζαν (μάλλον άλλες φορές έβλεπαν 12gb άλλες 8gb) αλλά στη μητρική του αδελφού μου έπαιζαν κανονικά . Βέβαια τελικά πολλές μητρικές έχουν αλλεργία με 3 dim...

Τελικά έκανα τραμπα τις μνήμες κ τελείωσα αλλά για να είσαι σίγουρος αγοράζεις 2x 8gb κ πουλάς τις δικές σου 

Σ' ευχαριστώ. Θα ψάξω λίγο ακόμα μήπως βρω ίδιες, αλλιώς μάλλον με βλέπω να κάνω αυτό που προτείνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...