Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ από εμάς νομίζουμε ότι μόνο τα φτηνά κινητά έχουν υψηλή ακτινοβολία, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την κατασκευή του κινητού αλλά και με τις συνθήκες λειτουργίας. Για παράδειγμα αν το έχουμε σε περιοχή με όχι και τόσο καλό σήμα ο πομποδέκτης του κινητού θα εκπέμπει σε πιο υψηλά επίπεδα για να ανταπεξέλθει, οπότε και η ακτινοβολία εκτινάσσεται. Μέτρησα λοιπόν τρεις συσκευές για να δω τι ακτινοβολία βγάζουν σε μικρή απόσταση, ίση με αυτήν που έχει κάποιος όταν βάζει το κινητό στο αυτί του για να μιλήσει. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ πιο υψηλά από ότι περίμενα, ειδικά αν λάβω υπόψη ότι τα Huawei P30 Pro είναι (ήταν) από τα κορυφαία κινητά της αγοράς. Φανταστείτε λοιπόν φτηνότερα κινητά με επίσημα υψηλό δείκτη SAR πώς θα αποδίδουν!

• Like 6
Δημοσ.

είναι σε mW/cm2 ενώ το SAR είναι σε Watt/Kg. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο το SAR, γι αυτό και έχω βάλει μελέτες που αναφέρονται σε mW/cm2 όπως μέτρησα. 

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν καν οτι τα κινητα ειναι ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ και τι σημαινει αυτο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hardware Busters είπε

είναι σε mW/cm2 ενώ το SAR είναι σε Watt/Kg. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο το SAR, γι αυτό και έχω βάλει μελέτες που αναφέρονται σε mW/cm2 όπως μέτρησα. 

Τότε εκείνο που έπιασε 10 μιλιβατ πχ, πόσο έπρεπε να πιάσει το πολύ; Αυτό δεν εξηγείς στο βίντεο.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να αντιπαραβάλεις αποτελέσματα SAR με τις μετρήσεις που πήρα εγώ, γιατί το ένα αναφέρεται σε ακτινοβολία ανά κιλό και το άλλο ανά επιφάνεια. Καταρχήν για να μετρήσω SAR πρέπει να έχω το ειδικό chamber και την προσομοίωση του ανθρώπινου σώματος (κεφαλιού και χεριού). Γι'αυτό μέτρησα σε mW/cm2 και αναφέρω επίσημες μελέτες που έγιναν και δείχνουν τι ζημιά προκαλούν διάφορα επίπεδα mW/cm2. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου πολυ ωραιο το βιντεο σου. Αν δεν σου κανει κοπο περνα και προτεινε καποιο κινητο με ελαχιστο sar που ψαχνω στο θεμα μου. Βεβαια αυτο λιγο με το φτηνο δεν μπορω να καταλαβω. Δηλαδη δεν υπαρχουν κινητα και φτηνα και με χαμηλο sar;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/741896-αναζητηση-για-αγορα-κινητου-με-τον-χαμηλοτερο-δεικτη-ραδιενεργειας/page/2/

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για το χρόνο σου, δοκίμασε αν θες και με ενσύρματο Hands free πόσο έχει και το airplane mode αν εκπέμπει από περιέργεια.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...