Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής : Σ περίπτωση που αγοράσω κάποιο κινητό όχι EU δλδ με αγγλικό μενού και φορτιστή δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα;

Δεν αλλάζει η γλώσσα του μενού και όσον αφορά το φορτιστή με ένα αντάπτορα δεν λύνω το πρόβλημα μου 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το μόνο βασικό είναι να υποστηρίζει την B20 (την 800 μπάντα) γιατί αλλιώς θα έχεις θέμα με το σήμα του κινητού. Τώρα για τις τροφοδοσίες φαντάζομαι πως δεν υπάρχει θέμα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δες τι φορτιστή έχει από κανένα review και δες και ένα ευρωπαϊκό μοντέλο για να δεις αν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αλλά από τι θυμάμαι από παλιότερα εφόσον η Αγγλία έχει 230V λογικά θέμα δεν υπάρχει. Ποιο κινητό είναι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeR1_700 είπε

Το μόνο βασικό είναι να υποστηρίζει την B20 (την 800 μπάντα) γιατί αλλιώς θα έχεις θέμα με το σήμα του κινητού. Τώρα για τις τροφοδοσίες φαντάζομαι πως δεν υπάρχει θέμα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δες τι φορτιστή έχει από κανένα review και δες και ένα ευρωπαϊκό μοντέλο για να δεις αν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αλλά από τι θυμάμαι από παλιότερα εφόσον η Αγγλία έχει 230V λογικά θέμα δεν υπάρχει. Ποιο κινητό είναι?

To iphone 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τι καταλαβαίνω δεν είναι Αγγλικό το iphone απλά το παίρνεις από Αγγλία, έχει την B20 πάντως.

Τα iphone είναι από Αμερική, Κίνα και Ευρώπη από τι βλέπω στο kimovil.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Από τι καταλαβαίνω δεν είναι Αγγλικό το iphone απλά το παίρνεις από Αγγλία, έχει την B20 πάντως.

Τα iphone είναι από Αμερική, Κίνα και Ευρώπη από τι βλέπω στο kimovil.

Από κατάστημα στην Ελλάδα θα το πάρω απλά μου είπε ότι δεν είναι EU έκδοση και έχει αγγλικό μενού. Δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί όσον αφορά την γλώσσα του κινητού και τη λειτουργία του στην Ελλάδα για αυτό ρώτησα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε

Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος για σιγουριά γιατί με iphone δεν ασχολούμαι για να ξέρω τι παίζει.  

Thanks

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

https://gr.pcmag.com/smartphones/31717/prosokhe-uparkhoun-3-diaphoretikes-ekdoseis-gia-kathe-montelo-tou-iphone-11

Ρώτα τον πωλητή ποιο μοντέλο είναι (Πχ A2111, A2223, κτλ) και επικοινώνησε με την Apple τηλεφωνικώς (00800 4414 5417) ώστε να σου λυθεί οποιαδήποτε απορία σχετικά με λειτουργία, εγγύηση κτλ)

Δημοσ.
22 ώρες πριν, zaccki είπε

Ρίξε μια ματιά εδώ:

https://gr.pcmag.com/smartphones/31717/prosokhe-uparkhoun-3-diaphoretikes-ekdoseis-gia-kathe-montelo-tou-iphone-11

Ρώτα τον πωλητή ποιο μοντέλο είναι (Πχ A2111, A2223, κτλ) και επικοινώνησε με την Apple τηλεφωνικώς (00800 4414 5417) ώστε να σου λυθεί οποιαδήποτε απορία σχετικά με λειτουργία, εγγύηση κτλ)

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...