raul7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είδα amd fanboy να την πέφτει στον ts για το θέμα των θερμοκρασιών που λες @Eloy. Πέσιμο ήταν, αλλά μάλλον για πιθανό trolling λόγω πολλών διαφορετικών θεμάτων και όχι για να υπερασπιστεί την amd όπως αφήνεις να εννοηθεί, αυτό εννοώ όταν λέω δεν είδα το πέσιμο των fanboys που περιγράφεις. (Εντωμεταξύ κι εγώ έλεγα στον ts σε άλλο θέμα να μην διστάσει να ανοίξει νέο θέμα αν έχει πρόβλημα με το cpu και το oc, τελικά τον έκαψα τον άνθρωπο 😁) Και με μια βόλτα στο forum ή στο προφίλ του θα δεις τον lero να την πέφτει σε όλων των ειδών χρήστες και να ξεθάβει παλιότερα posts/comments ή απλά να κράζει αυτά που γράφουν όταν μυρίζεται trolling. (Btw ούτε εγώ ξέρω κάποιον από τους 2!) 1
leros2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) (Με μια επιφύλαξη, δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά με τόσο κίνηση εδώ μέσα) Να αναφέρω ότι του συγκεκριμένου σβήστηκαν θέματα για τον κλασσικό λόγο του Ανοίγω 22 θέματα για το αν θα βγει ο ήλιος από την ανατολή... Φρέσκο παράδειγμα αλλου καψερου... Θέμα 2 σελίδων απαντησεων Και καπάκι νέο θέμα για να μη χαλάσει το άλλο λες και μιλάνε για κάτι διαφορετικό : Προφανώς και δεν με απασχολεί αν είναι ryzen η Intel η cyrix ο επεξεργαστής.... Δεν ήταν αυτός ο λόγος.. Στις 29/5/2020 στις 8:30 ΠΜ, Horn είπε Και εμείς τα λέμε στην επόμενη λαλακια που θα σκαρφιστεις εξυπνακια Όλα τα καλά παιδιά εδώ βλέπω, εσύ όταν βάλεις έστω και μια φώτο από τα 25 συστήματα που έχεις στήσει το τελευταίο καιρό, έλα να μου μιλήσεις. Καλά τα πας 164 μνμ έφτασες.. Well done Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από leros2004 2
nikos032 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) @leros2004 ρε φίλε και να είναι τρολ, τι ασχολείσαι τζάμπα ? μήπως είσαι fan της AMD ? Λες ότι δε σε απασχολεί αν είναι amd ή intel ο CPU αλλά quote θέματα μόνο με AMD κάνεις. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από nikos032
Kastriot Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, nikos032 είπε @leros2004 ρε φίλε και να είναι τρολ, τι ασχολείσαι τζάμπα ? μήπως είσαι fan της AMD ? Λες ότι δε σε απασχολεί αν είναι amd ή intel ο CPU αλλά quote θέματα μόνο με AMD κάνεις. Η ερώτηση δεν είναι αυτή.. είναι που οκ, τα τρολλς δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους. Οι αυτόκλητοι "troll hunters" όμως παίζει πραγματικά να υποφέρουν μέσα τους. Περιμένω λέρο (και πάσης φύσεως λέρους) με ποστ από το προφίλ μου λες και είναι μπάτσος ή εφοριακός ξέρω γω.
malakudi Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Στις 27/5/2020 στις 3:23 ΠΜ, grenable είπε Ακομα και αν ειναι ετσι οπως τα λες , ισως παλι δε θα επρεπε να πεις τιποτε . Ισως ναι υπαρχουν ατομα εκει εξω που εγειρουν θεματα γιατι θελουν λιγο προσοχη . Ας τους αγαπησουμε και αυτους . Αυτα και να βλεπεις τους αλλους απο τη θεση τους και να τους συναισθανεσαι για να δουμε ποτε καμια ασπρη μερα . Η απαντηση δεν ερχεται για να σε πληξει , αλλα να σε διδαξει . Αν εισαι εξυπνος δε θα θυμωσεις απο τα λογια μου , δες τι μπορεις να κερδισεις και προχωρα . Ωραία όσα λες αλλά θα μείνω σε αυτό το τελευταίο: αν κάποιοι ανοίγουν threads γιατί θέλουν προσοχή, καλά κάνει ο @leros2004 και τους την λέει. Εδώ είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ. Δεν είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Απαιτείται ένας στοιχειώδης σεβασμός σε αυτούς που έχουν παραπάνω γνώσεις και καλούνται να βοηθήσουν αυτούς που έχουν λιγότερες. Κανείς δεν αρνήθηκε τη βοήθεια. Άνοιξες το νήμα για το super overclocking και παραδέχθηκες ότι ήταν clickbait. Εδώ σου απαντήσαμε αλλά ένα like στις σωστές απαντήσεις δεν έδωσες. Δεν έχω δει τα άλλα νήματά σου αλλά από αυτά τα δύο θεωρώ ότι δεν επέδειξες τον απαραίτητο σεβασμό.Ο @leros2004 έχει 6000+ posts και 4500+ likes. Για να έχει τόσα likes κάτι σωστό κάνει στην κοινότητα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, malakudi είπε Ωραία όσα λες αλλά θα μείνω σε αυτό το τελευταίο: αν κάποιοι ανοίγουν threads γιατί θέλουν προσοχή, καλά κάνει ο @leros2004 και τους την λέει. Εδώ είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ. Δεν είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Απαιτείται ένας στοιχειώδης σεβασμός σε αυτούς που έχουν παραπάνω γνώσεις και καλούνται να βοηθήσουν αυτούς που έχουν λιγότερες. Κανείς δεν αρνήθηκε τη βοήθεια. Άνοιξες το νήμα για το super overclocking και παραδέχθηκες ότι ήταν clickbait. Εδώ σου απαντήσαμε αλλά ένα like στις σωστές απαντήσεις δεν έδωσες. Δεν έχω δει τα άλλα νήματά σου αλλά από αυτά τα δύο θεωρώ ότι δεν επέδειξες τον απαραίτητο σεβασμό.Ο @leros2004 έχει 6000+ posts και 4500+ likes. Για να έχει τόσα likes κάτι σωστό κάνει στην κοινότητα. Υπόψη ο σεβασμός κερδίζεται και σίγουρα δεν είναι μονάδα μέτρησης τα πόσα μηνύματα έχει ο άλλος ή τα πόσα χρόνια είναι σε μια ιστοσελίδα αλλά οι γνώσεις και η εμπειρία που έχουν σε κάποιο τομέα. Οι χρήστες που αξίζουν τον σεβασμό των υπολοίπων σε αυτήν την δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα πίστεψε με είναι μετρημένοι στα δάχτυλα δυστυχώς το ίδιο ισχύει και σε άλλες δημόσιες ιστοσελίδες/κοινότητες που έχουν φθείρει με τα χρόνια. Το αν υπάρχουν troll / fanboys (επειδή δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες σε ανθρώπους) ή κάποιοι χρήστες που επιζητούν προσοχή καλά κάνουν και υπάρχουν αλλά δεν είναι δουλειά κανενός μέλους να τα κυνηγάει υπάρχουν υπεύθυνοι οι οποίοι αυτών είναι η δουλειά τους τα μέλη η μόνη δουλειά που έχουν αν υποπέσει στην αντίληψη τους κάποιο μήνυμα που δεν είναι σωστό να πατήσουν την αναφορά του στους υπευθύνους
leros2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, nikos032 είπε @leros2004 ρε φίλε και να είναι τρολ, τι ασχολείσαι τζάμπα ? μήπως είσαι fan της AMD ? Λες ότι δε σε απασχολεί αν είναι amd ή intel ο CPU αλλά quote θέματα μόνο με AMD κάνεις. Μπαίνω και στα Intel θέματα για να τους κράξω Fan της τσέπης μου είμαι, και συμπαθώ αυτών που με κοροϊδεύει λιγότερο. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2020 από leros2004 2
Horn Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, leros2004 είπε (Με μια επιφύλαξη, δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά με τόσο κίνηση εδώ μέσα) Να αναφέρω ότι του συγκεκριμένου σβήστηκαν θέματα για τον κλασσικό λόγο του Ανοίγω 22 θέματα για το αν θα βγει ο ήλιος από την αναστολή... Φρέσκο παράδειγμα αλλου καψερου... Θέμα 2 σελίδων απαντησεων Και καπάκι νέο θέμα για να μη χαλάσει το άλλο λες και μιλάνε για κάτι διαφορετικό : Προφανώς και δεν με απασχολεί αν είναι ryzen η Intel η cyrix ο επεξεργαστής.... Δεν ήταν αυτός ο λόγος.. Όλα τα καλά παιδιά εδώ βλέπω, εσύ όταν βάλεις έστω και μια φώτο από τα 25 συστήματα που έχεις στήσει το τελευταίο καιρό, έλα να μου μιλήσεις. Καλά τα πας 164 μνμ έφτασες.. Well done Get a life που νομιζεις οτι ολοι τρολλαρουν η ανοιγουν θεματα επιτηδες για να τριγκαρουν εσενα.
grenable Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2020 στις 12:51 ΜΜ, malakudi είπε Ωραία όσα λες αλλά θα μείνω σε αυτό το τελευταίο: αν κάποιοι ανοίγουν threads γιατί θέλουν προσοχή, καλά κάνει ο @leros2004 και τους την λέει. Εδώ είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ. Δεν είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Απαιτείται ένας στοιχειώδης σεβασμός σε αυτούς που έχουν παραπάνω γνώσεις και καλούνται να βοηθήσουν αυτούς που έχουν λιγότερες. Κανείς δεν αρνήθηκε τη βοήθεια. Άνοιξες το νήμα για το super overclocking και παραδέχθηκες ότι ήταν clickbait. Εδώ σου απαντήσαμε αλλά ένα like στις σωστές απαντήσεις δεν έδωσες. Δεν έχω δει τα άλλα νήματά σου αλλά από αυτά τα δύο θεωρώ ότι δεν επέδειξες τον απαραίτητο σεβασμό.Ο @leros2004 έχει 6000+ posts και 4500+ likes. Για να έχει τόσα likes κάτι σωστό κάνει στην κοινότητα. Click bait παιδια μου , για να λαβω βοηθεια . Σας ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σας και συγνωμη για την απογοητευση . Μη παιρνεις ενα κομματι των οσων ειπα για να στησεις τη δικη σου ιστορια . Εβαλα δελεαστικο τιτλο - clickbait - για να μπει κανεις στον πειρασμο να δει περι τινος προκειται και να αφησει ενα διαφωτιστικο σχολιο . Ο τιτλος ηταν παραπλανητικος για αυτο το λογο Αυτο δε σημαινει οτι το thread εγινε διχως λογο . Οσο για το σεβασμο που λες , αν ο σεβασμος μετριεται με like μαλλον προερχομαστε απο δυο διαφορετικους κοσμους . Αλλα και παλι σε καποια μηνυματα εκανα , οπως επισης ευχαριστησα με γραπτη απαντηση στην πλειονοτητα των περιπτωσεων οσους συνεβαλαν . Επισης αν θεωρει καποιος οτι γινονται απο μερους αλλου threads χωρις λογο ας αναφερει τη δραστηριοτητα αυτη σε καποιον υπευθυνο που με τη σειρα του θα προχωρησει σε καποιες ενεργειες . Δεν ειναι δουλεια του καθενος να ερχεται σε αντιπαραθεση με τον οποιονδηποτε που ανοιγει ενα thread . Οσο για το αν ειναι site ψυχολογικης υποστηριξης σε διαβεβαιωνω οτι δεν χρειαζεται να γινει , γιατι ειναι με την ευρυτερη εννοια . Και αυτος που μπαινει να βοηθηθει θελει να βρει λυση στο υπαρκτο προβλημα του και ετσι να βρει ειρηνη , αλλα και αυτος που βοηθαει καλυπτει αλλες εσωτερικες του αναγκες που δε θα αναλυσω • δεν προκειται να απαντησω ξανα , και καλο θα ηταν κατεβει το post γιατι ματην το τραβαμε . Οσο για τον leros δεν τραβαω ζορι . Εγινε ο,τι εγινε . καλα να ειναι . Εχει τις αποψεις του , εχω τις δικες μου , τις εκφρασαμε , και δεν τρεχει τπτ . δε θα σκοτωθουμε για ενα thread . Ουτε εγω κερδιζω κατι ουσιαστικο , ουτε αυτος . Μπορω να παραδεχτω οτι ειναι ακομα και ετσι οπως τα λεει . Δεν εχει καμια σημασια . Εδω το δικιο μας δεν το βρισκουμε irl στο forum θα το επιζητησουμε ; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από grenable
XristosSp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Στις 30/5/2020 στις 2:13 ΠΜ, leros2004 είπε Φρέσκο παράδειγμα αλλου καψερου... Θέμα 2 σελίδων απαντησεων Επειδή νομίζω ότι κατηγορείται κάποιος άδικα και έτυχε και έπεσα πάνω στο θέμα. Ήμουν σε αυτήν την συζήτηση το παιδί που έφτιαξε το post δεν τρόλλαρε καθόλου. Άλλος έλεγε τα δικά του και συνέχιζε και επειδή είχε πλάκα εμείς του απαντάγαμε και έτσι ξεφτιλίσαμε το post του ανθρώπου μέχρι που κλειδώθηκε.
narta Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Καλα εκανε και ρωτησε. Ολες τις ερωτησεις και ολα τα θεματα. Υπαρχουν τα ατομα που μαθαινουν με ερωτησεις και αυτοι που μαθαινουν με μελετη. Δεν ειναι ολοι ιδιοι ουτε προκειται να γινουν. Ισως σε καποιον που τα εχει μαθει ολα "μονος του"¨μεσω μελετης και trial and error να φαινεται κουραστικο να απαντησει καν σε τετοιες ερωτησεις γιατι το πρωτο που του ερχεται στο μυαλο ειναι "faking use google biotch!" Και επισης αν δεν συμμετεχεις αρκετα στo forum ισως να παρεξηγεις ατομα και τον τροπο που μιλανε γιατι απλα ετσι ειναι. Αν το εκανε σε εμενα ο @leros2004 θα του ελεγα πολυ απλα να παει στην γωνια να κατσει με το ενα ποδι χοροπηδωντας γιατι θα αλλιως θα εκλανα προς την γενικοτερη κατευθυνση του. Το οποιο θα ηταν θανατηφορο μιας και ο κωλος μου ειναι στην λιστα με τα απαγορευμανα οπλα χημικου πολεμου της συνθηκης της Γενευης 🤣 Με λιγα λογια, chill your titties, εχουμε σοβαροτερα πραγματα να τα παρουμε κρανιο.
ilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Στις 29/5/2020 στις 9:41 ΠΜ, Eloy είπε Ναι... όποιος τολμάει να κάνει ερώτηση για θερμοκρασίες σε ryzen, για τα fanboys είναι εγκάθετος και εντεταλμένος... lol... το έχω συναντήσει κι αλλού... Θεϊκό συμπέρασμα από την όλη φάση πάλι. Βγάζει το speccy άκυρα reads, την "λέει" ο leros στον OP επειδή υποπτεύεται ότι ίσως είναι troll account (tbh 9 χρόνια troll account αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας), άρα ο leros κάνει fanboyism και damage control. 😁 Που να βάραγε όντως τα temps αυτά. Ποιος? H κλανιά ο 1200 με αστεία clocks και full soldered. Ούτε καν density της προκοπής δεν έχει στα 16nm της Glofo. Και αυτά τα temps με aftermarket ψύκτρα κιόλας, ούτε καν την wraith stealth που είναι bundled μέχρι και με τους 3600. 1
Eloy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ilos είπε Θεϊκό συμπέρασμα από την όλη φάση πάλι. Βγάζει το speccy άκυρα reads, την "λέει" ο leros στον OP επειδή υποπτεύεται ότι ίσως είναι troll account (tbh 9 χρόνια troll account αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας), άρα ο leros κάνει fanboyism και damage control. 😁 Που να βάραγε όντως τα temps αυτά. Ποιος? H κλανιά ο 1200 με αστεία clocks και full soldered. Ούτε καν density της προκοπής δεν έχει στα 16nm της Glofo. Και αυτά τα temps με aftermarket ψύκτρα κιόλας, ούτε καν την wraith stealth που είναι bundled μέχρι και με τους 3600. Εδώ που τα λέμε τώρα, η λύση είναι μία... Δεν είναι καλύτερα να παει να πάρει μια b450, να βάλει έναν 3600 και να πετάξει και 16 gb επάνω ? ( ) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Eloy
ilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Η λύση είναι το google.😁 Από εκεί και πέρα και review να ανεβάσει κάποιος για την καφετιέρα του εδώ μέσα θα αρχίσει το versus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα