zax21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 18/5/20 πήρα την εταιρία να ζητήσω fastpath , καθώς το ping μου στα games είναι μεταξύ 80-90 , μου είπαν ότι θα γίνει θα το δω κατευθείαν , σήμερα πήρα τηλ . τους είπα για το αίτημα κ μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια δυνατότητα fastpath ούτε σε αυτούς ούτε στον OTE ,( μουφα φαντάζομαι ) γιατί λέει η vdsl έχει ήδη χαληλο ping , του λέω ναι έτσι θα έπρεπε άλλα όταν εγώ είμαι 150 μετρά από τη καμπίνα άλλα είναι η καμπίνα 5-6 χιλιόμετρα από το κέντρο ( 'Αλιμος - Γλυφάδα ) έλα πες μου του λέω τι θα έπρεπε να έχω κ τι έχω , μου είπε να πάρω τηλ. όταν είμαι σπίτι για να περάσουν λέει ρυθμίσεις στο ρουτερ που ρίχνουν λέει το ping ( μουφα Νο2 )
zax21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Αφού μίλησα κ με τον τεχνικό δε μπορούσε φυσικά να κάνει κάτι , μου είπε μπας κ 1η Ιουνίου ξεφορτώσουν το δίκτυο μετά τα μέτρα κ δω διαφορά
koukis hlias Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, zax21 είπε Αφού μίλησα κ με τον τεχνικό δε μπορούσε φυσικά να κάνει κάτι , μου είπε μπας κ 1η Ιουνίου ξεφορτώσουν το δίκτυο μετά τα μέτρα κ δω διαφορά γενικότερα δεν το δίνουν ,προσπαθώ κανα χρόνο τώρα και δεν εχω βρει λύση αν πεσεις σε κανα τεχνικό και σου το βάλει θα εισαι τυχερός ,αλλά γενικα δεν το βάζουν γιατί τάχα τους χρεώνει ο οτε γιατί εκείνος πρέπει να το βάλει .
malias4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Παραξενο παντως, σε οτε 50αρα μια χαρα σου αλλαζουν σε fast χωρις μα κ μου 😊
koukis hlias Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, malias4 είπε Παραξενο παντως, σε οτε 50αρα μια χαρα σου αλλαζουν σε fast χωρις μα κ μου 😊 ναι επειδη ειναι δικα τους τα καφαο
malias4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 59 λεπτά πριν, koukis hlias είπε ναι επειδη ειναι δικα τους τα καφαο Καταλαβα , οντως πληρωνει τον οτε η βοντα δηλαδη η το λενε ετσι γιατι με τα με την σειρα της η βοντα πρεπει να πρηζει τον οτε να κανει την αλλαγη ;
zax21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μου είπαν ότι fastpath δεν κάνει ούτε ο ΟΤΕ πλέων σε vdsl (μουφα)
koukis hlias Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 16 ώρες πριν, malias4 είπε Καταλαβα , οντως πληρωνει τον οτε η βοντα δηλαδη η το λενε ετσι γιατι με τα με την σειρα της η βοντα πρεπει να πρηζει τον οτε να κανει την αλλαγη ; ξερω οτι το δηλωνουν και το κανει ο οτε το οτι πληρςνουν το εμαθα απο αλλο μελος σε παρομοιο θεμα δε ξερω κατα ποσο ισχυει 4 ώρες πριν, zax21 είπε Μου είπαν ότι fastpath δεν κάνει ούτε ο ΟΤΕ πλέων σε vdsl (μουφα) ο οτε κανει κανονικα εκτοσ και αν πεσεισ σε παπαρα τεχνικο 1
zax21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, koukis hlias είπε ξερω οτι το δηλωνουν και το κανει ο οτε το οτι πληρςνουν το εμαθα απο αλλο μελος σε παρομοιο θεμα δε ξερω κατα ποσο ισχυει ο οτε κανει κανονικα εκτοσ και αν πεσεισ σε παπαρα τεχνικο Εγώ λέω τι μου είπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα