unique798 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Εχω φτιαξει μια prepaid card της εθνικης και κανω τις περισσοτερες αγορες μου μεσο αυτης. Εχω κατεβασει μια εφαρμογη της εθνικης "i-bank pay" και την παρακολουθω απο εκει. Την Κυριακη το βραδυ στις 01:00 το βραδυ αγορασα κατι στα 13.94. Σημερα βλεπω στις συνναλαγες μου οτι χρεωθηκα το ιδιο ποσο στις 07:00 το πρωι. Φυσικα δεν εκανα καμια συνναλαγη εκεινη την ωρα καθως ημουν σπιτι. Να ανησυχώ ; Να παρω καποιο τηλ. στην Τραπεζα ;
asmilon Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Βλεπεις διπλη χρεωση ή οτι η συναλλαγη εγινε αλλη ωρα; Η Εθνικη σου δειχνει την ωρα/μερα που εγινε η εκκαθαριση απο τον εμπορο, οποτε θα δεις διαφορα σε σχεση με την πραγματικη ωρα που εκανες την συναλλαγη. 1
unique798 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Οπως ειπα απο την εφαρμογη του i-bank pay αντλω τις πληροφοριες, πιστευω θα εχω καλυτερη εικονα απο το σπιτι (ειμαι δουλεια) και το e-bank. Υ.Γ : εσβησα καποια στοιχεια.
asmilon Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Απο το NBG mobile banking app της Εθνικης βλεπεις δυο κινησεις ή μια; Τα 13,93 σου λειπουν απο το υπολοιπο σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Αν έχεις μόνο μια χρέωση, όπως αναφέρει και ο @asmilon, δεν είναι περίεργο, καθώς για κινήσεις μετά τις 00:00 ενημερώνεται το σύστημα το πρωί. Η Alpha Bank αντίστοιχα, για συναλλαγές μετά τις 00:00, στέλνει την ειδοποίηση ακριβώς στις 09:00 της επόμενης μέρας.
unique798 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Aπο e-bank βλεπω μονο μια χρεωση... Οποτε ολα καλα. Απο το app βλεπω 2 για αυτο κ το μπερδεμα. anyways, thx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα