Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει μια prepaid card της εθνικης και κανω τις περισσοτερες αγορες μου μεσο αυτης. Εχω κατεβασει μια εφαρμογη της εθνικης "i-bank pay" και την παρακολουθω απο εκει.

Την Κυριακη το βραδυ στις 01:00 το βραδυ αγορασα κατι στα 13.94. Σημερα βλεπω στις συνναλαγες μου οτι χρεωθηκα το ιδιο ποσο στις 07:00 το πρωι. Φυσικα δεν εκανα καμια συνναλαγη εκεινη την ωρα καθως ημουν σπιτι. Να ανησυχώ ; Να παρω καποιο τηλ. στην Τραπεζα ;

Δημοσ.

Βλεπεις διπλη χρεωση ή οτι η συναλλαγη εγινε αλλη ωρα; Η Εθνικη σου δειχνει την ωρα/μερα που εγινε η εκκαθαριση απο τον εμπορο, οποτε θα δεις διαφορα σε σχεση με την πραγματικη ωρα που εκανες την συναλλαγη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οπως ειπα απο την εφαρμογη του i-bank pay αντλω τις πληροφοριες, πιστευω θα εχω καλυτερη εικονα απο το σπιτι (ειμαι δουλεια) και το e-bank.

Υ.Γ :  εσβησα καποια στοιχεια.

a2.jpg

Δημοσ.

Απο το NBG mobile banking app της Εθνικης βλεπεις δυο κινησεις ή μια; Τα 13,93 σου λειπουν απο το υπολοιπο σου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχεις μόνο μια χρέωση, όπως αναφέρει και ο @asmilon, δεν είναι περίεργο, καθώς για κινήσεις μετά τις 00:00 ενημερώνεται το σύστημα το πρωί. Η Alpha Bank αντίστοιχα, για συναλλαγές μετά τις 00:00, στέλνει την ειδοποίηση ακριβώς στις 09:00 της επόμενης μέρας. 

Δημοσ.

Aπο e-bank βλεπω μονο μια χρεωση... Οποτε ολα καλα. 

Απο το app βλεπω 2 για αυτο κ το μπερδεμα.

anyways, thx.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...