bananasplit Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Καλημέρα.αγόρασα σήμερα το Android TV BOX mi s.ενώ το έβαλα και λειτουργεί κανονικά,βλέπω πως πολλές φορές όταν αλλάζω κανάλι στην cosmote,ενώ πχ πατάω 3 κλικ,αυτό κολλάει για μισό δευτερόλεπτο και μετά πάει 6-7 μακριά..υπάρχει κανείς που να το έχει αντιμετωπίσει;;
kostasbm Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 εχω το ιδιο ....αλλα δε καταλαβα τι εννοεις πατας 3 κλικ και παει 6-7 μακρυα....δεν αντιμετωπιζω θεματα με το κοντρολ.... καλα κοσμοτε πως βλεπεις???
bananasplit Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 για την κοσμοτέ έχω βάλει το app της νέας ottv..περνάς τους κωδικούς σου και παίζει κανονικά..Απλά μερικές φορές όταν κάνω 2-3 πατήματα πχ δεξιά,πάει 7-8,αντί για τα 2-3.. Επίσης,ξέρει κανείς πως το συνδέω με το magic remote της lg;;
kostasbm Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, bananasplit είπε για την κοσμοτέ έχω βάλει το app της νέας ottv..περνάς τους κωδικούς σου και παίζει κανονικά..Απλά μερικές φορές όταν κάνω 2-3 πατήματα πχ δεξιά,πάει 7-8,αντί για τα 2-3.. Επίσης,ξέρει κανείς πως το συνδέω με το magic remote της lg;; αυτά θα στα πει κάποιος με lg........παρε ενα bluetooth ποντικι για να μην κουραζεσαι με το κοντρολ....τα κανει ποιο απλα τα πραγματα
yazidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, λέω να το συνεχίσω από εδώ! Σήμερα αγόρασα και εγώ το box και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο ουσιαστικός λόγος αγοράς ήταν να μπορώ να έχω την εφαρμογή της Cosmote για να μπορώ να το παίρνω στο εξοχικό. Μια ερώτηση.. Απ'όσα διάβασα έρχεται με εγκατεστημένη την 8.1 έκδοση του Android. Μπορούμε να δούμε από κάπου μέσα στις ρυθμίσεις ποιά έκδοση έχει; Και επίσης, εσείς έχετε κάνει αναβάθμιση στην 9? Αξίζει? Είχα διαβάσει ανάμεικτα σχόλια, όπου σε άλλους πάει σφαίρα και σε άλλους ότι άρχισε να κολλάει το box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα