Zerg13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, TheoharrisT είπε Σωστός.. πάντως μαζεύει αξιόλογα χαρακτηριστικά για 300 euro και αυτή με VA panel, 4πύρηνο επεξεργασή και 2gb ram.. καθόλου άσχημα θα έλεγα.. Αυτη του θεματος τι εχει; Αυτο μας ενδιαφερει.
mcgerger Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Αυτη του θεματος τι εχει; Αυτο μας ενδιαφερει. Αυτή του θέματος έχει 2πύρηνο επεξεργαστή, αλλά δεν είναι άμεση η σύγκριση μεταξύ των 2 τηλεοράσεων διότι η 660 έχει Android ενώ η 600 έχει custom λειτουργικό το οποίο λογικά θα είναι πιο ελαφρύ αλλά με λιγότερες δυνατότητες από το Android. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από mcgerger
chocorello Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, mcgerger είπε Αυτή του θέματος έχει 2πύρηνο επεξεργαστή, αλλά δεν είναι άμεση η σύγκριση μεταξύ των 2 τηλεοράσεων διότι η 660 έχει Android ενώ η 600 έχει custom λειτουργικό το οποίο λογικά θα είναι πιο ελαφρύ αλλά με λιγότερες δυνατότητες από το Android. Πιστεύω η ερώτηση πήγαινε περισσότερο για το panel παρά για τα cpu cores.
Zerg13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, mcgerger είπε Αυτή του θέματος έχει 2πύρηνο επεξεργαστή, αλλά δεν είναι άμεση η σύγκριση μεταξύ των 2 τηλεοράσεων διότι η 660 έχει Android ενώ η 600 έχει custom λειτουργικό το οποίο λογικά θα είναι πιο ελαφρύ αλλά με λιγότερες δυνατότητες από το Android. Τι ακριβως δινουν παραπανω οι android τηλεορασεις; το netflix σε αυτη με custom θα παιρνει αναβαθμισεις; Θα λειτουργει γρηγορα;
TheoharrisT Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Τι ακριβως δινουν παραπανω οι android τηλεορασεις; το netflix σε αυτη με custom θα παιρνει αναβαθμισεις; Θα λειτουργει γρηγορα; To android λειτουργικό είναι σαφώς πιο ευέλικτο στα πάντα.. Απο players που μπορείς να κατεβάσεις και να παίζεις τα άπαντα απο ψηφιακά αρχεία , εφαρνογές iptv, , Kodi κτλ και γενικά φαντάσου μια πλήρη ελευθερία κινήσεων στα χέρια σου (ειδικά αν είσαι λίγο tech τύπος και καταπιάνεσαι με τέτοια..) Το τίμημα της android τv? Σαφώς πιο αργή, με κολλήματα , ίσως να απαιτεί κάποιες επανεκινήσεις.. γενικά είναι πιο "δυσκίνητο" λειτουργικό. Απο την άλλη η customia της κάθε εταιρείας εξασφαλίζει την συμβατότητα στην υπάρχουσα κατάσσταση .. Ναι σίγουρα θα παίζει τώρα netflix, youtube κτλ , αλλά αν αργότερα αλλάξει κάτι τότε η μόνη σου ελπίδα είναι η συνεχής υποστήριξη του μοτέλου σου απο την εταιρεία. (κάποιο firmware update για παράδειγμα). Πάντα τα custom λειτουργικά είναι σαφώς πιο ελαφριά στη χρήση.. Η άλλη λύση που έχεις είναι μια τηλεόραση με το δικό της λειτουργικό και ένα Tvbox android για να συνδυάζεις τους δύο κόσμους..
mcgerger Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε Τι ακριβως δινουν παραπανω οι android τηλεορασεις; το netflix σε αυτη με custom θα παιρνει αναβαθμισεις; Θα λειτουργει γρηγορα; Άργησα να σου απαντήσω και με κάλυψε ο φίλος TheoharrisT. Είναι περίπου όπως το Android στο κινητό, είναι ένα Λειτουργικό Σύστημα πολύ γνωστό, με καλή και ευρεία υποστήριξη και πολλές εφαρμογές, αλλά λίγο βαρύ. Οι άλλες τηλεοράσεις έχουν custom λειτουργικά συστήματα, ελαφριά μεν, όπως είπε και πριν ο φίλος, αλλά τα υποστηρίζουν μόνο οι ίδιοι και έχουν λίγες εφαρμογές. Μια χαρά θα δουλεύει το Netflix στην DP600, για όσο διάστημα το υποστηρίζει και το αναβαθμίζει η κάθε εταιρεία. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από mcgerger 1
NICK1982 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Πρόλαβα εγώ χθες βράδυ πήγα και παρέλαβα από Μαρούσι ηλεκτρονική παραγγελία την 43', εκείνη την ώρα ένας αγόραζε το δείγμα, γιατί είχαν εξαντληθεί όλες, από ότι μου είπε ο υπάλληλος ηταν συγκεκριμένα κομμάτια για promotion από τον εισαγωγέα. Θα την ανοίξω σημερα 1
mcgerger Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NICK1982 είπε Πρόλαβα εγώ χθες βράδυ πήγα και παρέλαβα από Μαρούσι ηλεκτρονική παραγγελία την 43', εκείνη την ώρα ένας αγόραζε το δείγμα, γιατί είχαν εξαντληθεί όλες, από ότι μου είπε ο υπάλληλος ηταν συγκεκριμένα κομμάτια για promotion από τον εισαγωγέα. Θα την ανοίξω σημερα Ωπα, δηλαδή τελείωσαν τα κομμάτια; Έλαβες e-mail για να την παραλάβεις και πόσες μέρες μετά από από την παραγγελία; Εγώ έκανα ηλεκτρονικά την παραγγελία στις 20/05 το πρωί για παραλαβή από το κατάστημα Αμαρουσίου και ακόμη δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση, ενώ έγραφε άμεσα διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα. Μυρίζομαι άκυρο... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από mcgerger
NICK1982 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Όχι δεν μου είχε έρθει μήνυμα για να παραλάβω, περνούσα και μπήκα να την δω, και αφού μου φάνηκε οκ τους είπα να την παραλάβω τώρα, οκ! Είχαν 3-4-5 κομμάτια κρατημένα για παραγγελίες από ότι ειδα
xristakits Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 2 hours ago, NICK1982 said: Όχι δεν μου είχε έρθει μήνυμα για να παραλάβω, περνούσα και μπήκα να την δω, και αφού μου φάνηκε οκ τους είπα να την παραλάβω τώρα, οκ! Είχαν 3-4-5 κομμάτια κρατημένα για παραγγελίες από ότι ειδα Μολις στησεις με το καλο, περιμενουμε εντυπωσεις
NICK1982 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 αρχη την έστησα,σαν πρώτη εικόνα μου φαίνεται πολύ καλη για τα λεφτά της, και από εικόνα και από ηχο, και ποιότητα πλαστικών πολύ καλύτερη από f&u turbo-x κλπ σε όλα. Ελληνικό μενού εύκολο. Λίγο πιο αργή στις εναλλαγές καναλιών από την lg που είχα. Δεν την έχω συνδέσει στο ίντερνετ. Αυτά για αρχη θα επανελθω 1
mcgerger Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Με γειά την τηλεόραση! Να ρωτήσω κάτι τεχνικό αν μπορείς να το ψάξεις, μήπως έχει ρύθμιση για HDMI Enhanced ή κάτι παρόμοιο (το οποίο είναι σχετικό με υποστήριξη 4K @ 60Hz και chroma 4:4:4) ? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από mcgerger
qwerty121 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, mcgerger είπε Με γειά την τηλεόραση! Να ρωτήσω κάτι τεχνικό αν μπορείς να το ψάξεις, μήπως έχει ρύθμιση για HDMI Enhanced ή κάτι παρόμοιο (το οποίο είναι σχετικό με υποστήριξη 4K @ 60Hz και chroma 4:4:4) ? Στις 21/5/2020 στις 10:50 ΠΜ, Zerg13 είπε Αυτη του θεματος τι εχει; Αυτο μας ενδιαφερει. Πήγα και την είδα στο MEDIAMARKT από κοντά για να την πάρω. Την είχαν στημένη και έπαιζε. Φαίνεται slim - προσεγμένη κατασκευή. Η γωνία θέασης είναι απαράδεκτη. Μόλις 15 μοίρες δεξιά ή αριστερά από το κέντρο και τα χρώματα αρχίζουν και ξεθωριάζουν έντονα λες και είμαστε στην εποχή των προ 20ετίας οθονών για λαπτοπ. Απαράδεκτο. Αν κάθεσε στην άκρη του καναπέ βλέπεις διαφορετική εικόνα από αυτόν στο κέντρο! Άκουσα ότι έχει va panel. Aπό πίσω της ήταν μια Lg UM7100 αν θυμάμαι καλά. Ήταν η μέρα με τη νύχτα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να πωλείται στα 100 ευρώ και όχι 200. Oι FU, TURBO, ARIELLI κτλ νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερες. Πλήρης απογοήτευση. Περίμενα περισσότερα από την TCL. 2
link67 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, qwerty121 είπε Πήγα και την είδα στο MEDIAMARKT από κοντά για να την πάρω. Την είχαν στημένη και έπαιζε. Φαίνεται slim - προσεγμένη κατασκευή. Η γωνία θέασης είναι απαράδεκτη. Μόλις 15 μοίρες δεξιά ή αριστερά από το κέντρο και τα χρώματα αρχίζουν και ξεθωριάζουν έντονα λες και είμαστε στην εποχή των προ 20ετίας οθονών για λαπτοπ. Απαράδεκτο. Αν κάθεσε στην άκρη του καναπέ βλέπεις διαφορετική εικόνα από αυτόν στο κέντρο! Άκουσα ότι έχει va panel. Aπό πίσω της ήταν μια Lg UM7100 αν θυμάμαι καλά. Ήταν η μέρα με τη νύχτα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να πωλείται στα 100 ευρώ και όχι 200. Oι FU, TURBO, ARIELLI κτλ νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερες. Πλήρης απογοήτευση. Περίμενα περισσότερα από την TCL. Δες αυτο, δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει παντως εχει διαφορα το VA με το IPS panel, τουλαχιστον στις γωνιες θεασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα