akarv Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας, Έχω μία απορία σχετικά με τα Deco. Αγορασα προχθές το Deco AC1200 με τις δυο μονάδες (για να δώσω σήμα σε δωμάτιο που δεν είχα καθολου σήμα). Εδω να ενημερώσω ότι έχω από γραμμή 200/20. Σύνδεσα την μία συσκευή με Ethernet στο Ρουτερ μου και ενώ λειτουργεί κανονικά και η δεύτερη συσκευή (στο δωμάτιο) το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ στο ρουτερ έχω μέσω WiFi μέχρι 155Mbps, στο Deco μου δίνουν και οι δύο συσκευές 90 με 95Mbps ή μια και 70 με 75Mbps ή δεύτερη. Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον η πρώτη συσκευή που είναι συνδεδεμένη με το ρούτερ, να δίνει ότι βλέπει από το ρουτερ ? τα χαρακτηριστικά του είναι: 300Mbps στα 2,4GHz & 867Mbps στα 5GHz.
Shin Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλησπέρα φίλε μου, Ψαχνόμουν σήμερα με τα deco και διάβασα κάπου στην tp-link ότι έχουν από default περιορισμό μέχρι 100mbps. Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του QoS και να τον αφαιρέσεις. Είμαι έτοιμος να τα αγοράσω γιατί έχω πρόβλημα με τα powerline TP-Link 8030. Έχω vdsl 100mbps και δίνουν μέχρι 60mbps.
Destination_Jaz Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καλημερα. Και εγώ έχω θέμα με το repeater. Είχατε καμία αλλαγή-βελτίωση στο θέμα γιατί δεν είναι και λίγη η μείωση.
Shin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 12:53 ΜΜ, Destination_Jaz είπε Καλημερα. Και εγώ έχω θέμα με το repeater. Είχατε καμία αλλαγή-βελτίωση στο θέμα γιατί δεν είναι και λίγη η μείωση. Καλησπέρα, τελικά αγόρασα τα deco m4 και έκανα μια χαρά την δουλειά μου. Στο pc που με ενδιέφερε να πιάνω το φουλ της vdsl, σε speedtest φτάνω τα 93mbps. Μέσω WiFi από laptop πιάνω 87mbps. Έλεγξε το σημείο που έχεις τοποθετήσεις το repeater, παίζει μεγάλο ρόλο. Στο application σου δίνει οδηγίες όταν το προσθέτεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα