SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Owen είπε Με εξωτερικό dvd πως ? Αφού δεν δέχεται cd/dvd Usb dvd φιλος 1
Owen Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Usb dvd φιλος Φίλε μου αφού αυτό προσπαθώ . Έχω κάνει usb bootable και δεν παίζει Άκυρο κατάλαβα τι εννοείς . Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Φιλε @SOCRATIS1000 δεν ξερω πως το ηξερες αλλα με usb dvd δουλεψε ευτυχως. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2020 από Owen 1
Nik1239 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, Owen είπε Φίλε μου αφού αυτό προσπαθώ . Έχω κάνει usb bootable και δεν παίζει Άκυρο κατάλαβα τι εννοείς . Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Φιλε @SOCRATIS1000 δεν ξερω πως το ηξερες αλλα με usb dvd δουλεψε ευτυχως. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας. Σε ένα ραμ και αρχαίο cpu καλύτερα να κρατούσες τα 7αρια ή να έβαζες κάνα Linux θα έχεις πολύ lag 1
micos000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 16 ώρες πριν, Owen είπε Φιλε @SOCRATIS1000 δεν ξερω πως το ηξερες αλλα με usb dvd δουλεψε ευτυχως. Με ποιον τρόπο έκανες το usb; Αν το έκανες με το rufus χωρίς να αλλάξεις την επιλογή στο patition scheme (από gpt σε mbr) τότε αυτός είναι μάλλον ο λόγος. Πως σου φαίνεται το netbook τώρα με τα 10άρια;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, micos000 είπε Με ποιον τρόπο έκανες το usb; Αν το έκανες με το rufus χωρίς να αλλάξεις την επιλογή στο patition scheme (από gpt σε mbr) τότε αυτός είναι μάλλον ο λόγος. Πως σου φαίνεται το netbook τώρα με τα 10άρια; Εχω κανει απειρα φορματ σε παλια και νεα συστηματα ,και εχω δει τα παντα ,δεν ειναι απο αυτο[δηλαδη μπορει να ειναι mbr και παλι τιποτα].Πολλες φορες θελει συγκεκριμενη μαρκα στικακι η γιγα για να παρει μπρος ,και με ενα εξωτερικο dvd δουλευει . Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από SOCRATIS1000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα