Owen Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλησπέρα σας, Εχω ενα netbook το οποιο εχει windows 7(32bit) και θελω να του βαλω windows 10. Εχω φτιαξει ενα usb και το εκανα bootable ετσι ωστε να κανω format απο το usb γιατι δεν εχει θεση για cd. Η εγκατασταση φαινεται να ξεκιναει κανονικα αλλα μετα το βημα 'Αντιγραφη αρχειων των Windows' κολλαει στο επομενο βημα στο 'ετοιμασια αρχειων για εγκατασταση' στο 1% . Το ιδιο usb εχει χρησιμοποιηθει και σε αλλο υπολογιστη για format οποτε λογικα δεν εχει προβλημα Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων
zx1234r Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Έχεις σβήσει όλα τα διαμερισματα του δίσκου και πας για νέα εγκατάσταση σε νέο volume?
Owen Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Έχεις σβήσει όλα τα διαμερισματα του δίσκου και πας για νέα εγκατάσταση σε νέο volume? Διαμορφωση εχω κανει στο πρωτο διαμερισμα και το επελεξα να γινει εκει η εγκατασταση
zx1234r Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Αν σβήσεις όλα τα διαμερίσματα? Σε αφήνει? Ή υπάρχουν partitions που έχουν δεδομένα που δεν θες να χάσεις?
Owen Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Να δοκιμάσω λες να τα σβήσω όλα ? Έχει 4 συνολικά αλλά μόνο στο πρώτο μπορεί να γίνει εγκατάσταση . Δεν με νοιάζουν τα αρχεία
zx1234r Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Για μένα δεν υπάρχει νόημα να τα αφήσεις. Αν όντως δεν έχεις αρχεία, σβήσε όλα τα Partitions και ξεκίνα εγκατάσταση σε νέο. Δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα.
Owen Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, zx1234r είπε Πιθανόν να είναι θέμα ελεύθερου χώρου. Το δοκίμασα δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα . Είναι κολλημένο στο 1% . Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσουμε ? Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από Owen
Owen Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Εφόσον δεν είχε θέμα με τα Windows 7 γιατί να έχει με τα 10? Η μνήμη είναι 1GB αλλά δεν έχει θέμα για εγκατάσταση σε 32bit 1
micos000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως 10άρια με ένα γίγα και σε (φαντάζομαι) atom 1000άρι, πιστεύω ότι σε κανά μήνα θα το πετάξεις από το παράθυρο. Καλύτερα ένα lubuntu ή xubuntu. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από micos000 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, Owen είπε Εφόσον δεν είχε θέμα με τα Windows 7 γιατί να έχει με τα 10? Η μνήμη είναι 1GB αλλά δεν έχει θέμα για εγκατάσταση σε 32bit Ξανακανε φορματ το στικακι,βαλε το στικακι σε αλλη usb port , δοκιμασε αλλο στικακι [μπορει να εχει καποια συμβατοτητα το εχω δει],διαφορετικα τρεξε με εξωτερικο dvd την εγκατασταση η απο του λαπτοπ αν δουλευει[λογικα παλιο θα ειναι δυσκολο να δουλευει].Αν ολα αποτυχουν ειναι σκληρος
Owen Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Ξανακανε φορματ το στικακι,βαλε το στικακι σε αλλη usb port , δοκιμασε αλλο στικακι [μπορει να εχει καποια συμβατοτητα το εχω δει],διαφορετικα τρεξε με εξωτερικο dvd την εγκατασταση η απο του λαπτοπ αν δουλευει[λογικα παλιο θα ειναι δυσκολο να δουλευει].Αν ολα αποτυχουν ειναι σκληρος Με εξωτερικό dvd πως ? Αφού δεν δέχεται cd/dvd
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Φανταζομαι οτι εχεις και αλλο pc/laptop που ετοιμαζεις στο στικακι. Δες εδω https://www.hdsentinel.com/usbboot.php ετοιμασε το bootable usb με το hard disk sentinel και χρησιμοποιησε το για να δεις την κατασταση του δισκου στο netbook. Με 1GB ram ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο δισκος δεν ειναι στα καλα του απο το πολυ swapping/paging.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα