Tzini_Gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 καλησπερα, ειμαι γραμμενος σε ενα course το lloyds maritime academy με θεμα το marine engineering. καθως ειμαι στην 2η εργασια, θα ηθελα να μου πει καποιος αν ειναι διαθεσιμος να αναλαβει να κανει την εργασια αντι εμου - φυσικα με το αζημιωτο.. συνολικες λεξεις ειναι στις 2500 (γυρω στις 7 σελιδες (?)) λιγα λογια για το θεμα... ειναι ενα conteinerαδικο οπου γινεται ενα blackout στην d/g και μενει το πλοιο χωρις power 30 lepta.. θελουμε τι βηματα θα ακολουθησουμε ωστε οταν κανουμε το attendance για να γινει το inspection, ktlp και σαν 2ο σταδιο, θελουμε ενα official report για τους managers που θα περιγραφουμε ποιο ειναι το root cause, τι components πρεπει πιθανον να αλλαχτουν κτλπ. Οποιος γνωριζει κατι ή μπορει να το αναλαβαει (με το αζημιωτο παντα) ας μου στειλει pm για περισσοτερες πληροφοριες ευχαριστω
mp123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε καλησπερα, ειμαι γραμμενος σε ενα course το lloyds maritime academy με θεμα το marine engineering. καθως ειμαι στην 2η εργασια, θα ηθελα να μου πει καποιος αν ειναι διαθεσιμος να αναλαβει να κανει την εργασια αντι εμου - φυσικα με το αζημιωτο.. συνολικες λεξεις ειναι στις 2500 (γυρω στις 7 σελιδες (?)) λιγα λογια για το θεμα... ειναι ενα conteinerαδικο οπου γινεται ενα blackout στην d/g και μενει το πλοιο χωρις power 30 lepta.. θελουμε τι βηματα θα ακολουθησουμε ωστε οταν κανουμε το attendance για να γινει το inspection, ktlp και σαν 2ο σταδιο, θελουμε ενα official report για τους managers που θα περιγραφουμε ποιο ειναι το root cause, τι components πρεπει πιθανον να αλλαχτουν κτλπ. Οποιος γνωριζει κατι ή μπορει να το αναλαβαει (με το αζημιωτο παντα) ας μου στειλει pm για περισσοτερες πληροφοριες ευχαριστω Αμα θα γίνεις εσυ επιθεωρητής στο Lloyd’s Εγω θα γίνω αστροναύτης. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από mp123
george1807 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 55 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε καλησπερα, ειμαι γραμμενος σε ενα course το lloyds maritime academy με θεμα το marine engineering. καθως ειμαι στην 2η εργασια, θα ηθελα να μου πει καποιος αν ειναι διαθεσιμος να αναλαβει να κανει την εργασια αντι εμου - φυσικα με το αζημιωτο.. συνολικες λεξεις ειναι στις 2500 (γυρω στις 7 σελιδες (?)) λιγα λογια για το θεμα... ειναι ενα conteinerαδικο οπου γινεται ενα blackout στην d/g και μενει το πλοιο χωρις power 30 lepta.. θελουμε τι βηματα θα ακολουθησουμε ωστε οταν κανουμε το attendance για να γινει το inspection, ktlp και σαν 2ο σταδιο, θελουμε ενα official report για τους managers που θα περιγραφουμε ποιο ειναι το root cause, τι components πρεπει πιθανον να αλλαχτουν κτλπ. Οποιος γνωριζει κατι ή μπορει να το αναλαβαει (με το αζημιωτο παντα) ας μου στειλει pm για περισσοτερες πληροφοριες ευχαριστω Και πες ότι γίνεις μηχανικός λέμε τώρα. Αν αυτό το σενάριο γίνει στην πραγματικότητα, θα πάρεις τηλέφωνο να σου εξηγήσει αυτός που σου έγραψε την εργασία για το τι πρέπει να κάνεις; 2
thanasisxask Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, george1807 είπε Και πες ότι γίνεις μηχανικός λέμε τώρα. Αν αυτό το σενάριο γίνει στην πραγματικότητα, θα πάρεις τηλέφωνο να σου εξηγήσει αυτός που σου έγραψε την εργασία για το τι πρέπει να κάνεις; Σκέψου να ήταν πιλότος και να ζητούσε κάτι αντίστοιχο 🤣🤣🤣
peiraiask Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 φιλε μην πελαγωνεις. δες το αλλιως. οποιος θα αξιολογησει τις εργασιες προφανως εχει να διαβασει 10 η 50 η 100 εργασιεςσε 1 εβδομαφα η 3 μερες κλπ. προσπαθησε να βρεις κατι ετοιμο παρομοιο ως οδηγο κ βρες αντιστοιχους φοιτητες να βρειτε υλικο παρομοιες εργασιες κλπ. στην χειροτερη, κατσε Χ ωρες κ ξανα Ψ ωρες κ Ζ ωρες κλπ, διαβασε διαφορα σχετικα κ κοπανα 7 σελιδες η εστω 3! στον αξιολογητη. υπαλληλος ειναι των 1000ευρω οχι ο σουπερ κουνφου. μπορεις να ζητησεις υλικο,σιγουρα μπορουν να σου δωσουν η να βρεις. μαλλον μια χαρα μπορεις να τα πας. αν δεν καταλαβαινεις σχεδον τιποτα πχ, αυτοσχεδιασε με κοινη λογικη κ ναυτικους ορους κ με λιγο διαβασμα θα γραψεις ευκολα μπολικο πραγμα. αν σκεφτεις καποια στοιχειωδη κ κςτσεις κ τα γραψεις ωραια σιγουρα θα πιασεις ευκολα τη βαση. κ σαν βαρκα η κοτερο η Ιχ! να το δεις, κατι μπορεις να σκεφτεις για ελεγχο .μετα απο σβησιμο κινητηρα. καυσιμο, γεμνητριες,λαδια,λιπανση,προωση,ελικα, ψυξη, φωτα, ηλεκτρονικα, εξοπλ.ασφαλειας,επικοινωνιες, ασφ.πληρωματος, γεμιζουν οι παραγραφοι φορτιο, ασφαλεια φορτιου, πορεια στο λιμανι, πηδαλιο, κλπ κλπ, 1
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 αρχικα να ευχαριστησω τον καθενα σας για τα σχολια σας. Αποκει κ περα γιαυτους που λενε αν γινω επιθεωρητης κτλπ κτλπ να πω πως το χαρτι απλα το θελω για να ανεβω θεση γτ εκει ππθ βρισκομαι θελουν το χαρτι (μιας και τις δυνατοτητες τις εχω). Οσον αφορα το μνμ του peiraiask τον ευχαριστω για το μνμ. Να αναφερω οτι το πρωτο κομματι το χω κανει δλδ τι βηματα και τι ενεργειες πρεπει να κανω πριν το attendance. απλα κολλαω λιγο μετα για το report στους managers. Οπως κ να χει ξαναλεω οτι οποιος μπορει να αναλαβει τν εργασια με το αζημιωτο φυσικα ας μ στειλει πμ
mp123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε αρχικα να ευχαριστησω τον καθενα σας για τα σχολια σας. Αποκει κ περα γιαυτους που λενε αν γινω επιθεωρητης κτλπ κτλπ να πω πως το χαρτι απλα το θελω για να ανεβω θεση γτ εκει ππθ βρισκομαι θελουν το χαρτι (μιας και τις δυνατοτητες τις εχω). Οσον αφορα το μνμ του peiraiask τον ευχαριστω για το μνμ. Να αναφερω οτι το πρωτο κομματι το χω κανει δλδ τι βηματα και τι ενεργειες πρεπει να κανω πριν το attendance. απλα κολλαω λιγο μετα για το report στους managers. Οπως κ να χει ξαναλεω οτι οποιος μπορει να αναλαβει τν εργασια με το αζημιωτο φυσικα ας μ στειλει πμ Φιλε μου είσαι άσχετος με το αντικείμενο. Ευχαριστεις τον peiraiask. Εδώ σου λέει κατι μπορεις να σκεφτεις για ελεγχο .μετα αποσβησιμο κινητηρα. και. σαν βαρκα η κοτερο η Ιχ! να το δεις . Πρώτον άλλο κινητήρας άλλο γεννήτρια δεύτερο Αμα το δεις σαν βάρκα το πλοίο δεν ξέρεις τι σου γίνετε. Κοιτα δεν είμαι επιθεωρητής αλλά τυχαίνει να ξέρω ακριβως τι ζητάνε και πολυ καλά μάλιστα. Για αυτό ψάξε σε ειδικευμένα σάιτ στο εξωτερικό και όχι εδώ με τον κάθε άσχετο και ξερόλα που λέει ότι του κατέβει και εσυ νομίζεις πως ξέρει. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από mp123
peiraiask Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 οι μανατζερ θα λαβουν ενημερωση. αν βρεθουν βλαβες συγκεκριμ. μετα απο λιστα ελεγχων θα αναφερθουν. δηλ. τι ελεγχοι εγιναν κ τι διαπιστωθκε. μην περιμενεις απο καθηγητες να σου δινουν λιανα πραγματα κ να σου κανουν τη δουλεια ευκολη, ψαχνε κ ριχτους ο,τι βρεις παρα να περιμενεις σουπερ τελειοτητες. αφου εχει κλαταρει το παλικαρι κ ψαχνει να κλεισει την εργασια μεσα απο το ινσομνια σε 2 λεπτα τι να του πω; απο τις μπροσουρες κ ενημερωτικα προσπεκτους , κανονες κλπ υπαρχει υλικο. θα τη βρει την ακρη. δεν μπορει να βαλει ευκολα πλατη ο καθενας,θελει κοπο,χρονο προσπαθεια. καριερα. αν δυσκολευεται καποιος ας ριξει πεντε αραδες να ξεκινησει. νομιζω με ευχαριστησε απο ευγενεια, οχι οτι ταχα εδωσα καποια λυση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα