phanispal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Το τελείωσα κι εγώ, σε Classic difficulty σε συνδυασμό με Simulation. Το περίμενα πιο δύσκολο να πω την αλήθεια, ειδικά μερικά missions τα πέρασα με την πρώτη και εύκολα. Για παράδειγμα ξέφευγες πολύ εύκολα απ' την αστυνομία, καμία σχέση με το πρώτο. Ακόμα και τον περιβόητο αγώνα τον έκαναν πιο εύκολο απ' το original. Όχι ότι είναι απαραίτητα κακό, απλά για το δυσκολότερο επίπεδο περίμενα κάτι πιο challenging. Καλό remake, αλλά όχι στα επίπεδα του RE2.
just getting started Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Καλά, παρά ήταν δύσκολο να ξεφύγεις από την αστυνομία στο πρώτο. Κατά την εμπειρία μου πιο δύσκολο ήταν να ξεφύγεις από την αστυνομία παρά ο αγώνας, γιατί συνήθως σε έπιαναν σε κάτι σάπια αυτοκίνητα με άθλιο κινητήρα Πάντως διαβάζω ακόμα και τώρα για τον αγώνα και πόσο δύσκολος ήταν, αλλά εγώ θυμάμαι πριν μια δεκαετία που το έπαιξα τον έβγαλα στην δεύτερη προσπάθεια χωρίς να έχω ιδέα από αγωνιστικές γραμμές κλπ σαν πιτσιρίκι τότε Ίσως βοήθησε που είχα manual ταχύτητες οπότε και κέρδιζα στροφές; Δεν ξέρω... Πάντως θεωρώ τώρα αν το ξανά έβαζα θα τερμάτιζα με την πρώτη.
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Ο χειρισμός ήταν πολύ δύσκολος στο πρώτο, έκανε τετ-α-κε για πλάκα, συν ότι τους πρώτους έφτυνες αίμα για να τους περάσεις. Βασικά έπρεπε να κάνεις σχεδόν τέλειους γύρους, ενώ στο remake συγχωρούνται και λάθη. Αν εξοικειωνόσουν με το χειρισμό είχες ελπίδες, απλά αυτό έπαιρνε χρόνο.
just getting started Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Τώρα έχω αμφιβολίες για αν το πέρασα όντως Το σκέφτομαι μέχρι να έρθει η παραγγελία από το πλαίσιο να βάλω το original μόνο και μόνο για τον αγώνα...
ilos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, phanispal είπε Ο χειρισμός ήταν πολύ δύσκολος στο πρώτο, έκανε τετ-α-κε για πλάκα, συν ότι τους πρώτους έφτυνες αίμα για να τους περάσεις. Βασικά έπρεπε να κάνεις σχεδόν τέλειους γύρους, ενώ στο remake συγχωρούνται και λάθη. Αν εξοικειωνόσουν με το χειρισμό είχες ελπίδες, απλά αυτό έπαιρνε χρόνο. Βασικά από ότι θυμάμαι στο original έπαιξα τις πρώτες 2-3 φορές και δεν βγήκα πρώτος, ειδικά αν δεν έκανες άριστη εκκίνηση δε τους έφτανες ποτέ μετά. Και μετά άρχισα να κόβω δρόμο από τα μισά της πίστας που είχε έναν χωματόδρομο και έβγαινα πρώτος για πλάκα.😁 The mafia way. 2
phanispal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Το 2002 που έπαιζα δεν ήξερα ότι υπήρχε shortcut, οπότε είχαν χρειαστεί πάμπολλες προσπάθειες. Βασικά διαβάζω ότι βγήκε patch αργότερα που έκανε τον αγώνα πιο εύκολο. Ούτε αυτό το θυμάμαι να πω την αλήθεια. Αλλά τι ψάχνεις τώρα για 18 χρόνια πριν..
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, phanispal είπε Το 2002 που έπαιζα δεν ήξερα ότι υπήρχε shortcut, οπότε είχαν χρειαστεί πάμπολλες προσπάθειες. Βασικά διαβάζω ότι βγήκε patch αργότερα που έκανε τον αγώνα πιο εύκολο. Ούτε αυτό το θυμάμαι να πω την αλήθεια. Αλλά τι ψάχνεις τώρα για 18 χρόνια πριν.. Με μία λέξη: NEOOBS
zaratustra Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Φοβερό remake. Και κυρίως η hangar 13 δείχνει πως μπορείς να δώσεις ένα είδος software ray tracing στο λαό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό είναι Mafia, Αμερικανο-Ιταλιάνος, καμπαρτίνα, καπέλο και thompson. Ας ελπίσουμε το Mafia 4 να συνεχίσει σ' αυτό το στυλ και όχι στο στυλ του αποτυχημένου Mafia 3.
just getting started Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Από ότι διαβάζω γενικά όμως, δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του 3, αλλά το υπερβολικά βαρετό gameplay loop Αν και δεν έχω προσωπική άποψη γιατί, παρόλο που αγόρασα την τριλογία remake, δεν έχω ξεκινήσει κανένα ακόμα Έχω παίξει όμως το original mafia και το είχα βρει φανταστικό, παρά την ηλικία του.
firepc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Τσιπμησα την trilogy και ξεκιναω απ το πρωτο Ελπιζω να μην μου χαλασει τις αναμνησεις του original 2
firepc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Τελειωσα το Remake. Στο πρωτο μισο δεν λεει και πολλα απο gameplay. Στο δευτερο μισο παιρνει τα πανω του, ειδικα στο τελος. Γενικα μπορεις να το πεις και μια καλη μεγαλη ταινια
firepc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Τελος και το Μ2 Ειναι λιγο κατωτερο του πρωτου. Ωραιο gameplay, περνας καλα, προς το τελος λιγο σου βγαζει την πιστη. Δεν μου αρεσε που παντου, σε καθε στενο, σε καθε τετραγωνο, σε καθε δρομο, εχει περιπολικο. Προς τα τελευταια μισιονς, εχει ενα που σε βαζει να εχεις το ποσο των 27.500$ για να πληρωσεις καποιον και πρεπει να κλεβεις μαγαζια κλπ. Ελεος. Σεναριακα εχει ολα τα κλισε απο τις μαφιοζικες ταινιες του χολιγουντ. Ολος ο Σκορσεζε μεσα σε αυτο το παιχνιδι ειναι 😆
phanispal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Είχε φάει uninstall το 2 μετά από λίγη ώρα όταν είχε βγει. Δε συζητάμε για το 3, εσείς μου θυμίζετε ότι υπάρχει.
firepc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Είχε φάει uninstall το 2 μετά από λίγη ώρα όταν είχε βγει. Δε συζητάμε για το 3, εσείς μου θυμίζετε ότι υπάρχει. γτ το εσβησες το 2? Το 3 το εχω στο προγραμμα, δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα