enable_your_mind Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 χα ναι μπερδευτικα και εγω οτι πηρες τον 3100 ... Δοκιμασες και με μια ραμ πανω και κανει το ιδιο ; Μηπως δεν εχει μπει καλα ο επεξεργαστης η το cpu fan ; επισης τσεκαρε και τα καλωδια απο το τροφοδοτικο οτι εχουν μπει καλα πανω στη mobo
GRat Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1. Ασε μόνο ένα ram stick στην μητρική και κάνε ενα clear cmos. 2.Δοκίμασε μια με το hdmi στην μητρική να δεις αν δίνει εικόνα, αν ναι μπαίνεις bios και αλλάζεις το primary output σε PCI-E που είναι η gpu και βάζεις το hdmi στην gpu.
grenable Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δεν ξερω αν ειναι αυτο φυσιολογικο . Στο καλωδιο της mobo λειπει ή ετσι μου φαινεται ενα υποδοχεας 2 λεπτά πριν, GRat είπε 1. Ασε μόνο ένα ram stick στην μητρική και κάνε ενα clear cmos. 2.Δοκίμασε μια με το hdmi στην μητρική να δεις αν δίνει εικόνα, αν ναι μπαίνεις bios και αλλάζεις το primary output σε PCI-E που είναι η gpu και βάζεις το hdmi στην gpu. Clear cmos ; συγνωμη δεν ξερω απο ορολογια . Εννοεις να βγσλω την παταρια της μητρικης;
GRat Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Βγάλε το ρεύμα πρώτα και μετά την παταρία και πάτα το κουμπί που ανοίγει τον υπολογιστή κανονικά μερικές φορές. Βάλε ξανα παταρία και ρεύμα και δοκίμασε να δεις αν ανάβει.
grenable Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, GRat είπε Βγάλε το ρεύμα πρώτα και μετά την παταρία και πάτα το κουμπί που ανοίγει τον υπολογιστή κανονικά μερικές φορές. Βάλε ξανα παταρία και ρεύμα και δοκίμασε να δεις αν ανάβει. Το εκανα . Ο, τι και πριν δλδ . Παταω εκκινηση . Ξεκιναει με πορτοκαλι ενδειξη παει κοκκινο μετα ασπρο και μετα πρασινο . Οταν το κανει αυτο σταματα να δουλευουν τα fan της γραφικων . Αμα βγαλω εντελως τις ραμ και κανω εκκινηση η μονη ενδειξη ειναι πορτοκαλι και τα fan της καρτας δουλευουν 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Δες αν πατάει καλά η cpu ,δοκίμασε μια μια τις μνήμες και το ρεύμα της κάρτας συνδεδεμένο. Το ρευμα τις καρτας ειναι καλα συνδεδεμενο . Δοκιμασα ολες τις πιθανες διαταξεις και οι ενδειξεις ειναι all over the place . Με μια καρτα ραμ με εβγαλε πορτοκαλι λαμπακι , με δυο με βγαζει πορτοκαλι , κοκκινο ασπρο και σταθεροποιειται στο πρασινο ( boot ) . Στην δευτερη περιπτωση μαλιστα σταματαν και τα fan της καρτας γραφικων . Αν δεν βαλω καθολου ραμ εχω φυσικα πορτοκακι λαμπακι , αλλα τα fan της καρτας δουλευουν . Τι να πω σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον . Θα τους παρω αυριο τηλεφωνο . Τελευταιος ελεγχο θα κανω στη cpu τωρα μηπως δεν την εχουν βαλει καλα .
Dark_Nightfall Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 40 λεπτά πριν, grenable είπε Το εκανα . Ο, τι και πριν δλδ . Παταω εκκινηση . Ξεκιναει με πορτοκαλι ενδειξη παει κοκκινο μετα ασπρο και μετα πρασινο . Οταν το κανει αυτο σταματα να δουλευουν τα fan της γραφικων . Αμα βγαλω εντελως τις ραμ και κανω εκκινηση η μονη ενδειξη ειναι πορτοκαλι και τα fan της καρτας δουλευουν Το ρευμα τις καρτας ειναι καλα συνδεδεμενο . Δοκιμασα ολες τις πιθανες διαταξεις και οι ενδειξεις ειναι all over the place . Με μια καρτα ραμ με εβγαλε πορτοκαλι λαμπακι , με δυο με βγαζει πορτοκαλι , κοκκινο ασπρο και σταθεροποιειται στο πρασινο ( boot ) . Στην δευτερη περιπτωση μαλιστα σταματαν και τα fan της καρτας γραφικων . Αν δεν βαλω καθολου ραμ εχω φυσικα πορτοκακι λαμπακι , αλλα τα fan της καρτας δουλευουν . Τι να πω σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον . Θα τους παρω αυριο τηλεφωνο . Τελευταιος ελεγχο θα κανω στη cpu τωρα μηπως δεν την εχουν βαλει καλα . Αν το πράσινο που λες αντιστοιχεί σε boot τότε λογικά έχει POSTάρει ,τσέκαρε τις συνδέσεις και τα καλώδια,ιδανικά αν έχεις speaker θα μας βοηθούσε.
grenable Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Αν το πράσινο που λες αντιστοιχεί σε boot τότε λογικά έχει POSTάρει ,τσέκαρε τις συνδέσεις και τα καλώδια,ιδανικά αν έχεις speaker θα μας βοηθούσε. Τσεκαρα και cpu . Μια χαρα ηταν βαλμενο . Εμπλεξα με παστες Μόλις τώρα, grenable είπε Τσεκαρα και cpu . Μια χαρα ηταν βαλμενο . Εμπλεξα με παστες Τωρα θα το τσεκαρω αυτο που λες
Dark_Nightfall Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, GRat είπε Δοκίμασες στο hdmi της μητρικής? Δεν έχει γραφικά ο επεξεργαστής. 1
grenable Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Δεν έχει γραφικά ο επεξεργαστής. Αδερφε bootare αλλα δεν λειτουργουν τα fan της καρτας γραφικων με αποτελεσμα να καινε τα heat pipes ? Ενω οταν δεν εχει ραμ λειτουργουν . Τωρα δλδ postare καμονικα ειμαι στα bios 3 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Δεν έχει γραφικά ο επεξεργαστής. Ελα ο επεξεργαστης δεν εχει γραφικα 1 λεπτό πριν, grenable είπε Αδερφε bootare αλλα δεν λειτουργουν τα fan της καρτας γραφικων με αποτελεσμα να καινε τα heat pipes ? Ενω οταν δεν εχει ραμ λειτουργουν . Τωρα δλδ postare καμονικα ειμαι στα bios Ελα ο επεξεργαστης δεν εχει γραφικα Εννοω postare
Dark_Nightfall Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, grenable είπε Αδερφε bootare αλλα δεν λειτουργουν τα fan της καρτας γραφικων με αποτελεσμα να καινε τα heat pipes ? Ενω οταν δεν εχει ραμ λειτουργουν . Τωρα δλδ postare καμονικα ειμαι στα bios Οι ανεμιστήρες δεν λειτουργούν γιατί η κάρτα δεν είναι σε full load,χωρίς ram είναι λογικό να γυρνάνε καθώς το pc ΔΕΝ κάνει post χωρίς αυτές. 1
grenable Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε Οι ανεμιστήρες δεν λειτουργούν γιατί η κάρτα δεν είναι σε full load,χωρίς ram είναι λογικό να γυρνάνε καθώς το pc ΔΕΝ κάνει post χωρίς αυτές. Κοιτα αμα αφησω το χερι για 10 sec θα εχω εγκαυμα που λεει ο λογος . Δεν μποτω να το κρατησω για 10 sec στα heat pipes της καρτσς και οι ανεμηστηρες δεν γυριζουν . Δεν ειναι περιεργο ;
Dark_Nightfall Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, grenable είπε Κοιτα αμα αφησω το χερι για 10 sec θα εχω εγκαυμα που λεει ο λογος . Δεν μποτω να το κρατησω για 10 sec στα heat pipes της καρτσς και οι ανεμηστηρες δεν γυριζουν . Δεν ειναι περιεργο ; Ε βάλε άλλη κάρτα για δοκιμή. 1
grenable Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Ε βάλε άλλη κάρτα για δοκιμή. Δεν εχω τωρς ειμαθ μεσα στα bios και δεν μπορω να βρω το usb για να κανω εγκατασταδη windows 10 λεπτά πριν, grenable είπε Δεν εχω τωρς ειμαθ μεσα στα bios και δεν μπορω να βρω το usb για να κανω εγκατασταδη windows Ολα καλα κανω εγκατασταση . Σε ευζαριστω παρα πολυ . 1 ώρα πριν, GRat είπε Δοκίμασες στο hdmi της μητρικής? Αδερφε δεν ξερω τι εγινε δοκιμασα ολες τις συμβουλες σας και μπορεσε να ποσταρει . Σε ευχαριστω και σενα !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις