Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας . Προσπαθω να εκκινησω τον υπλογιστη και αναβει ενα λαμπακι πανω στη μητρικη με πορτοκαλι χρωμα που αναγραφει απο κατω cpu dram . Ο υπολογιστης ειναι καινουριος και η μητρικη ονομαζεται asus rog strix b450f . 

Με λιγο ψαξιμο ειδα πως το πορτοκαλι λαμπακι σχετιζεται με τις ραμ και οχι με cpu . Δοκιμασα να τις αλλαξω θεση τπτ . Εβαλα μια μονο παλι τπτ . Δεν ανοιγει η οθονη . Ειναι το μοναδικο λαμπακι αναμμενο πανω στη μητρικη

Δημοσ.

Πιθανόν να χρειάζεται update το bios της μητρικής.  Εναλλακτικά δοκιμάζεις με ένα στικ ραμ και εναλλάσεις με το άλλο (υποθέτοντας ότι έχεις 2), σε διαφορετικά σλοτ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Πιθανόν να χρειάζεται update το bios της μητρικής.  Εναλλακτικά δοκιμάζεις με ένα στικ ραμ και εναλλάσεις με το άλλο (υποθέτοντας ότι έχεις 2), σε διαφορετικά σλοτ.

Πως θα το κανω update , ενα συστημα εχω ; Οι ραμ που χρησιμοποιω ειναι 2400  ddr4 hyper x .  Το περιεργο ειναι οτι οταν τις βαζω στις θεσεις α2 και β2 που οριζει το manual μου βγαζει αρχικα πορτοκαλι μετα κοκκινο , μετα ασπρο και καταληγει σε ασπρο λαμπακι . Οταν παλι τις βγαζω εντελως και κανω εκκινηση μου βγαζει μομο πορτοκαλι λαμπακι . Ελεος τα αγορασα απο e shop . Πως να κινηθω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες να μας πεις και το υπολοιπο συστημα σου να δουμε πως μπορουμε να βοθηθησουμε ;  Επισης εφοσον πηγες σε ryzen  γιατι πηρες  ram τοσο χαμηλης ταχυτητας ;

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.

Οταν αγορασα απο αυτους το pc(eshop) δεν πηρα καρτα γραφικων . Την καρτα την πηρα απο αλλου . Την βαζω προ 7 ημερων . Σημερα βαζω στο στικακι να περασω τα windows και τωρα αυτο . Μα καλα δεν βαζουν μια καρτα να ελεγξουν οτι το συστημα που εφτιαξαν λειτουργει ;  υποτιθεται οτι πρεπει να παραδωσουν ενα συστημα λειτουργικο .

Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε

Θες να μας πεις και το υπολοιπο συστημα σου να δουμε πως μπορουμε να βοθηθησουμε ;  Επισης εφοσον πηγες σε ryzen  γιατι πηρες τοσο χαμηλης ταχυτητας μνημης ;

Ryzen 3 1200 630 watt berlin thermaltake xfx rx 580 xxx eidition 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, grenable είπε

Οταν αγορασα απο αυτους το pc(eshop) δεν πηρα καρτα γραφικων . Την καρτα την πηρα απο αλλου . Την βαζω προ 7 ημερων . Σημερα βαζω στο στικακι να περασω τα windows και τωρα αυτο . Μα καλα δεν βαζουν μια καρτα να ελεγξουν οτι το συστημα που εφτιαξαν λειτουργει ;  υποτιθεται οτι πρεπει να παραδωσουν ενα συστημα λειτουργικο .

Ειχες ζητησει να στο στησουν αυτοι ; Γιατι δεν λες ακριβως απο οτι αποτελειται το συστημα.. αλλιως δεν μπορουμε να βοηθησουμε...

Δημοσ.

Μητρικη asus rog strix b450 f gaming 

Psu : thermaltake berlin 630 watt 

Ssd : wd green 240gb 

Hyperx fury 4gb ddr4 2400

Pcpu cooler coolermaster h410r 

Gpu xfx rx580 8gb xxx edition . Ναι αυτοι το εστησαν . Εγω εβαλα μονο την καρτα γραφικων και το cpu  cooler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, grenable είπε

Μητρικη asus rog strix b450 f gaming 

Psu : thermaltake berlin 630 watt 

Ssd : wd green 240gb 

Hyperx fury 4gb ddr4 2400

Pcpu cooler coolermaster h410r 

Gpu xfx rx580 8gb xxx edition . Ναι αυτοι το εστησαν . Εγω εβαλα μονο την καρτα γραφικων και το cpu  cooler

cpu? Δεν πηρες καν 2 σετ μνημες για dual channel  και διαλεξες  και 1 dim 4αρα με 2400....( χειροτερη επιλογη δεν ξερω αν μπορουσες να κανεις...)

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Να το δώσεις πίσω για έλεγχο.

12 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

cpu? Δεν πηρες καν 2 σετ μνημες για dual channel  και διαλεξες  και 1 dim 4αρα με 2400....( χειροτερη επιλογη δεν ξερω αν μπορουσες να κανεις...)

2Χ ραμ εχω παρει τις ιδιες 8 gb συνολικα . Ο ryzen ειναι ο ryzen 3 1200 του 2017

9 λεπτά πριν, GRat είπε

Την οθόνη την έχεις πάνω στην gpu η στο hdmi της μητρικής?

Στην gpu

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Δες αν πατάει καλά η cpu ,δοκίμασε μια μια τις μνήμες και το ρεύμα της κάρτας συνδεδεμένο.

Τωρα μου εχει πρασινο λαμπακι που με παραπεμπει στο BOOT

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...