Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MetroStar είπε

Realme, μακράν το πιο ηλίθιο όνομα μάρκας που έχω δει ποτέ.

Find X2 Pro...Η ακυρίλα της ακυρίλας

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@MetroStar ...αν το βλέπεις τόσο "βαθιά" πάω πάσο.

Προσωπικά, την δουλειά μου θέλω να κάνω, τις ανάγκες μου να υπερ-καλύπτω κ φυσικά χωρίς να πληρώνω τεράστιες περιουσίες για κάτι εντελώς αναλώσιμο

....κ ZerPhone™ να το έλεγαν, δεν θα με χαλαγε καθόλου.

Τα Zer δεν είναι κινητά, τα Zer είναι ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MetroStar είπε

Realme, μακράν το πιο ηλίθιο όνομα μάρκας που έχω δει ποτέ.

Pocophone

Le Eco/Le Phone

Zuk

Τωρα εχεις δει αλλα 3.

Επιπλεον και Redmi , που το βρίσκω ισάξιο και μαλλων πήγε να το "αντιγράψει" η realme..

Γενικά οι Κινέζοι -παρόλο που συζητάμε για σοβαρες εταιριες δισεκατομμυρίων- δεν δίνουν καθόλου σκέψη ουτε στα ονοματα, ουτε στα slogan που στην καλύτερη είναι βγαλμενα απο fortune cookies.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, panosk0 είπε

Φοβάμαι τιμές :

100 ευρώ το μήνα συνδρομή βονταφον με 1000 λεπτά προς όλους 5 γκικα 500 σμσ 600 προς βοφ για 2 χρόνια συν 300 ευρώ για την συσκευή.... 

χσχαχαχα κλαφτα Χαράλαμπος

99,99 Ευρώ τον μήνα με 45.000' ομιλίας (πρακτικά απεριόριστο) προς Ελλάδα και Ε.Ε. Απεριόριστο 4G internet προς Ελλάδα και Ε.Ε και 30GB προς Αλβανία FYROM etc (και 100' προς αυτές). 10.000 sms προς όλα τα δίκτυα εντός Ελλάδας και Ε.Ε. Vodafone Silver (μια χαρά συμβόλαιο έχω 😉)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, aigaias είπε

99,99 Ευρώ τον μήνα με 45.000' ομιλίας (πρακτικά απεριόριστο) προς Ελλάδα και Ε.Ε. Απεριόριστο 4G internet προς Ελλάδα και Ε.Ε και 30GB προς Αλβανία FYROM etc (και 100' προς αυτές). 10.000 sms προς όλα τα δίκτυα εντός Ελλάδας και Ε.Ε. Vodafone Silver (μια χαρά συμβόλαιο έχω 😉)

Και το λες φθηνό τώρα αυτό ;;

Ουσιαστικά πληρώνεις για πράγματα αχρειαστα ... 

Έλα πες την αλήθεια... Τι καταναλωση έχεις κάθε μήνα σ όλα ;;

Δημοσ.

Πολύ καλά τηλέφωνα αλλά γενικά ακριβά τηλέφωνα γι'αυτό και δημιούργησε την Realme (που είναι φτηνά και τουμπανιαρικα αλλά και να ανταγωνιστεί την Xiaomi-Redmi) η Vodafone φυσικά θα την απογειώσει σε τιμές στην Ελλάδα και μόνο, κάτι που όμως είναι αδιάφορο γιατί θα μπορείς να το φέρεις πιο φτηνά και από Ευρώπη και από Αμερική. Έχει γίνει πολύς χώρος στην αγορά λόγω των προβλημάτων της Huawei με τον Τραμπ και οι καρχαρίες μύρισαν αίμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aigaias είπε

Αγγλία έχεις απεριόριστα data, απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα SMS με 19,25 λίρες με διετές και 24 λίρες ετήσιο. Και αν ταξιδεύεις, έχεις 20GB από τα data σου εξωτερικό κάθε μήνα και 3.000 λεπτά για κλήσεις Αγγλία. Οι διαφορές είναι χαώδης. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική από κάθε άποψη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panosk0 είπε

Και το λες φθηνό τώρα αυτό ;;

Ουσιαστικά πληρώνεις για πράγματα αχρειαστα ... 

Έλα πες την αλήθεια... Τι καταναλωση έχεις κάθε μήνα σ όλα ;;

Λόγω εργασίας μιλάω πολύ και από data το ίδιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...