Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Oppo εδώ και καιρό προσπαθεί να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ευρωπαϊκή ήπειρο και η τελευταία της συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την Κινέζικη εταιρεία.

Σε επίσημη ανακοίνωση της, η Oppo έκανε γνωστό ότι θα συνεργαστεί με τον γνωστό πάροχο Vodafone σε επτά Ευρωπαϊκές χώρες, όπου μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της θα προσφέρει τις συσκευές της Κινέζικης εταιρείας με στόχο την «επιτάχυνση της υϊοθέτησης του 5G και την επέκταση της διαθεσιμότητας των προϊόντων Oppo».

Οι πρώτες χώρες, όπου στα καταστήματα της Vodafone θα υπάρχουν συσκευές της Oppo είναι η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Ολλανδία και η Τουρκία.

Εκτός από τα φυσικά καταστήματα, οι συσκευές της Oppo θα πωλούνται και μέσω του online store της Vodafone σε κάθε χώρα. Όσον αφορά στα μοντέλα, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από προσφορές και οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν μοντέλα από τις σειρές A και Reno μέχρι τα κορυφαία Find X2 και Find X2 Pro.

Αν και δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί τα online stores/ ιστοσελίδες και τα καταστήματα της Vodafone σε όλες τις παραπάνω χώρες, εντούτοις οι Ολλανδοί καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν το Find X2 Pro από τη Vodafone από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της Κινέζικης εταιρείας ενώ η Vodafone Ισπανίας προσφέρει το Oppo A9 (2020) δωρεάν με συμβόλαιο για νέους πελάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Insomnia, οι συσκευές της Oppo θα ξεκινήσουν να πωλούνται σταδιακά και σε άλλες χώρες το επόμενο διάστημα, στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Φοβάμαι τιμές :

100 ευρώ το μήνα συνδρομή βονταφον με 1000 λεπτά προς όλους 5 γκικα 500 σμσ 600 προς βοφ για 2 χρόνια συν 300 ευρώ για την συσκευή.... 

χσχαχαχα κλαφτα Χαράλαμπος

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σκεφτούμε ότι στην Ελλάδα η Voda έχει τις ΠΙΟ ακριβές τιμές

του ομίλου στην Ευρώπη , μήπως θα έπρεπε να φέρνει και τις συσκευές πρώτα στους Έλληνες;

Λέω εγώ τώρα..

PS: Στους τουρίστες που πάνε Τουρκία δίνει 20GB , 750λεπτα και 1000SMS με 10 ευρώ για 30 ημέρες.

https://www.vodafone.com.tr/en/holiday-pack.php

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε...

Επεξ/σία από Looter
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ και χρόνια:

αγοράζω κινητό από skroutz και διαλέγω μείωση στο λογαριασμό αντί επιδότησης.

Οι επιδοτήσεις συσκευών είναι ξεκάθαρη απάτη. 

Καλό είναι που το πήρε η Voda μπας και έρθει και καμία αντιπροσωπεία ή επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα. Για κανένα άλλο λόγο.

• Like 8
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι καλά κινητά σε σχέση με Xiaomi,huawei,realme;

Δημοσ.
1 hour ago, Looter said:

Αν σκεφτούμε ότι στην Ελλάδα η Voda έχει τις ΠΙΟ ακριβές τιμές

του ομίλου στην Ευρώπη , μήπως θα έπρεπε να φέρνει και τις συσκευές πρώτα στους Έλληνες;

Λέω εγώ τώρα..

PS: Στους τουρίστες που πάνε Τουρκία δίνει 20GB , 750λεπτα και 1000SMS με 10 ευρώ για 30 ημέρες.

https://www.vodafone.com.tr/en/holiday-pack.php

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε...

Μπορεί τα 10€ για εμάς να είναι λίγα, αλλά 74 λίρες δεν είναι και λίγα πιστεύω.

6 minutes ago, Solatorobo said:

Κρίνε με βάση τα One Plus, ίδια εταιρία είναι στην τελική (BBK Electronics)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Solatorobo είπε

Τα realme είναι της oppo, 

Φοβερά κινητά πολύ δυνατά και αξιόπιστα..

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Solatorobo είπε

Δεν ξέρω για τις επιδόσεις του, αν και δεν έχει να φοβηθεί απο τον ανταγωνισμό, αλλά τρόμαξα οταν είδα το Oppo Find X2 Pro  στη τρίτη θέση στο dxomark για την κάμερα, με επίσης πολύ καλο ήχο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γλυκόκοιτάζω αρκετό καιρό και σκεφτόμουν να το φέρω απ'έξω αλλά πολλά τα λεφτά Άρη.

Έτσι πήρα ένα απ' τα αδερφάκια του (OnePlus 8 Pro). Έχουν την ίδια μαμά.(BBK) Realme,Oppo,Vivo,OnePlus,iQOO

Είναι no1 στο Antutu.

Η γρήγορη φόρτιση των 65 watt μοιάζει σαν ψέμα.

Και η κάμερα σε πολλά youtubeκαναλα δείχνει να κοντραρει στα ίσα το s20 ultra.

49 λεπτά πριν, MetroStar είπε

Realme, μακράν το πιο ηλίθιο όνομα μάρκας που έχω δει ποτέ.

Αυτό και το Elephone..χαχα

Επεξ/σία από Speargeo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MetroStar είπε

...ντούτζι (ή ντούγκι), χαβάη (ή χουαουέϊ), κούμποτ(η κιούμποτ), νούμπια, ούκιτελ, σάομι(ή τσάομι), ουμιντίτζι, ούλεφον, τζι-ονί.

....σου φαίνονται πιο ευηχα εεε?

By the way (RealMe x2 pro) ... έχω να πιάσω τόσο vfm συσκευή απο το μακρινό op1 (κ ίσως 3Τ) δεδομένων των χρημάτων που έδωσα.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, TechnoState είπε

...ντούτζι (ή ντούγκι), χαβάη (ή χουαουέϊ), κούμποτ(η κιούμποτ), νούμπια, ούκιτελ, σάομι(ή τσάομι), ουμιντίτζι, ούλεφον, τζι-ονί.

....σου φαίνονται πιο ευηχα εεε?

By the way (RealMe x2 pro) ... έχω να πιάσω τόσο vfm συσκευή απο το μακρινό op1 (κ ίσως 3Τ) δεδομένων των χρημάτων που έδωσα.

Δεν έχει να κάνει με το αν είναι εύηχα έχει να κάνει με το όλο concept. Real-me, ο πραγματικός εαυτός μου, το πραγματικό εγώ μου είναι ένα κινητό. Όλη μου η ύπαρξη μια μικρή ηλεκτρονική συσκευή. Μου βγάζει κάτι το θλιβερό.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MetroStar είπε

Θεωρώ ότι το pocophone  έχει τα σκήπτρα!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

@MetroStar ...αν το βλέπεις τόσο "βαθιά" πάω πάσο.

Προσωπικά, την δουλειά μου θέλω να κάνω, τις ανάγκες μου να υπερ-καλύπτω κ φυσικά χωρίς να πληρώνω τεράστιες περιουσίες για κάτι εντελώς αναλώσιμο

....κ ZerPhone™ να το έλεγαν, δεν θα με χαλαγε καθόλου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...