panos0100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά εχω ένα ρουτερ της wind ZyXEL AMG1302 T11C μετα απο hard reset ενω αναβουν ολα τα λαμπακια το λαμπακι του ιντερνετ μενει κοκκινο της γραμμης ειναι κανονικα πρασινο, δεν μπαινει καν στην σελίδα του ρουτερ που ήτανε το 192.168.1.251 μπαινει σε μια άλλη άσχετη στην 192.168,1,1 εκει ότι κωδικό και να βαλω δεν μπαίνει στις ρυθμίσεις να δούμε τι γίνεται, δεν ξέρω τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Προφανως το 192.168.1.1 δεν ειναι ασχετη διευθυνση, αλλα η αρχικη ρυθμιση του ρουτερ. Ο κωδικος για να μπεις πρεπει να ειναι γραμμενος κατω απο το ρουτερ σου, αν δε το βρισκεις καλεις την Wind για να σε βοηθησουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, panos0100 είπε 192.168,1,1 Αυτη ειναι η κανονικη σελιδα του ρουτερ σου, βρες το password, πιθανών σε καποιο ταμπελακι του ρουτερ τα λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι παιδιά η αρχική οπως λεει και μεσα στο manual ειναι η 192.168.1.251 αυτη ειναι, αλλα δεν μπαινει πουθενα με αυτην, εαν βαλω την 192.168.1.1 μονο σε αυτη μπαινει αλλα τους κωδικους δεν τους παιρνει ουτε τους αρχικους που ειχε στο manual ουτε αυτους που ειχα βαλει τιποτα το εβαλα και σε αλλους παροχους και δεν λειτουργει το λαμπακι του ιντερνετ μενει κοκινο, τωρα εχω vodafone και ειμαι με ενα zte royter Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από panos0100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1) κανε ξανα hard reset και σιγουρεψου οτι εγινε σωστα και χωρις να διακοπει το ρευμα 2) δοκιμασε την 192,168,1,1 3) δωσε ειτε τι γραφει το ρουτερ στην κατω πλευρα, ειτε admin-admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, 29gk είπε 1) κανε ξανα hard reset και σιγουρεψου οτι εγινε σωστα και χωρις να διακοπει το ρευμα 2) δοκιμασε την 192,168,1,1 3) δωσε ειτε τι γραφει το ρουτερ στην κατω πλευρα, ειτε admin-admin δοκιμασα ποσες φορες εκανα hard reset τιποτα τα εβαλα ολα admin admin τους κωδικους τους παλιους απο το manual τους δικους μου κωδικους τιποτα, απλα το θεμα ειναι οτι μετα απο hard reset που ειχα ξανα κανει εμπαινε κανονικα στην σελιδα του ρουτερ 192.168.1.251 πως γινεται να ειναι κοκκινο το λαμπακι του ιντερνετ της γραμμης το λαμπακι ειναι σταθερα πρασινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, panos0100 είπε δοκιμασα ποσες φορες εκανα hard reset τιποτα τα εβαλα ολα admin admin τους κωδικους τους παλιους απο το manual τους δικους μου κωδικους τιποτα, απλα το θεμα ειναι οτι μετα απο hard reset που ειχα ξανα κανει εμπαινε κανονικα στην σελιδα του ρουτερ 192.168.1.251 πως γινεται να ειναι κοκκινο το λαμπακι του ιντερνετ της γραμμης το λαμπακι ειναι σταθερα πρασινο Αν δεν εχει φαει κανα χοντρο κολλημα το ρουτερ, θα προτεινα να κοιταζες στο support της κατασκευαστριας για τυχον λυση. Εαν στο εχει δωσει ο παροχος ζητας αντικατασταση. Μια αλλη προταση ειναι να κανεις hard reset, να κλεισεις και βγαλεις το ρουτερ απο το ρευμα, να αφαιρεσεις ολα τα συνδεδεμενα καλωδια επανω του, να καθαρισεις την cashe του browser που χρησιμοπιεις, να κανεις μια επανεκιννηση στο συστημα σου και μετα απο κανα 10λεπτο να ξαναδοκιμασεις να συνδεθεις στη διαχειριση του ρουτερ. Το κοκκινο λαμπακι του ιντερνετ μπορει να σημαινει 2 πραγματα. Ειτε χρειαζεται να δωσεις κωδικους συνδεσης στον παροχο σου ή το ρουτερ ειναι off. Γιατι εκανες hard reset αρχικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, 29gk είπε Αν δεν εχει φαει κανα χοντρο κολλημα το ρουτερ, θα προτεινα να κοιταζες στο support της κατασκευαστριας για τυχον λυση. Εαν στο εχει δωσει ο παροχος ζητας αντικατασταση. Μια αλλη προταση ειναι να κανεις hard reset, να κλεισεις και βγαλεις το ρουτερ απο το ρευμα, να αφαιρεσεις ολα τα συνδεδεμενα καλωδια επανω του, να καθαρισεις την cashe του browser που χρησιμοπιεις, να κανεις μια επανεκιννηση στο συστημα σου και μετα απο κανα 10λεπτο να ξαναδοκιμασεις να συνδεθεις στη διαχειριση του ρουτερ. Το κοκκινο λαμπακι του ιντερνετ μπορει να σημαινει 2 πραγματα. Ειτε χρειαζεται να δωσεις κωδικους συνδεσης στον παροχο σου ή το ρουτερ ειναι off. Γιατι εκανες hard reset αρχικα; Εκανα πολλες φορες hard reset μηπως ανεβει τη ταχυτητα στην wind, πλεον ειμαι στην vodafone εσπασα το συμβολαιο και εφυγα, εμεινε το ρουτερ το οποιο δεν ειναι κανενα φτηνο των 20€ και ειπα να εβαζα εκεινο αλλα το προβλημα το επαθε οταν ημουν ακομα στην wind, δυστηχως θυμαμαι ειχα κανει και update το firmwere μηπως ητανε λαθος τιποτα και χαλασε τελειως δεν ξερω αλλα σε σχεση με ενα ZTE που εχω τωρα και γραφει connex ακομα της wind ητανε πολυ καλύτερο και στο θεμα του wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
29gk Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 39 λεπτά πριν, panos0100 είπε Εκανα πολλες φορες hard reset μηπως ανεβει τη ταχυτητα στην wind, πλεον ειμαι στην vodafone εσπασα το συμβολαιο και εφυγα, εμεινε το ρουτερ το οποιο δεν ειναι κανενα φτηνο των 20€ και ειπα να εβαζα εκεινο αλλα το προβλημα το επαθε οταν ημουν ακομα στην wind, δυστηχως θυμαμαι ειχα κανει και update το firmwere μηπως ητανε λαθος τιποτα και χαλασε τελειως δεν ξερω αλλα σε σχεση με ενα ZTE που εχω τωρα και γραφει connex ακομα της wind ητανε πολυ καλύτερο και στο θεμα του wifi Πας για αλλο. Εικαζω, καθως κανεις δεν μπορει να ξερει ακριβως τις κινησεις που εκανες, οτι κατι δεν εκανες καλαειτε με την αλλαγη firmware ειτε με τα πολλαπλα resεt. Ζητα ενα μοντεμ απο την vodafone και βαλε πανω του ενα switch ή ενα αλλο ποιοτικο ρουτερ για το δικτυο σου και μην ασχολεισαι με τις μικροδιαφορες στην ταχυτητα. Ετσι κι αλλιως χαμενη υποθεση για τις περισσοτερες συνδεσεις και μονον με vdsl θα ειχες πραγματικα προβλημα ή κατι που θα χρειαζοταν επιλυση/βελτιωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, 29gk είπε Πας για αλλο. Εικαζω, καθως κανεις δεν μπορει να ξερει ακριβως τις κινησεις που εκανες, οτι κατι δεν εκανες καλαειτε με την αλλαγη firmware ειτε με τα πολλαπλα resεt. Ζητα ενα μοντεμ απο την vodafone και βαλε πανω του ενα switch ή ενα αλλο ποιοτικο ρουτερ για το δικτυο σου και μην ασχολεισαι με τις μικροδιαφορες στην ταχυτητα. Ετσι κι αλλιως χαμενη υποθεση για τις περισσοτερες συνδεσεις και μονον με vdsl θα ειχες πραγματικα προβλημα ή κατι που θα χρειαζοταν επιλυση/βελτιωση. Δυστυχώς είχα μεγάλο θέμα με την wind ήτανε και η ταχύτητα άλλα ποιο πολύ η κοροϊδία το ψέμα τους και η αδιαφορία ήτανε αυτά που με έκαναν να φύγω και να διακοψω 4 μήνες μετά την νέα σύνδεση, ήμουν cyta έπρεπε να μείνω vodafone, τέλος πάντων με το ρουτερ θα το παλέψω να δω αν γίνει κάτι αλλιώς πέταμα, όταν είχα κάνει το firmwere το ρουτερ δούλευε κανονικά ίσως με το που έκανα το hard reset τότε να μπήκε το νέο firmwere και αν ήτανε και λάθος από άλλο μοντέλο της μάρκας ή να μην ταίριαξε κάτι δυστυχώς καμένο πρέπει να είναι, απο την αλλη η vodafone θελει 20€ για νεο ρουτερ, δεν ξερω αυτο που εβαλα ειναι παλι ZTE αλλα εποχης connex γραφει επανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Update: Καλησπερα παιδια, σημερα εβαλα το ρουτερ για δοκιμη, τελικα εγινε λαθος στο firmwere μπηκε αλλο μοντελο της zyxel μπηκα με εκεινους τους κωδικους, καταφερα μπηκα μεσα στο ρουτερ, εβαλα το firmwere του ιδιου μοντελου, δοκιμασα και τα 3 update που ειχε, δυστηχως παλι τα ιδια με τον παροχο που ειμαι τωρα μου ειπε το παιδι οτι το ρουτερ δεν εχει προβλημα απλα μιλα με την εταιρεια να σου πει πως να το ρυθμισεις, εχουνε φυγει ολες οι ρυθμισεις μεσα, αλλα το κακο ειναι οτι και παλι και με το firmewere το σωστο δεν μπαινει με τις ιδιες ρυθμισεις τις εργοστασιακες που εμπαινε, συνεχιζει και μπαινει με τους κωδικους του λαθος μοντελου ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα