Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω στο αμάξι μου το JVC KD-R901 το οποίο λέει ο κατασκευαστής ότι βγάζει ισχύ 19 normal και 50w σε κάθε μία από την έξοδο του. Η απορία μου είναι , αν χρησιμοποιήσω τις 2 από τις 4 εξόδους, θα έχω περισσότερη ισχύ μπας και δεν χρειάζεται να αγοράσω ενισχυτή?

Υ.Σ Μην με κραξετε πολύ.... Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δουλευοντας 2 απο τις 4 εξοδους θα κερδισεις κατι σε watt μη φανταστεις τιποτα τρελο.. αντε να δουλεψει στα 22 αντι για 19... Οι ενισχυτες σε αυτα ειναι 1 chip που τα "κανει ολα" αλλο να μοιραζεις ρευμα σε 4 καταναλωσεις-ηχεια και αλλο σε 2. Να φτασεις τα επιπεδα ισχυος του ξεχωριστου ενισχυτη αποκλειεται.. 

Δημοσ.

Κοίτα το να κάνεις γέφυρα σε πηγή δεν κερδίζεις τπτ απόλυτος.! 

Αν θες να βάλεις ενισχυτή χρειάζεσαι αρκετές γνώσεις τοποθέτησης, καθώς και στο για το τη θα χρειαστεί να αγοράσεις με βάση τα θέλω σου.! Χωρίς βέβαια να σού φάνε τσάμπα λεφτά.!  

Τι αμάξι έχεις για να σου πω μια λύση όσο πιο οικονομικά γίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πηγή την ξέρεις ήδη, έχω ήδη εγκατεστημένο έναν ενισχυτή 2καναλο pioneer gm-222 με ηχεία JBL GT 0937 3WAY, ηχεία στις πόρτες μου χαλάσανε γι αυτό και ψάχνωμαι.

Ζητώ συγνώμη ,υπάρχει και άλλο θέμα ίδιο αλλά το συγκεκριμένο το ξεκίνησα για άλλο λόγο

4 ώρες πριν, LoCoPaKo είπε

Κοίτα το να κάνεις γέφυρα σε πηγή δεν κερδίζεις τπτ απόλυτος.! 

Αν θες να βάλεις ενισχυτή χρειάζεσαι αρκετές γνώσεις τοποθέτησης, καθώς και στο για το τη θα χρειαστεί να αγοράσεις με βάση τα θέλω σου.! Χωρίς βέβαια να σού φάνε τσάμπα λεφτά.!  

Τι αμάξι έχεις για να σου πω μια λύση όσο πιο οικονομικά γίνεται

Κοιτα, δεν μου είπαν κάτι για γέφυρα, αλλά να βαλω μόνο 2 από τα 4 κανάλια , μου είπανε ότι όλη η ισχύ θα πάει σε αυτά τα 2. Φούμαρα?

Επεξ/σία από skepasti21
Δημοσ.

Η ισχύει δεν μεταφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο το μόνο που θα κάνεις είναι να είναι λίγο πιο ξεκούραστος ο ενισχυτής σου.! το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι εάν θέλεις να πάρεις δύο ηχεία για τις πόρτες ανάλογα με τη διάσταση που θέλεις να σου προτείνω και κάποια να τα συνδέσεις και να τα πετάξεις και τα τέσσερα ηχεία γέφυρα πάνω στον ενισχυτή και να παίξεις πέντε φορές πάνω από ότι παίζει αυτή τη στιγμή το πιθανότερο ειδάλλως μπορείς να συνδέσεις τα δύο από τις πόρτες μπροστά στην πηγή και τα άλλα δύο που έχεις πίσω στην εταζέρα μάλλον να τα βάλεις στον ενισχυτή γέφυρα.! Δεν είμαι κανένας τυχαίος έχω και εγώ ήχο στο αυτοκίνητό μου και πολύ μεγάλο οπότε αν θέλεις να ακούσεις δύο συμβουλές δεν κάνει κακο

Δημοσ.

Αδερφέ συγνώμη κιόλας , λίγα πράγματα ξέρω από αυτά, αλλά πώς θα σηκώσει ο GM-222 που έχω 4 ηχεία έστω σε γέφυρα από τη στιγμή που είναι μόνο 2*50w στα 2ohm ή 2*35w στα 4ohm? 4 ηχεία στο σύνολο τους θα έχουν το λιγότερο 200w rms

58 λεπτά πριν, LoCoPaKo είπε

Η ισχύει δεν μεταφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο το μόνο που θα κάνεις είναι να είναι λίγο πιο ξεκούραστος ο ενισχυτής σου.! το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι εάν θέλεις να πάρεις δύο ηχεία για τις πόρτες ανάλογα με τη διάσταση που θέλεις να σου προτείνω και κάποια να τα συνδέσεις και να τα πετάξεις και τα τέσσερα ηχεία γέφυρα πάνω στον ενισχυτή και να παίξεις πέντε φορές πάνω από ότι παίζει αυτή τη στιγμή το πιθανότερο ειδάλλως μπορείς να συνδέσεις τα δύο από τις πόρτες μπροστά στην πηγή και τα άλλα δύο που έχεις πίσω στην εταζέρα μάλλον να τα βάλεις στον ενισχυτή γέφυρα.! Δεν είμαι κανένας τυχαίος έχω και εγώ ήχο στο αυτοκίνητό μου και πολύ μεγάλο οπότε αν θέλεις να ακούσεις δύο συμβουλές δεν κάνει κακο

Δημοσ.

να τα σηκώσει τα σηκώνει το ζητούμενο είναι δεν θα τα παίξει στο τέρμα.! Επίσης το ζητούμενο είναι και τι θέλεις εσύ από τον ήχο του αυτοκινήτου σου .! Για αυτό σου είπα μπορείς να βάλεις τα δύο ηχεία στην πηγή και τα άλλα δύο στον ενισχυτή γέφυρα.! Αν θες να τα βάλεις όλα στον ενισχυτή και να έχεις λίγη ποιότητα ήχου με τις εκάστοτε ρυθμίσεις που μπορεί να σου δώσει και ένας ενισχυτής a b class πλέον οι τιμές είναι πάτωμα οπότε μπορείς να πάρεις έναν με 50€ μεταχειρισμένο και να είναι υπεραρκετός .! Και κρατάς το GM 222 για εκάστοτε σαμπάκη μικρό συμπλήρωμα καμπίνας.! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάλαβα, κάποια πρόταση για ενισχυτή και ηχεία 6.5"? Τα JBL είναι ήδη πάνω στον GM 222

Επεξ/σία από skepasti21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...